Nyt fra Gilleleje i politiets døgnrapport

Profilbillede

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Rungsted Kyst

Klokken 07.33 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet rat og konsol fra en BMW personbil, der havde holdt parkeret på Kildevej imellem søndag klokken 15.00 og mandag klokken 07.30. Tyvene var kommet ind ved at knuse bagerste højre bagrude.

Samme type anmeldelse indløb fra Kildevej klokken 07.53. Også her var der blevet stjålet rat og konsol fra en BMW personbil, der havde holdt på vejen fra søndag klokken 23.00 til mandag klokken 07.30. I dette tilfælde var tyvene kommet ind ved at knuse bagerste venstre bagrude.

Tyveri fra personbil, Frederikssund

Klokken 10.19 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet to betalingskort fra en personbil, der imellem søndag klokken 18.05 og mandag klokken 06.50 havde holdt parkeret på Stenager, hvorefter betalingskortene var blevet brugt flere gange. Tyvene var kommet ind ved at knuse en rude i førersiden.

Samme type anmeldelse indløb fra Stagetornsvej klokken 10.25. Her var der blevet stjålet to par solbriller fra kabinen. Gerningstidspunktet menes at have været omkring klokken 03.30, og tyvene var formentlig kommet ind via en ulåst bildør.

Narkokørsel, Holte

Klokken 11.22 blev en 46-årig mandlig bilist fra Humlebæk standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for forholdet og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Brændt brød skyld i brandalarm, Helsingør

Klokken 13.04 anmeldte et forbipasserende vidne, at hun kunne høre en alarm hyle på Skolen ved Rønnebær Allé, og at der ikke umiddelbart var nogle mennesker i nærheden til at reagere på alarmen, hvorfor hun gik ind på skolen, ligesom en patrulje blev sendt til stedet.

Ved patruljens ankomst kunne det konstateres, at der var efterladt en tændt toastmaskine med brød i, som havde udviklet så meget røg, at brandalarmen var gået i gang.

Tyveri fra personbil, Vedbæk

Klokken 13.40 blev det anmeldt, at der imellem klokken 11.00 og klokken 12.15 blandt andet var blevet stjålet tøj, sko og en computer fra en personbil, der havde holdt parkeret på en sidevej til Vedbæk Strandvej. Tyvene var kommet ind i bilen ved at knuse bagruden.

Tyveri fra lomme, Frederiksværk

Klokken 14.31 anmeldte en 81-årig mand fra Ølsted, at han manglede sin pung, efter han omkring klokken 13.00 havde betalt for sine varer i Lidl. Manden mistænkte, at to kvinder havde stjålet den, da de havde stået meget tæt på ham under betalingen.

Færdselsuheld, Stenløse

En 41-årig kvindelig bilist fra Veksø kørte klokken 16.42 ad Frederikssundsvej i nordvestlig retning, hvor hun i krydset ved Byvej foretog et venstresving. I den forbindelse kørte hun ud foran en 23-årig udenlandsk mandlig bilist, som kørte i sydøstlig retning ad Frederikssundsvej, hvilket resulterede i, at der skete sammenstød mellem de to parter. 

Grundet bilernes placering samt oliespild på kørebanen blev brandvæsnet kaldt til stedet. Klokken 17.14 var bilerne trukket ind til siden, og trafikken kunne passere frit igen.

Den 23-årige mand blev efter uheldet kørt med ambulance til behandling på hospitalet. Den 41-årig kvinde blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Narkokørsel, Hillerød

På Københavnsvej standsede en patrulje klokken 18.33 en 23-årig mandlig bilist fra Hillerød. Han blev af patruljen anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer. 

En passager i bilen, en 29-årig mand fra Måløv, blev ved visitation fundet i besiddelse af en mindre mængde hash og en kniv, og han blev derfor sigtet for disse forhold.

Den 23-årige fik efterfølgende udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Narkokørsel, Hellerup

En 18-årig mandlig bilist fra Brønshøj blev kokken 21.07 standset af en patrulje på Strandvejen. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 18-åriges eventuelle narkopåvirkning.

Uro og uorden, Ålsgårde

Der indløb klokken 21.51 anmeldelse om, at tre personer, som opholdt sig på Circle K’s område på Krogebakke, med deres adfærd skabte utryghed for kunder og personale. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf tre mænd, som alle fik registreret deres generalia og blev bortvist.

Brugstyveri af personbil, Gentofte og Nærum

Klokken 02.42 indløb der anmeldelse om, at en personbil kort forinden var blevet stjålet, mens den havde stået parkeret på Høeghsmindevej i Gentofte. Klokken 03.38 bemærkede en patrulje bilen i Nærum ved krydset mellem Skodsborgvej og Rundforbivej. Patruljen eftersatte derfor bilen, og under tilkørslen til Helsingørmotorvejen mistede føreren herredømmet over bilen og påkørte en lygtepæl. To personer flygtede derefter fra bilen til fods, men blev af patruljer standset kort efter. Der var tale om en 22-årig mand fra Hvidovre og en 22-årig mand fra Brønshøj, og de blev begge anholdt og sigtet for brugstyveri af bilen. 

Eftersættelse af bil, Gentofte

En patrulje bemærkede klokken 02.43 en personbil, som kørte i høj fart ad Gentoftegade, og eftersatte derfor køretøjet. Patruljen mistede dog køretøjet af syne i krydset ved Kildeskovsvej og Gentoftegade.

Grundet nærheden til gerningsstedet og –tidspunktet for brugstyveriet af en personbil omtalt ovenfor i døgnrapporten, kan det ikke afvises, at der kan være en sammenhæng mellem de to hændelser.

Indbrud i lager, Helsingør

Mellem klokken 00.00 og 05.00 brød en ukendt gerningsperson ind i flere lagerrum på Horserød Byvej ved at opbryde porte og døre. Fra stedet blev der stjålet hånd- og elektrisk værktøj.

Ulovlig parkering, Gilleleje

Klokken 06.14 indløb der anmeldelse om, at en bil holdt ulovligt parkeret på Vesterbrogade, så den spærrede for vareudleveringen ved Netto. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet, og da anmeldelsens rigtighed kunne konstateres, blev der udstedt en parkeringsafgift.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi