Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Gilleleje - tirsdag den 16. marts

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i skole, Espergærde

Klokken 08.30 blev det anmeldt fra Grydemoseskolen, at der imellem fredag klokken 16.00 og mandag klokken 08.00 var begået indbrud på skolen, idet en rude til IT-lokalet var blevet knust med en ukendt genstand, hvorefter en eller flere ukendte gerningspersoner havde entréret lokalet.

Der var på tidspunktet for anmeldelsen endnu ikke dannet et overblik over, hvorvidt der var blevet stjålet noget, men klokken 09.34 blev det anmeldt, at der på en cykelsti nær Grydemoseskolen var blevet fundet en bærbar pc og en masse dockingstationer, som blev returneret på skolen.

Overtrædelse af hundeloven, Nivå

Omkring klokken 13 blev det anmeldt, at en løs hund havde løbet rundt nær Mariehøj og skabt utryghed, og et vidne havde blandt andet set, at en dreng var blevet bidt/nappet i et jakkeærme.

En patrulje blev sendt til området, hvor det efter lidt hurtig efterforskning lykkedes at udfinde bopælen for hunden og dennes ejer, og sidstnævnte forklarede, at hundens halsbånd var knækket, hvorefter den var løbet væk, inden den var vendt retur, og hundeejeren var ikke bekendt med, at hunden skulle have bidt i en drengs jakkeærme, imens den ikke var inden for hundeejerens syne.

Hundeejeren blev sigtet efter hundelovens bestemmelser, idet hunden var løbet væk og ikke var under kontrol, mens der endnu ikke er indløbet anmeldelse vedrørende drengen, der angiveligt var blevet bidt/nappet i jakkeærmet.

Tyveri fra biler, Helsinge og Helsingør

Klokken 13.16 blev det anmeldt fra en bilforhandler på Tofte Industri i Helsinge, at der imellem fredag aften og mandag formiddag var blevet stjålet motorhjelm og forlygter fra tre varebiler, ligesom der på den ene også var blevet stjålet kofanger, køler og alle fire hjul.

Klokken 15.09 blev det ligeledes anmeldt fra en bilforhandler på Løvdalsvej i Helsingør, at der imellem lørdag klokken 15.00 og mandag klokken 07.00 var blevet stjålet kofanger, motorklap, to forlygter samt frontgitter fra en Citroen Jumper varebil.

Tyveri fra taske, Gilleleje

Klokken 14.44 anmeldte en 80-årig kvinde fra Gilleleje, at hun imellem klokken 13.00 og 13.30 havde fået stjålet sin pung fra sin taske i enten Matas eller Fakta, hvorefter der var blevet hævet 1.500 kroner i en betalingsautomat, inden kortet var blevet spærret.

Kørsel i frakendelsestiden, Hillerød

En 42-årig mandlig bilist fra Bagsværd blev klokken 17.40 standset af en patrulje på Milnersvej. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han var frakendt førerretten. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Kørsel uden førerret, Gilleleje

På Bregnerødvej standsede en patrulje klokken 18.12 en 53-årig mandlig bilist fra Græsted og sigtede ham for kørsel uden førerret, eftersom hans kørekort var blevet administrativt inddraget.

 

Sigtet for overtrædelse af lovgivning om euforiserende stoffer, Hellerup

På parkeringspladsen ved Mindelunden på Tuborgvej traf en patrulje klokken 20.15 en 41-årig mand fra Frederiksberg, som blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

I besiddelse af hash, Klampenborg

En patrulje henvendte sig klokken 20.50 til fire unge mennesker i et køretøj, som holdt parkeret på parkeringspladsen ved Dyrehavsbakken. Der lugtede kraftigt af hash fra bilen, og den ene passager, en 21-årig mand uden kendt adresse, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Helsingør

På Folehaven standsede en patrulje klokken 21.12 en 34-årig mandlig bilist fra Helsingør og bad ham fremvise et gyldigt kørekort. Det var imidlertid ikke muligt for den 34-årige, idet han var frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

 

Mand udsat for vold, Fredensborg

Klokken 21.13 indløb der anmeldelse om, at en 48-årig mand fra Fredensborg kort forinden havde befundet sig i parkeringskælderen under Netto på Wendorfsvej med sin cykel. Pludselig havde en bil dyttet af ham, og han havde derfor henvendt sig til bilisten for at bede vedkommende om ikke at dytte. Tre personer steg i den forbindelse ud af bilen, og den ene, A, slog den 48-årige tre gange i ansigtet og sparkede ham derpå to gange i ansigtet, hvorefter han spurgte, om den 48-årige ”ville noget”. De tre personer forlod efterfølgende stedet i en hvid Citroën C3.

Patruljer kørte til området for at lede efter køretøjet og de tre personer, men de var ikke mulige udfinde i området. 

De tre personer beskrives som:
A: mand, 165-170, brun i huden, sort hår, som var kort på toppen og kortere i siderne, tæt sort skæg. Talte dansk med accent. 
B: mand, dansk af udseende.
C: mand, dansk af udseende.

 

I besiddelse af stoffer, Virum

En patrulje traf klokken 22.28 to unge mænd i skolegården ved Fuglsanggårdsskolen. Her blev den ene, en 19-årig fra Virum, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Spirituskørsel, Hillerød

På Fredensborgvej standsede en patrulje klokken 01.30 en 70-årig mandlig bilist fra Græsted. Et alkometer viste, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev også sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde generhvervet sig sit kørekort.

Den 70-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fastslå han eventuelle præcise promille.

 

Mistænkeligt forhold, Gilleleje

Klokken 01.44 blev det anmeldt, at en mand kort forinden havde stået og lyst ind gennem en hoveddør ind til en villa på Hestehaven. Da manden opdagede husets beboer, forsvandt han fra stedet, men han kunne efterfølgende ses lyse ind i andre huse længere nede ad vejen. 

En patrulje kørte til stedet for at lede efter manden, men det var ikke muligt at udfinde ham i området.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 15.-16. marts 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler