Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Gilleleje - fredag den 22. januar

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i lagerbygning, Skibby

Klokken 08.34 blev det anmeldt, at der mellem mandag klokken 15.00 og onsdag klokken 20.00 havde været indbrud i en lagerbygning på Hanghøjvej. Ukendte gerningspersoner tiltvang sig adgang til stedet ved at opbryde en dør i bygningen. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

 

Færdselsuheld, Frederiksværk

I forbindelse med et venstresving i nordgående retning ved Vinderød Skov bremsede en bilist klokken 08.43 ned, hvorved vedkommende blev påkørt af en bagvedkørende bilist. Der skete ikke umiddelbart større personskade ved uheldet, men der blev for en sikkerheds skyld sendt en ambulance til stedet, så parterne kunne tilses.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger på de to parter.

 

Tyveri fra tømmerhandel, Vejby

Klokken 08.45 indløb der anmeldelse om, at ukendte gerningspersoner mellem onsdag klokken 16.30 og torsdag klokken 05.00 havde stjålet tre paller med Lecaterm-blokke fra en plads ud for en tømmerhandel på Grøndyssevænget. 

 

Bedrageri, Espergærde

Ifølge en anmeldelse, der indløb klokken 10.32, havde en mand onsdag klokken 20.50 henvendt sig på en tankstation på Hovvej, hvor han ville oddse for et større beløb. Manden tabte på oddset og påstod, at han havde glemt sin pung og derfor måtte ud og hente den for at kunne betale, men han vendte aldrig tilbage for at betale for sin indsats. 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke oplysninger omkring signalement af gerningsmanden.

 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 75-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby kørte klokken 10.33 ad Lundtoftegårdsvej i sydgående retning. Her svingede hun i krydset ved Lyngbygårdsvej til højre, og påkørte i den forbindelse en 29-årig kvindelig fodgænger fra lokalområdet, som var på vej over fodgængerfeltet i sydgående retning. 

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men den kvindelige bilist blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven. 

 

Kørsel i påvirket tilstand, Frederiksværk

En patrulje standsede klokken 11.00 en 47-årig mandlig bilist fra Frederiksværk på Hillerødvej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også sigtet for kørsel uden førerret, da han havde fået sit kørekort inddraget. 

Idet den 47-årige kørte i en lånt bil, blev ejeren af bilen efterfølgende sigtet for at overlade køretøjet til en person uden førerret.

 

Husfredskrænkelse, Farum

Mellem mandag den 28. december klokken 11.00 og torsdag den 21. januar klokken 11.05 opbrød ukendte gerningspersoner et køkkenvindue ind til nogle foreningslokaler på Stavnsholtvej. På stedet var der spor efter beboelse, idet der blev fundet popcorn og flasker over alt, ligesom der var flyttet rundt på møbler på stedet. 

 

Færdselsuheld, Snekkersten

En 53-årig mandlig bilist fra Kvistgård kørte klokken 11.53 i sydgående retning ad Kongevejen, hvor han skulle lige over i en rundkørsel. Samtidig kom en 20-årig kvindelig bilist fra Helsingør kørende i østlig retning ad Støberivej, hvor hun også skulle lige over i samme rundkørsel, og de to parter påkørte her hinanden midt i rundkørslen.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade ved uheldet, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sende til stedet.

 

Mulig indbrudstyv flygtede, Holte

Klokken 12.02 blev det anmeldt, at en 55-årig mandlig beboer netop havde overrasket en mulig indbrudstyv ved sin bolig på Vejlesøvej. Beboeren havde forsøgt at tilbageholde manden, men det var lykkedes manden at undslippe og løbe i retning mod Vejlesøparken. Patruljer kørte til området for at lede efter den formodede indbrudstyv, men det var ikke muligt at udfinde ham. 

Manden beskrives som: ikke etnisk dansk af udseende, ca. 60 år, 180-190 cm og med gråt skæg. Iført lyseblå hue med sort mærke, mørkeblå tyk vindjakke, grå t-shirt med rød krave og et lyseblå bæltespænde. Talte dansk. 

 

Sigtet for ulovligt arbejde og ophold, Klampenborg

Klokken 12.30 besøgte Nordsjællands Politis Udlændingekontrolsektion i samarbejde med Arbejdstilsynet en byggeplads på Strandvejen. Her blev en 31-årig mandlig udenlandsk statsborger anholdt og sigtet for ulovligt arbejde og ophold, idet hans arbejds- og opholdstilladelse var udløbet.

 

Indbrud i skur, Gilleleje

Det blev klokken 12.53 anmeldt, at en mand af to omgange mellem klokken 01.25 og 03.30 kom cyklende til et sommerhus beliggende på Ved Skrænten, hvorfra han stjal en større mængde elektrisk værktøj.

Manden beskrives som: ca. 60 år, ca. 185 cm, kraftig af bygning. Iført flyverdragtsagtigt tøj med remme rundt om skinnebenene, hvorpå der var runde reflekser. Medbragte cykel med reflekser i hjulene og havde lygter på cyklen samt i hænderne.

 

Besiddelse af stoffer, Hillerød

En 31-årig mand fra Stenløse blev klokken 14.02 visiteret af en patrulje på parkeringspladsen ved Silvan på Industrivænget. Her blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for. 

 

Forsøg på indbrud i klubhus, Smørum

Klokken 14.18 blev det anmeldt, at der mellem mandag den 4. januar klokken 15.00 og torsdag den 21. januar klokken 09.30 havde været forsøg på indbrud i klubhuset tilhørende Petanque Klub Smørumnedre på Flodvej. Ukendte gerningspersoner havde skåret låsen til døren op med en vinkelsliber, men der var ikke umiddelbart stjålet noget fra stedet.

 

Færdselsuheld, Fredensborg

En 30-årig mandlig cyklist fra Helsingør blev klokken 14.29 påkørt bagfra af en 48-årig mandlig bilist fra Humlebæk i forbindelse med udkørsel fra en sidevej.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men bilist blev ved patruljens ankomst til stedet sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. 

 

Kørsel uden førerret, Søborg

På Motorring 3 nær Buddinge Hovedgade standsede en patrulje klokken 14.45 en 24-årig mandlig bilist fra Kokkedal. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han imidlertid ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde generhvervet sig retten til at køre bil, som han var blevet ubetinget frakendt. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Syv var to for mange, Fredensborg

Syv unge blev torsdag eftermiddag vejledt om reglerne i forsamlingsforbuddet, da de spillede fodbold på Fredensborg Stadion. Her forklarede en patrulje dem, at de kunne måtte være fem forsamlet, hvorefter de pakkede sammen og gik hver til sit.

 

Bildæk skåret op, Helsingør

Mellem onsdag og torsdag har en ukendt gerningsmænd skåret bagdækkene op på En Opel Zafira, som holdt på Horsedammen. Hærværket blev anmeldt torsdag aften klokken 18.24.

 

Ridser i lakken, Helsingør

En Mercedes, som holdt på Belvederevej, er mellem klokken 17.15 og 19.00 torsdag blevet udsat for hærværk, da en ukendt gerningsmand har lavet en dyb ridse i bilens lak fra forlygte til bagskærm.

 

Havde skunk på sig, Kgs. Lyngby

Torsdag aften klokken 19.53 blev en 21-årig mand lokal mand sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer. Manden blev truffet ved Lyngby Station, hvor det viste sig, at han havde en mindre mængde skunk på sig. 

 

Mistænkelige mænd på hovedgade, Kgs. Lyngby

En gruppe 15-16 årige unge mænd fra Nærum vakte torsdag aften klokken 22.21 mistanke, da de stod på Lyngby Hovedgade og så ud som om de holdt udkig efter nogen eller noget, mens den ene af de tre havde en golfkølle i hånden. Pludselig løb de fra stedet i retning mod Mosevej, men en patrulje fandt hurtigt frem til mændene, som blev sigtet for overtrædelse af våbenloven samt for overtrædelse af knivloven.

 

Spritbilist standset, Slangerup

En 44-årig mand fra Kirke Hyllinge blev torsdag aften klokken 22.56 standset af en patrulje på Hørup Skovvej efter en medtrafikant havde lagt mærke til, at manden kørte meget slingrende. En alkometertest viste, at manden var langt mere påvirket af alkohol end det tilladte, hvis man vil køre bil, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

 

Stjal pose fra bil, Værløse

Torsdag aften klokken 23.00 brød en mand i en bil, der holdt på p-pladsen ved Kvickly i Bymidten. Manden stjal en pose fra bilen, mens en kvinde holdt udkig. de gik herefter hen mod en bil, hvor en anden mand sad, hvorefter de alle tre kørte fra stedet. De to personer ved bilen blev opdaget af et vidne, som straks kontaktede politiet og beskrev manden (A), der brød ind i bilen samt kvinden (B) således A: skandinavisk af udseende, hvid i huden, lyst, kort hår, 25-35 år, 180-190 cm høj, almindelig af bygning, iført sort/navyblå dunjakke, sorte bukser. B: Kvinde, skandinavisk af udseende, hvid i huden, langt, rødt hår, 25-35 år, 160-165 cm år, fedladen af bygning, iført pink dunjakke, sorte stramme cowboy-bukser. De kørte fra stedet i en hvid Citroen DS3 med sort tag. 

 

Bil og varebil kørte sammen, Lynge

En varebil og en personbil kørte fredag morgen klokken 06.36 frontalt sammen på Slangerupvej. Sammenstødet var så voldsomt, at personbilens motor rev sig løs. Begge parter, en 32-årig mand og en 59-årig mand, blev kørt til behandling på hospitalet, og årsagen til sammenstødet undersøges nærmere.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 21. – 22. januar 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler