Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Gilleleje - mandag den 1. februar

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk, Dyssegård

Klokken 08.36 blev det anmeldt, at der imellem lørdag eftermiddag og søndag morgen var blevet kastet en golfbold idennem bagruden på en personbil, der havde holdt parkeret på Vangedevej.

Hærværk, Ølstykke

Klokken 08.47 blev det anmeldt, at der i nattens løb var udøvet hærværk mod en personbil, der havde holdt parkeret på Roarsvej. Der var kastet store sten igennem både for- og bagruden, ligesom det lignede, at vinduesviskeren på bagruden var forsøgt knækket af.

Klokken 09.23 indløb der en lignende anmeldelse, idet en bil, der havde holdt parkeret på Hagbardsvej, var blevet udsat for hærværk i nattens løb. Også her var både for- og bagrude blevet knust med sten, ligesom der også var lavet buler i kølerhjelmen og rammen til bagsmækken.

Ligeledes klokken 10.02 blev der anmeldt et lignende forhold, idet en personbil, der havde holdt parkeret på Skjoldsvej, havde fået knust en siderude.

Også klokken 12.01 blev der anmeldt et forhold om hærværk mod en bil, der i nattens løb havde holdt parkeret i Ølstykke, nærmere bestemt på Bækkegårds Plads. Her var begge sidespejle revet af bilen, og den højre baglygte var blevet knust.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 10.41 anmeldte en forbipasserende, at han havde set to mænd klatre over et hegn på en byggeplads på Stolpehøj.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var tale om et legalt forhold.

Selvom der altså ikke var nogen sag for politiet, skal der lyde stor ros til anmelderen for at kontakte politiet.

Snebolde skabte farlige situationer, Virum

Klokken 11.20 anmeldte en bilist, at der stod nogle børn på broen ved Skovbrynet over Lyngby Omfartsvej og kastede snebolde ned på de passerende biler.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en gruppe børn blev truffet og fortalt, at deres handlinger kunne have alvorlige konsekvenser. 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Helsingør

Klokken 13.07 blev to mænd på henholdsvis 33 og 34 år, begge fra Helsingør, truffet i en bil på en p-plads ved Nordvestskolen. Der lugtede af hash fra bilen, hvorfor begge mænd blev visiteret, og på begge blev der fundet en mindre mængde hash.

Spirituskørsel, Hillerød

Klokken 13.26 anmeldte en bilist, at han kørte på Hillerødmotorvejen, hvor også en udenlandsk indregistreret personbil kørte, og at den slingrede en del, ligesom der skete større udsving i bilens hastighed, hvorfor anmelderen mistænkte, at føreren var påvirket.

En patrulje kørte dertil, og klokken 13.40 lykkedes det at få kontakt til køretøjet og føreren af det. 

Bag rattet sad en udenlandsk mand, som fik alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og transporteret med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Kørsel i påvirket tilstand, Helsingør

Klokken 15.40 blev det anmeldt, at der var sket et mindre færdselsuheld på Kongevejen. Tre biler var kørt i vestlig retning, og den forreste holdt nu stille, imens bilen i midten kørte meget langsomt. Den bagerste bil kørte dog op i den midterste bil, som blev skubbet op i den forreste.

Der skete ingen personskade, men en patrulje blev alligevel sendt til stedet, hvor føreren af den bagerste bil, en 23-årig mand fra Helsingør, fik narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for forholdet og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Mand slået i bus, Gentofte

Klokken 16.04 anmeldte en 20-årig mand fra Kgs. Lyngby, at han klokken 15.50 havde befundet sig i bus 150S med retning mod Kokkedal Station, da han ved Kildegårds Plads uden varsel var blevet slået i baghovedet af en medpassager.

Gerningspersonen beskrives som: mand, østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 170-180 cm og med kort sort hår. Iført sort jakke. Medbragte en pose eller et net fra Lidl.

 

Børn på isen, Birkerød
Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 16.04, var fem børn ude på isen på Birkerød Sø, selv om der ikke var skiltet med, at isen var sikker. En patrulje kørte til stedet, hvor de fem børn blev bedt om at komme ind på sikker grund, og patruljen kontaktede derefter børnenes forældre for at oplyse om hændelsen.

Nordsjællands Politi minder om, at det er ulovligt at færdes på isen, med mindre kommunerne har kontrolleret isens tykkelse og har opsat særlig skiltning om muligheden for færdsel på isen.

 

Spirituskørsel, Kgs. Lyngby

Klokken 16.20 blev en 60-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, idet han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå mandens eventuelle præcise promille.

 

El-scooter forsøgt stjålet, Farum

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 20.54, befandt der sig fem-seks personer i et cykelskur på Elmely, hvor der var mistanke til, at de var i færd med at stjæle en el-scooter. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor personerne dog var forsvundet fra, og det var heller ikke muligt at udfinde nogen i området, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen.

 

Brand i bil, Smørum

Klokken 21.53 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en bil, som stod parkeret på Hove Møllevej. Patruljer kørte til stedet, hvor bilen var helt udbrændt. 

Nordsjællands Politi arbejder ud fra en formodning om, at branden var påsat.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Lynge

En 21-årig mandlig bilist fra Køge blev klokken 22.21 standset af en patrulje på Uggeløse Bygade ved Q8. Her blev det vurderet, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. 

Den 21-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Hillerød

På Overdrevsvejen i krydset ved Københavnsvej standsede en patrulje klokken 01.15 en 22-årig mandlig bilist fra Frederikssund. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. 

Der blev efterfølgende udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

To varebiler brudt op, Kvistgård

Klokken 03.21 blev det anmeldt, at kølerhjelmen på to varebiler, som holdt parkeret på Kongevejen, var blevet brudt op med en ukendt genstand. Fra den ene bil var der stjålet flere genstande, mens der ikke var taget noget fra den anden, formentlig fordi gerningspersonerne var blevet afbrudt i deres foretagende af anmelderen en 42-årig mand fra Humlebæk. En patrulje kørte derfor til stedet for at lede efter dem, men det var ikke muligt at udfinde dem i området. 

 

Indbrud i værksted, Gilleleje

Mellem fredag klokken 16.00 og mandag klokken 06.15 tiltvang ukendte gerningspersoner sig adgang til et værksted på Stæremosen ved at opbryde hoveddøren i bygningen. Fra steder blev der stjålet elektrisk værktøj. 

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler