Nyt fra Gilleleje i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Helsingør

Klokken 07.12 blev det anmeldt, at der imellem midnat og klokken 06.00 var blevet knust en lille rude i en personbil, der havde holdt parkeret ved Rytterbakken, hvorefter der havde været indstigning i kabinen, og handskerummet var blevet gennemrodet. Der var dog umiddelbart ikke blevet stjålet noget fra bilen.

Færdselsuheld, Værløse

Klokken 07.43 blev de anmeldt, at der var sket et klassisk harmonikasammenstød med tre involverede biler på Hillerødmotorvejen. Politi og vejhjælp blev sendt til stedet, hvor der kortvarigt var lukket i det ene spor, imens der blev ryddet op på stedet.
Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet.

 

Tyveri fra personbil, Helsingør

Klokken 07.56 blev det anmeldt, at der imellem midnat og anmeldelsestidspunktet var blevet knust den bagerste venstre siderude i en personbil, der havde holdt parkeret ved Horsedammen, hvorefter bilens infotainmentsystem var blevet stjålet.Samme type anmeldelse indløb klokken 08.11, hvor to VW personbiler holdende på Hestens Bakke havde fået stjålet deres infotainmentsystem imellem mandag klokken 20.00 og tirsdag klokken 08.00.Igen klokken 12.29 indløb der anmeldelse om tyveri fra en VW personbil. Denne gang havde bilen holdt på Blishøj, og denne gang var der blevet stjålet en midterkonsol imellem mandag klokken 19.30 og tirsdag klokken 12.10.

 

Hærværk og roadrage, Virum

Klokken 08.01 blev Nordsjællands Politi tilkaldt til en skærmydsel i trafikken ved Kongevejen/Fuglsangvej. Her mente en fører af en varevogn, at en fører af en personbil bevidst havde påkørt varevognen for at bringe den til standsning, mens bilens fører derimod mente, at han blot havde forsøgt at standse vanvidskørsel udført af varevognens fører ved at blokere for den. Da de to førere havde standset deres køretøjer ved Kongevejen/Fuglsangvej, steg føreren af personbilen ud og lavede en lang ridse i lakken på varevognen med sin bilnøgle.Den tilkaldte patrulje sigtede i første omgang føreren af bilen, en 48-årig mand fra Virum, for hærværk, og det skal nu vurderes, om der eventuelt skal ske flere sigtelser i sagen.

 

Tyveri fra personbil, Espergærde

Klokken 08.36 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 17.00 og tirsdag klokken 08.10 var blevet knust en rude i en BMW personbil, der havde holdt parkeret ved Ritavej. Det tydede dog på, at der ikke havde indstigning i kabinen, og der var derfor umiddelbart heller ikke blevet stjålet noget fra bilen. 

 

Kørsel uden førerret, Helsinge

Klokken 09.55 blev en 52-årig mandlig varevognsfører fra Kokkedal standset og kontrolleret på Helsingørvej ved Ågerupvej. Her viste det sig, at han ikke besad den fornødne førerret, hvorfor han blev sigtet for at sidde bag rattet alligevel. Da det ikke var første gang, blev varevognen beslaglagt med henblik på konfiskation.

 

Hittehash, Farum

Klokken 10.45 var Nordsjællands Politi forbi Farum Midtpunkt i forbindelse med politikredsens vedvarende indsats mod narkosalg på gadeplan. I den forbindelse fandt narkohunden Vaks cirka 100 gram hash, der var forsøgt gemt i p-pælderen under Birkhøjterrasserne.

Blufærdighedskrænkelse, Frederiksværk

Klokken 11.10 blev det anmeldt, at en 20-årig kvinde havde været vidne til en blotter mandag aften omkring klokken 19.30 i toget fra Hillerød Station i retning mod Frederiksværk. Kvinden havde siddet bagerst i toget, da en fremmed mand havde sat sig på et sæde lidt væk fra kvinden, hvorefter han var begyndt at masturbere.

Manden beskrives som: mand, 20-25 år gammel, kraft af bygning, med mørkt kort hår, iført briller, blå jakke og jeans.

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 12.57 anmeldte personalet fra Bilka, at de stod med to butikstyve, hvor den ene havde forsøgt at stjæle en energidrik og en pakke mintpastiller, mens den anden havde forsøgt at stjæle en pakke tyggegummi.

 

De to havde købt og betalt en sodavand i selvbetjeningskasserne, hvorefter de ville lukke sig selv ud via stregkodescanneren, men de blev i samme moment standset af personalet.  Da den ene af de to var under 18 år, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 16-årig ung mand fra Hillerød samt en 18-årig mand fra Hillerød blev sigtet for butikstyveri. For den 16-åriges vedkommende blev de relevante voksne samt de relevante myndigheder ligeledes orienteret om hændelsen.

Unge kvinder stjal øreringe, Hillerød

To unge kvinder på 13 og 14 år, begge fra Skævinge, blev tirsdag eftermiddag klokken 16.19 taget for butikstyveri, da de havde stjålet ørerinde i Bilka i Slotsarkaderne. De unge pigers forældre samt de sociale myndigheder er blevet underrettet om sagen.

Kørte uden kørekort, Frederiksværk

En 44-årig mand fra Melby blev klokken 16.55 standset på Syrevej og sigtet for at køre bil uden førerret.

Aggressiv kunde i 7-eleven, Frederikssund

Tirsdag eftermiddag fik 7-Eleven i Ny Østergade besøg af en kunde med en aggressiv og truende adfærd. En patrulje blev sendt til forretningen, men manden havde i mellemtiden forladt stedet.

Mand bortvist, Hillerød

En 66-årig mand uden fast adresse blev tirsdag aften klokken 18.51 bortvist fra Bog & Idé. Manden var stærkt beruset og skabte uro ved sin tilstedeværelse.

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

Klokken 19.39 blev det anmeldt på vegne af en 13-årig pige, at hun en halv times tid forinden under en gåtur var blevet antastet af en fremmed mand ved krydset Lyngbygårdsvej/Toftebæksvej. Manden havde blandt andet forsøgt at holde hende i hånden, ligesom han blandt andet havde spurgt efter hendes telefonnummer, og om hun ville med hjem til ham.

Pigen fandt situationen ubehagelig, hvorfor hun løb over til en kvinde, der ligeledes befandt sig på Lyngbygårdsvej, mens manden gik over mod nogle lejligheder på Lyngbygårdsvej.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med manden med henblik på at klarlægge hensigten med hans opførsel. Manden beskrives som: ikke-etnisk dansk af udseende, mørk i huden, 30-45 år gammel, cirka 165-170 cm høj, almindelig af bygning, med sorte øjenbryn og grå skægstubbe. Talte dansk med accent.  

Mand vakte mistanke, Hørsholm

Tirsdag aften klokken 21.12 kontaktede en borger politiet, da han havde set en mand gå ind og ud af et hus på Rungstedvej og lægge nogle ting i en bil. En patrulje kørte til adressen og kunne, efter at have talt med manden, konstatere, at der var tale om et legalt forhold.

Tændte ild i aviser, Værløse

En gruppe unge drenge tændte tirsdag aften ild til nogle aviser og et stykke pap på fortovet på Poppel Allé. En patrulje kørte til stedet og konstaterede, at der ikke var sket skade på andet en aviserne og pap-stykket. Drengene var i mellemtiden forsvundet fra området.

Var aggressiv over for patrulje, Helsingør

En beruset 53-årig mand fra Sønder Stenderup opførte sig tirsdag aften omkring klokken 22.30 så aggressivt over for en patrulje i Fiolgade, at han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev endvidere taget med på politigården og sat i detentionen, indtil det blev vurderet, at han igen var i stand til at tage vare på sig selv.

Kørte uden kørekort, Gilleleje

Lidt efter midnat blev en 40-årig mand fra Gilleleje standset, da han kom kørende ad Parkvej. Han blev sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere var blevet frakendt sit kørekort.

Kørte bil trods forbud, Hillerød

En 22-årig mand fra Dronningmølle blev klokken 00.35 standset i krydset Milnersvej/Herlufdalsvej, hvor han kørte bil på trods af, at han tidligere havde fået et kørselsforbud.

Tyve taget på fersk gerning, Vejby

To mænd blev natten til onsdag anholdt og sigtet for indbrud i et fritidshus på Ved Skrænten. Anmeldelsen om det igangværende indbrud kom klokken 01.05 og flere patruljer blev sendt til området, hvor det lykkedes at standse en bil med to mænd og et pengeskab. Mændene, der er 30 og 33 og begge fra Græsted, blev begge anholdt, sigtet for indbrud og taget med til nærmere afhøring på politigården. De to bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør i dag klokken 13.00. Den 33-årige er tillige sigtet for at køre bil i narkopåvirket tilstand, besiddelse af narkotika  og overtrædelse af våbenloven.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi