Døgnrapporten i Gilleleje: torsdag den 30. december

Profilbillede

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i forretning, Holte

Klokken 09.26 blev det anmeldt fra en cykelforhandler på Kongevejen, at der imellem tirsdag aften og onsdag morgen havde været indbrud i butikken, hvorfra der var blevet to cykler af mærket Specialized. 

Hærværk, Ølstykke

Klokken 09.42 blev det anmeldt, at to biler, der havde holdt parkeret på Spurvevej, var blevet overhældt med maling imellem tirsdag klokken 18.00 og onsdag klokken 09.30.

Tyveri af lamper, Hellerup

Klokken 10.03 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 03.00 og tirsdag klokken 18.00 var blevet stjålet to udendørs PH-lamper fra en bopæl på Marievej.

Hærværk, Fredensborg

Klokken 10.06 blev det anmeldt, at en postkasse tilhørende en privat bopæl på Sørupvej var blevet sprængt i luften med fyrværkeri omkring midnat natten til onsdag. Ifølge anmelder kunne en sølvgrå Mercedes personbil, der var blevet set i området cirka samme tid, muligvis have noget med episoden at gøre.

Tyveri af fyrværkeri, Snekkersten

Klokken 10.48 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 19.15 og onsdag klokken 09.45 var blevet stjålet en hel del fyrværkeri fra en container ved fyrværkerisalget på Skibsegen over for Retten i Helsingør. Tyvene var kommet ind ved at skære en lås til containeren over.

Indbrud i skole, Helsinge

Klokken 11.29 blev det anmeldt fra Bjørnehøjskolen, at der imellem tirsdag klokken 14.15 og 20.05 havde været indbrud på skolen. Tyvene var kommet ind ved at knuse en rude til et kontor. På tidspunktet for anmeldelsen var tyvekosterne ikke endeligt opgjort, men der var muligvis blevet stjålet en mobiltelefon og en bærbar computer.

Indbrud i restaurant, Vedbæk

Klokken 11.38 blev det anmeldt fra en restaurant beliggende på Strandvejen, at der imellem den 22. og den 29. december havde været indbrud, hvorfra der var blevet stjålet lidt byttepenge samt vin og spiritus.

Affyring af fyrværkeri, Hillerød

Klokken 15.34 anmeldte et vidne, at en mand stod på perronen på Hillerød Station og fyrede fyrværkeri tæt på togene og generelt på en uhensigtsmæssig måde, og at det muligvis var ulovlige kanonslag. Politiet kørte til Hillerød Station, men der blev ikke truffet nogle personer, der kunne sættes i relation til hændelsen.

Affyring af fyrværkeri, Gilleleje

Klokken 15.53 blev det anmeldt, at nogle unge mennesker befandt sig på Gilbjergskolen, og at de blandt andet havde sat ild til nogle papkasser. En patrulje blev sendt til stedet, hvor tre unge mænd blev truffet. De havde fyret fyrværkeri af på en uhensigtsmæssig måde, og patruljen tog derfor en adfærdsregulerende samtale med de tre.

Stjal laks og sokker, Hillerød

To 32-årige mænd uden fast adresse blev klokken 16.08 taget for butikstyveri i Føtex i Slangerupgade, hvor de havde stjålet to stykker laks, en ost samt et par sokker. Mændene blev sigtet for tyveriet.

Bil kørte ind i bus, Farum

En 80-årig mand fra Birkerød kørte onsdag eftermiddag klokken 16.22 ind i en bus, der holdt ved et busstoppested på Paltholmvej. Der skete stor materiel skade på både bil og bud, og den 80-årige blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet. Der er ingen melding om, at han skulle være kommet alvorligt til skade.

Stjal whisky, Hillerød

Onsdag eftermiddag klokken 17.14 blev en 17-årig mand fra Birkerød opdaget, da han havde stjålet tre flasker whisky, hovedtelefoner samt energidrik. Den 17-årige blev sigtet for forholdet.

Fik stjålet sit ur, Hillerød

En 18-årig mand fik onsdag eftermiddag klokken 17.51 stjålet sit ur i Frederiksgade. Her henvendte en mand sig til den 18-årige og bad om en cigaret, og lagde herefter armen om den 18-årige og lavede nogle dansetrin med ham. Da manden var gået videre, opdagede den 18-årige, at hans ur var blevet stjålet.

Uro og uorden, Kgs. Lyngby

Klokken 21.46 ringede en anmelder til Nordsjællands Politi og fortalte, at han havde bedt en flok unge mennesker om at forlade Lyngby Kulturhus på Klampenborgvej, hvorefter de var gået, og i den forbindelse havde de væltet nogle hegn, der stod ved noget vejarbejde. Efterfølgende gik de igen ind i Lyngby Kulturhus, hvorfor Nordsjællands Politi kørte til stedet. Patruljen bortviste fem unge mennesker, hvoraf en af dem, en 17-årig ung kvinde fra Kgs. Lyngby, blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Tyveri fra kasseapparat, Hillerød

Klokken 21.53 blev det anmeldt fra REMA 1000 på Skansevej, at der fem minutter forinden havde været en mand inde i supermarkedet, der havde foretaget et såkaldt kassedyk. Flere patruljer blev sendt til området, men det lykkedes ikke at finde gerningsmanden. Nordsjællands Politi skal nu blandt andet gennemse videoovervågning fra supermarkedet i forbindelse med efterforskningen.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Klokken 00.04 blev det anmeldt, at to personer var i færd med at bryde ind i en kælder på Kildegårdsvej. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det viste sig, at det var to personer, der var gået ind i en ulåst kælder for at søge varme.

Kørsel i påvirket tilstand, Kgs. Lyngby

Klokken 01.02 blev en 41-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby standset og kontrolleret på Kulsviervej. Her fik han både alko- og narkometer til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for de to forhold og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Brand, Græsted

Klokken 01.44 blev det anmeldt, at der var brand i to containere på en p-plads på Blistruphallens område. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, og sidstnævnte fik branden slukket. Nordsjællands Politi betragter branden som påsat.

Fodgænger ved motorvejen, Gentofte

Klokken 05.24 indløb der en anmeldelse om, at en ung mand gik i nødsporet på Motorring 3 i sydgående retning i afkørslen inden Lyngby. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en ung mand fra København blev truffet, og for alles sikkerheds skyld, blev han taget med af patruljen og kørt til Lyngby Station, så han kunne tage toget.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi