Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Gilleleje - onsdag den 28. juli

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bil blev beslaglagt

Gilleleje: Tredje gang var ikke lykkens gang for en 44-årig mand fra København, som mandag morgen klokken 07.39 blev standset i sin bil på Helsingevej. Da det viste sig at være tredje gang, at han blev standset for at køre bil uden førerret, blev han sigtet for forholdet og hans bil blev beslaglagt.

Stjal pantflasker

Hillerød: To mænd stjal tirsdag formiddag pantflasker fra varegården hos Netto i Frederiksværksgade. Da en medarbejder konfronterede de to mænd, kørte de fra stedet i en søvgrå Ford Mondeo. Mændene beskrives som A: østeuropæisk af udseende, 30 år, 180 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden med kort fuldskæg. Iklædt skrigorange kasket, lysegul T-shirt, badeshorts i flere farver og sorte kondisko. Han medbragte en skuldertaske. B: østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning, sort kort hår og kort fuldskæg. Iklædt T-shirt, lange bukser og gummisko.

Indbrud i bistro

Helsingør: Klokken 01.00 natten til tirsdag var der indbrud i Bistro Vogelhaus i Sct. Olai Gade. Tyven har brudt et vindue op og har efterfølgende stjålet byttepenge fra en pengekasse.

Brand i ventilationskanal

Hørsholm: I forbindelse med renoveringen af taget på en ejendom på Kogle Allé opstod der tirsdag klokken 10.47 brand i en ventilationskanal. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor medarbejderne i virksomheden blev evakueret og branden blev slukket.

Ville snige sig uden om bom

Fredensborg: En ukendt bilist i en mørkeblå Peugeot 308 ville mandag ved middagstid snige sig forbi bomanlægget ved Johannes Fog på Kongevejen. Da bilisten var halvt igennem anlægget, gik bommen ned og ramte bilens tag, hvorefter bilisten bakkede og fik skævvredet bomanlægget for til sidst at forlade stedet. 

Flere væltede træer

Nordsjælland: Tirsdagens uvejr over store dele af Nordsjælland medførte, at flere træer væltede. Således kom der mellem klokken 14.56 og 15.48 anmeldelser om væltede træer på Langstrupvej i Fredensborg, Skovvangen i Gilleleje, Helsingevej/Isterødvej i Hillerød, Gl. Hellebækvej ved Marienlyst Alle/Gefionsvej i Helsingør og Byvej i Frederikssund. 

Rygsæk stjålet fra bil

Espergærde: Fra en Volvo, som stod ved Nyruphus er der mellem mandag eftermiddag og tirsdag morgen klokken 09.00 stjålet en rygsæk med en pung, kosmetik, hovedtelefoner samt en powerbank. Tyven har knust en rude i bilen, og tyveriet blev anmeldt tirsdag aften klokken 18.35.

Værktøj stjålet fra varebil

Helsingør: Diverse værktøj er mellem mandag eftermiddag og klokken 05.05 natten til tirsdag blevet stjålet fra en Ford Transit, som holdt i Fiolgade. Tyven har skåret hul over håndtaget på bilens sidedør for at skaffe sig adgang. Tyveriet blev anmeldt klokken 19.54.

Forstyrrede den offentlige ro og orden

Nærum: En 21-årig mand fra Søborg gik tirsdag aften rundt på Linde Alle ved krydset med Skodsborgvej, hvor han råbte og udviste aggressiv adfærd. Da en patrulje kom til stedet og bad manden op at oplyse, hvad han hed samt andre generalier, næstede han i første omgang at oplyse dette. Det indbragte ham en sigtelse for overtrædelse af Retsplejeloven, ligesom han på grund af sin uroskabende opførsel blev sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

Lagde dæmper på fest

Helsinge/Charlottenlund: En patrulje måtte klokken 00.44 natten til mandag køre til Byholmvej, for at lægge en dæmper på en fest således, at de omkringboende kunne få deres nattesøvn. Også I Hellerup måtte nogle festdeltagere have vejledning til ikke at forstyrre de omkringboende. Her blev en fest på Skovshovedvej lukket af en patrulje, som kom til adressen klokken 03.56.

Mistænkelige personer

Hørsholm: To personer vakte klokken 03.01 mistanke, da de gik på Folehavevej. En borger kontaktede derfor politiet og en patrulje kørte til stedet for at undersøge sagen nærmere. De to personer, der beskrives som østeuropæiske af udseende, muligvis iført mørkt tøj og den ene også en rygsæk, var imidlertid ikke at finde i området.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 27.-28. juli 2021Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi