Nyt fra Gilleleje i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Træer væltet, flere steder i politikredsen

I løbet af søndagen indløb der flere anmeldelser om væltede træer, som påvirkede trafikken. Såfremt de væltede træer ikke havde forårsaget personskade eller anden større skade, blev anmeldelserne formidlet videre til de respektive kommuner.

Anmeldelse indløbet klokken 07.04: Træ væltet på Hørsholm Kongevej lige nord for krydset med Høsterkøbvej og Gøngehusvej. Træet skulle spærre begge vognbaner.

Anmeldelse indløbet klokken 07.06: Lygtepæl ved midterhellen var væltet og lå ud over vejen Nivå Strandpark i krydset ved Strandvejen i nordgående retning. Anmelder havde sørget for at sætte noget minestrimmel på lygtepælen, således folk bedre kan se den.

Anmeldelse indløbet klokken 07.09: Træ væltet på Tamsborgvej i Hillerød, hvorved den ene vognbane var blokeret.

Anmeldelse indløbet klokken 07.12: Stort træ lå på tværs af Gulbjergvej i Slangerup.

Anmeldelse indløbet klokken 07.17: På Kongevejen i Allerød i sydgående retning ved krydset Stumpedyssevej. Træ væltet ud over vejen, så trafikken måtte køre over i modsatte vognbane.

Anmeldelse indløbet klokken 07.21: Træ væltet og spærrer for Udsholt Strandvej i Græsted.

Anmeldelse indløbet klokken 07.23: Anmelder oplyste, at der lå et træ ud over vejen i begge spor af Højsagervej ved krydset Humlebækvej. Personbiler kunne ifølge anmelder med forsigtighed køre udenom, mens busser og lastbiler ikke ville kunne det.

Anmeldelse indløbet klokken 07.26: Træ væltet ud over Agertoften i Gentofte, så hverken køretøjer eller gående kan passere.

Anmeldelse indløbet klokken 07.28: Træ væltet ud over Skjoldagervej i Gentofte.

Anmeldelse indløbet klokken 07.33: Træ væltet ud over Bonderupvej i Skibby.

Anmeldelse indløbet klokken 07.42: Træ væltet og spærrer for Nørredamsvej i Fredensborg.

Anmeldelse indløbet klokken 07.49: Træ væltet og spærrer for Jespervej mellem rundkørslen og jernbanen i Hillerød.

Anmeldelse indløbet klokken 07.52: Træ væltet og spærrer begge vognbaner på Folehavevej i Hørsholm lige efter rideskolen.

Anmeldelse indløbet klokken 08.09: Træ væltet og spærrer for Svenskevej i Kgs. Lyngby. 

Anmeldelse indløbet klokken 08.12: Træ væltet og spærrer for Brunemarksvej i Espergærde. 

Anmeldelse indløbet klokken 08.13: Træ næsten væltet og stod nu op ad lygtepæl med fare for at falde ned på Frederikssundsvej ved bagvejen til Frederikssunds Hospital. 

Anmeldelse indløbet klokken 08.15: Træ væltet på Frederiksborgvej i Allerød, således den ene vognbane var spærret.

Anmeldelse indløbet klokken 08.21: Træ væltet på Røglevej i Allerød.

Anmeldelse indløbet klokken 08.35: Træ væltet på Birkehusvej i Gilleleje.

Anmeldelse indløbet klokken 09.08: Træ væltet på Vanddamsvej i Farum.

Anmeldelse indløbet klokken 09.20: Træ væltet på Masten i Snekkersten.

Anmeldelse indløbet klokken 09.24: Træ væltet over togskinnerne på Lokalbanen ved Lergravsvej 300 meter fra Kvistgård Station.

Anmeldelse indløbet klokken 09.30: Træ væltet på Holtvej i Græsted.

Anmeldelse indløbet klokken 09.31: Træ væltet på Lystrupvej i Slangerup, således den ene vognbane var spærret.

Anmeldelse indløbet klokken 09.38: Træ ved at vælte ud over Vildrosevej i Espergærde. 

Anmeldelse indløbet klokken 09.45: Træ væltet på Gadevangsvej i Hillerød.

Anmeldelse indløbet klokken 09.50: Træ væltet på Løgelandsvej i Helsinge. Træet kunne ikke passeres.

Anmeldelse indløbet klokken 09.45: Træ væltet på Gadevangsvej i Hillerød.

Anmeldelse indløbet klokken 09.48: Træ væltet på Møllevej ved Nivå Kirke, således begge vognbarer var spærret. 

Anmeldelse indløbet klokken 10.34: Træ væltet på Holmenevej i Hillerød.

Anmeldelse indløbet klokken 11.20: Træ væltet over togskinnerne på Lokalbanen mellem Hellebæk og Ålsgårde Station. 

Anmeldelse indløbet klokken 12.06: Træ væltet på Søholm Park i Hellerup, og et lyssignal var i den forbindelse slået ned.

Anmeldelse indløbet klokken 12.56: Træ væltet på Pyramidestien i Tisvildeleje.

Anmeldelse indløbet klokken 14.39: Træ væltet på Præstegårdsvej i Jægerspris.

Anmeldelse indløbet klokken 15.16: Træ væltet på Virumvej i Virum.

Vold, Liseleje

Klokken 09.51 blev det anmeldt, at der skulle have været uoverensstemmelser imellem to mænd på p-pladsen foran Fakta, hvilket skulle have ført til, at en 63-årig mand fra Frederiksværk bed en 44-årig mand fra Liseleje i armen.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 63-årig blev anholdt og sigtet for vold.

Tyveri af diesel, Jægerspris

Klokken 10.06 blev det anmeldt, at der lørdag aften var blevet stjålet diesel fra en lastbil, der havde holdt parkeret på Lyngerupvej.

Tyveri fra varebil, Hundested

Klokken 11.17 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 11.00 var blevet brudt ind i to varebiler, der havde holdt parkeret på Birkevej. På tidspunktet for anmeldelsen var det endnu ikke opgjort, hvad der eventuelt var blevet stjålet.

Tyveri fra personbil, Nivå

Klokken 14.47 blev det anmeldt, at der imellem torsdag morgen og søndag formiddag var blevet brudt ind i en VW personbil, der havde holdt parkeret på Åtoften. Herfra var der blevet stjålet en cd-afspiller samt det indbyggede navigationsanlæg. Da patruljen kom til stedet for at foretage gerningsstedsundersøgelse, kunne patruljen konstatere, at yderligere fire VW personbiler i området havde været udsat for det samme, hvorfor de forurettede blev kontaktet af Nordsjællands Politi.

Færdselsuheld, Hillerød

På Byskellet skete der klokken 16.06 et færdselsuheld, da en 42-årig mandlig bilist fra Hørsholm af ukendte årsager kom for langt til højre på kørebanen og påkørte et træ. Bilen væltede i den forbindelse om på taget. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor oprydningsarbejdet blev igangsat. Der skete ikke umiddelbart større personskade ved uheldet, men føreren blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

Kørsel uden førerret, Frederikssund

En 32-årig kvindelig bilist fra Frederikssund blev klokken 16.40 standset af en patrulje på Frejasvej og bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Dette kunne kvinden dog ikke efterkomme, da hun ikke havde erhvervet sig førerret til køretøjet. Hun blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Tyveri fra personbil, Vejby

Mellem klokken 16.30 og 16.45 knuste en ukendt gerningsperson tuden i en personbil, som stod parkeret på Rågeleje Strandvej. Fra køretøjet blev der blandt andet stjålet en taske.

Tyveri fra personbil, Dronningmølle

Mellem klokken 15.30 og 17.00 blev ruden knust i en personbil, som holdt parkeret på Strandkrogen. Fra bilen blev der blandt andet stjålet en taske og en mobiltelefon.

Tyveri af tagpap, Allerød

Klokken 18.30 blev det anmeldt, at der henover weekenden var blevet stjålet et større antal ruller med tagpap fra en byggeplads på Hejrevang. 

Uro og uorden, Helsinge

En kvindelig borger anmeldte klokken 20.12, at en gruppe på otte mænd i mørkt tøj og med hætterne trukket op skabte uro på Frederiksborgvej ved blandt andet at råbe og kaste med ting. Patruljer kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere. I den forbindelse blev nogle unge mennesker truffeti gågaden, men det var ikke muligt at fastslå, om der var tale om personerne fra anmeldelsen. Patruljerne fik dog en adfærdsregulerende snak med de unge, inden de blev sendt videre.

Mistænkeligt forhold, Allerød

En beboer på Grønningen anmeldte klokken 20.45, at han kort forinden havde opdaget en fremmed mand, som stod og kiggede ind gennem vinduet i hans bolig. Da beboeren råbte manden an, forlod han stedet i retning mod Drabæk Huse. En patrulje kørte til området for at lede efter manden, men det var ikke muligt at udfinde ham.

Manden beskrives som: østeuropæisk af udseende, 40.45 år, ca. 180 cm, almindelig af bygning, lys i huden og med kort sort hår. Iført blå dunjakke med hvid stribe over midten og på ærmerne, samt hvide Nike-sko.

Uro og uorden, Kgs. Lyngby

Klokken 22.28 indløb der anmeldelse om, at en mand skabte uro i en bus på Klampenborgvej ved Fortunen, da han ikke ville vise billet og råbte højt til gene for buschaufføren og de øvrige passagerer. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, en 36-årig fra København, som blev bedt om at stige ud af bussen, så den kunne køre videre. Patruljen fik herefter en adfærdsregulerende samtale med manden og registrerede hans generalia.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 24.-30. januar 2022

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi