Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Gilleleje - onsdag den 24. marts

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra varebil, Helsingør

Klokken 07.29 blev det anmeldt, at der imellem sen mandag aften og tidlig tirsdag morgen var blevet stjålet en arbejdslampe, som var fastmonteret oven på en varebil, der havde holdt parkeret på Guldgravervej.

Cyklist på motorvejen, Kvistgård

Klokken 10.01 indløb der to af hinanden uafhængige anmeldelser om, at en kvindelig cyklist cyklede i nødsporet på Helsingmotorvejen i sydgående retning. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det lykkedes at få kontakt til cyklisten, der blev vejledt om, at hun ikke skulle cykle på motorvejen, hvorefter hun blev peget i retning af en cykelsti.

 

Tyveri fra varebil, Frederikssund

Klokken 10.38 blev det anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og tirsdag morgen var blevet stjålet en stamper fra ladet af en varebil, der havde holdt parkeret på Hørup Skovvej.

 

Færdselsuheld, Virum

Klokken 11.10 blev det anmeldt, at en bil netop havde ramt to cyklister i forbindelse med et højresving på Kongevejen ved Circle K. Der var angiveligt ikke sket større personskade, men cyklerne var totalskadede. En patrulje blev sendt til stedet, hvor bilisten, en 23-årig mand fra Søborg, blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Dieselolie i Isefjorden, Jægerspris

Klokken 11.21 blev det anmeldt fra Kyndbyværket, at cirka 1000 liter diesel var løbet ud i Isefjorden grundet en fejl på en drænpumpe. Politi og beredskab blev sendt til området, og hvor politiets opgave på stedet var hurtigt løst, måtte Frederiksborg Brand og Redning blive i adskillige timer for at rydde op.

 

Tyveri fra varebil, Nærum

Klokken 13.31 blev det anmeldt, at der imellem fredag klokken 14.00 og mandag klokken 07.00 var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Byageren.

 

Affyring af fyrværkeri, Gilleleje

Klokken 15.03 blev det anmeldt, at tre drenge på 13-14 år fyrede kanonslag af nær Gilleleje Station. En patrulje blev sendt til området, men de tre drenge blev ikke udfundet.

 

Narkokørsel, Hundested

En 44-årig mandlig bilist fra Frederiksværk blev klokken 18.25 standset af en patrulje på Amtsvejen. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derudover også sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde førerret til køretøjet.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Færdselsuheld, Hellerup

En 24-årig mandlig bilist fra Nykøbing Falster-området kørte klokken 18.40 nord ad Strandvejen. I krydset ved Tuborgvej kørte han frem for rødt lys, hvorved han påkørte en 39-årig kvindelig bilist fra Virum, som kørte frem for grønt ad Tuborgvej i vestlig retning.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Den 24-årige mandlige bilist blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

 

Færdselsuheld, Slangerup

På Roskildevej kom en 21-årig mandlig bilist fra Hillerød klokken 18.42 kørende i sydvestlig retning, hvor han skulle dreje af ved anden afkørsel i rundkørslen ved Hørup Skovvej. I den forbindelse påkørte han en lygtepæl, og en patrulje blev derfor sendt til stedet. 

Patruljen vurderede, at den 21-årige formentlig var kørt galt under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for dette. Herefter blev han taget med til hospitalet for udtagning af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 

Mand i telefon udgav sig for at være ansat i politiet og Nets, Kgs. Lyngby

Klokken 18.38 modtog en 52-årig mand fra Kgs. Lyngby et opkald fra en mand, som udgav sig for at være politimand og ansat i Nets, og at han havde brug for at få adgang til den 52-åriges bankkonto og telefon grundet mistanke om misbrug af disse. Den 52-årige mand afviste dog at udlevere sine personlige oplysninger, og herefter lagde den fremmede mand på.

 

Unge mænd forsøgte at sætte ild til skraldespand, Hillerød

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 19.18, var tre-fire personer i færd med at sætte ild til en fritstående skraldespand på et grønt område ved Posen, hvorefter de løb derefter fra stedet i sydlig retning mod Slotsgade og Slotsarkaderne. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at gerningspersonerne ikke havde haft held med deres foretagende.

Gerningspersonerne, som ikke var mulige at udfinde i området, beskrives alle som: mænd, 17-18 år. Iført sort tøj, hætte/hue samt sort stofmundbind.

I forbindelse med politiets tilstedeværelse ved Posen blev to unge mænd truffet på et offentligt toilet på stedet. Her blev den ene, en 23-årig fra Frederikssund, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Der var ikke umiddelbart nogen indikationer på, at de to unge mænd skulle have forbindelse til forsøget på sætte ild til skraldespanden.

 

Sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer, Kgs. Lyngby

På Fuglevad Station traf en patrulje klokken 20.30 to 15-årige unge mænd fra Kgs. Lyngby på et offentligt toilet, hvor der lugtede kraftigt at hash. Den ene stod med en joint i hånden, og den anden var i besiddelse af en mindre mængde hash, og de blev derfor begge to sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer, Helsinge

På en parkeringsplads på Engerødvej traf en patrulje klokken 20.44 to mænd i en parkeret bil. Her blev den ene, en 55-årig mand fra København, sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer, idet han var i gang med at ryge en joint.

 

Butikstyveri, Holte

Klokken 20.53 blev det anmeldt, at en 17-årig mand fra Holte blev tilbageholdt i Holte Midtpunkt, idet han havde stjålet varer fra Kvickly. Grundet hans unge alder kørte en patrulje til stedet, hvor de sigtede ham for butikstyveri, og derefter blev hans forældre samt de sociale myndigheder orienteret om hændelsen.

 

Indbrud i cafe og kontor, Helsingør

Klokken 23.18 indløb der anmeldelse om, at der kort forinden havde været indbrud i en cafe og kontor på Borgm. P. Christ. Vej, idet ukendte gerningspersoner havde opbrudt to vinduer, formentlig med koben. Patruljer kørte til stedet for at lede efter gerningspersonerne, som dog ikke var mulige at udfinde i området.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ingen oplysninger om eventuelle stjålen genstande.

 

To mænd forsøgte at bryde varebiler op, Helsinge

En kvindelig beboer på Kløvermarken bemærkede klokken 01.21, at to varebiler, som holdt parkeret på stedet, var ved at blive brudt op af minimum to personer. Den kvindelige beboer tændte derfor lys og råbte personerne an, og de løb derefter fra stedet i retning mod Ryagergårdsvej. Patruljer kørte til stedet for at lede efter de undløbne gerningspersoner, men de blev ikke fundet i området.

 

Kørsel uden førerret, Allerød

På Nymøllevej i krydset ved Mørkebakkevej blev en 16-årig ung mandlig bilist klokken 02.00 standset af en patrulje. Grundet hans unge alder, havde han ikke erhvervet sig førerret til bilen, og han blev derfor sigtet for at køre i den på trods af dette.

 

Narkokørsel, Frederiksværk

Klokken 02.54 standsede en patrulje 42-årig mandlig bilist fra Hundested på Skovfogedengen. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også sigtet for a køre bil, selv om han havde fået frakendt førerretten.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler