Døgnrapporten i Gilleleje: tirsdag den 28. december

Profilbillede

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Gilleleje

Klokken 10.34 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 20.00 og mandag klokken 07.30 var blevet knust en rude i en personbil, der havde holdt parkeret på Rødkildevej, hvorefter der var blevet stjålet en sæt golfkøller inklusive vogn til dem.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 11.36 anmeldte personalet fra Normal på Klampenborgvej, at de havde pågrebet to butikstyve, der havde forsøgt at stjæle sminke til en samlet værdi af 321 kroner. Da den ene var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 44-årig kvinde fra Søborg samt en 41-årig udenlandsk kvinde blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

Brand, Stenløse

Klokken 12.12 blev det anmeldt, at der muligvis var en mindre brand i en bolig på Rosenvænget. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte kunne konstatere, at der var større sodskader på adressen, som muligvis var opstået i forbindelse med opladning af en robotstøvsuger. 

Bagrude knust, Virum

Mellem søndag aften og mandag eftermiddag klokken 13.30 er der knust en bagrude på en bil, der holdt på Vangeledet. Hærværket blev anmeldt klokken 13.36.

Sigtet for trusler, Humlebæk

En 60-årig mand fra Humlebæk er blevet sigtet for trusler på livet mod to mænd på 18 og 19 år. De to fyrede mandag eftermiddag omkring klokken 14.45 fyrværkeri af for enden af Bogårdsvej, da den 60-årige dukkede op med et gevær og sagde, at han ville skyde dem, hvis de ikke stoppede med at fyre fyrværkeri af. Den 60-årige blev taget med til afhøring på politigården, hvorfra han efterfølgende blev løsladt. Hans våben, en softgun, er blevet beslaglagt.

Drenge på glatis, Hillerød

To 14-årige drenge fra Hillerød kom mandag aften på glatis. De to var gået ud på isen ved Slotssøen, hvilket fik en bekymret borger til at ringe til politiet. En patrulje kørte til stedet og fik gennet drengene ind på land, hvorefter patruljen tog en alvorssnak med både drengene og deres forældre. 

Nordsjællands Politi fraråder på det kraftigste, at man bevæger sig ud på isen så længe, der ikke er skiltet med, at dette er tilladt. 

Bortvist fra spillested, Helsingør

Fem unge mænd i alderen 16-19 år og alle fra Helsingør blev mandag aften klokken 19.53 bortvist fra Casino House i Bjergegade. De unge mænd havde taget nogle penge fra en automat.

Skød fyrværkeri mod hinanden, Gilleleje

To grupper unge skød mandag aften ved 20-tiden fyrværkeri efter hinanden ved Gilleleje Station. De fleste af dem var imidlertid forsvundet fra området, da en patrulje kom frem og tog et alvorsord med de tilbageværende, som var mellem 16 og 20 år og fra Hornbæk, Græsted og Gilleleje.

Bilrude knust, Slangerup

En siderude i en bil, der holdt i Nybrovænge er mandag mellem klokken 16.15 og 19.15 blevet knust af en ukendt gerningsperson.

Skød fyrværkeri mod bygninger og personer, Ølstykke

Mandag aften klokken 20.50 kom en anmeldelse om, at en gruppe unge mænd skød nytårsraketter mod bygninger og personer ved Ølstykke Station. En patrulje kørte til stedet og traf nogle unge på stedet. De kunne ikke med sikkerhed nyttes til hændelsen, men patruljen tog alligevel en formanende samtale med dem.

Taske stjålet fra bil, Vedbæk

Mellem klokken 16.00 og 18.00 mandag eftermiddag er en taske blevet stjålet fra en bil, som holdt i Skyttehaven. I tasken var blandt andet en pung, airpods, handsker og en hue. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Var i besiddelse af hash, Kgs. Lyngby

En 17-årig ung mand fra Søborg blev mandag aften klokken 21.55 fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, da en patrulje traf ham på trappen til cykelkælderen ved Lyngby Station. Den 17-årige blev sigtet for besiddelsen.

Ild i varmepude, Fredensborg

Mandag aften klokken 22.27 gik der ild i en varmepude i en bolig på Dannevang. Ilden nåede at antænde en topmadras, inden den blev slukket. Ilden er formentlig opstået på grund af en elektrisk fejl i varmepuden, ingen personer kom til skade.

Bildæk punkteret, Hillerød

Alle fire dæk på en bil, der holdt parkeret ved Gl. Holmegårdsvej blev mandag aften klokken 23.20 punkteret. Et vidne så en 20-30 årig mand, 185 cm høj, almindelig af bygning iført sort ”puffet” jakke og sort hue forlade stedet.

Måtte vejledes om fyrværkeri-sikkerhed, Hillerød

To mænd på 19 og 21 år fra Gilleleje måtte mandag aften ved midnatstid have en vejleding i fyrværkerisikkerhed. De havde kort forinden fyret forskelligt fyrværkeri af mod Bauhaus og nogle biler på p-pladsen. 

Mænd vakte uro ved station, Helsingør

Tre mænd vakte kort før midnat uro på Helsingør Station, hvor de ifølge en anmelder gik rundt med maskering og baseballbat. En patrulje kørte til stationen for at finde mændene, men de var ikke at se hverken på stationen eller i området omkring.

Cykeltyve pågrebet, Hillerød

To mandlige cykeltyve på henholdsvis 16 og 18 år blev klokken 00.24 natten til tirsdag pågrebet ved Vibekevej. De to, som er fra Allerød og Hillerød, blev sigtet for tyveriet.

Indbrud i boghandel, Hørsholm

Klokken 01.13 kom en anmeldelse om, at der havde været indbrud i Bog & Idé i Hovedgaden. Tyven er kommet ind via en glasdør, det er ikke opgjort, om der er stjålet noget.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi