Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Gilleleje - tirsdag den 2. marts

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Helsingør

Klokken 09.01 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 07.30 var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Søndre Strandvej. Gerningspersonerne havde skaffet sig adgang til varebilen ved at bryde bagdøren op med et koben eller lignende.

Klokken 10.12 indløb der en lignende anmeldelse – her var forholdet sket imellem fredag den 19. februar klokken 15.00 og mandag den 1. marts klokken 10.00, og varebilen havde i dette tilfælde holdt parkeret på Lundegade.

Også klokken 13.53 indløb der en anmeldelse om tyveri af værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret i Helsingør. Her var forholdet sket imellem fredag klokken 17.00 og lørdag klokken 09.00, og varebilen havde holdt parkeret på Svingelport.

 

Mistænkeligt forhold, Ålsgårde

Klokken 09.15 anmeldte en beboer fra Thorsvej, at en bil med to mænd i kørte rundt i området, og at de to mænd i den udgav sig fra at komme fra et energiselskab, selvom deres bil tydeligvis stammede fra et biludlejningsselskab, idet der var klistermærker fra biludlejningsselskab på bilen. På bilen var der dog også påklistret et logo fra et energiselskab, og anmelderen fandt det mistænkeligt, at et energiselskab skulle benytte en udlejningsbil på denne måde.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor bilen og de to mænd blev truffet, og her viste det sig, at der var tale om et helt legalt forhold, og at mændene var ansat af energiselskabet, som havde lejet bilen og klistret energiselskabets logo på den.

 

Kørsel uden førerret, Hørsholm

Klokken 09.18 blev en 26-årig mandlig bilist fra Odense standset og kontrolleret på Isterødvejen. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for forholdet. Da det samtidig ikke var første gang, at manden blev sigtet for dette, blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation.

 

Tyveri af diesel, Græsted

Klokken 11.15 blev det anmeldt, at der imellem fredag klokken 17.00 og mandag klokken 06.00 var blevet stjålet cirka 600 liter dieselolie fra to maskiner, der havde holdt på Klostermarksvej.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Frederikssund

I forbindelse med en målrettet indsats mod narkotika på gadeplan blev en 21-årig mand fra Skibby klokken 14.28 visiteret på togstationen i Frederikssund. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Klokken 15.14 skete der et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen ved afkørsel 18 i vestgående retning, da en lastbil foretog et vognbaneskift, og i den forbindelse påkørte lastbilen bagenden af en personbil ført af en 49-årig kvinde fra Greve, hvilket medførte materiel skade, men ingen personskade.

Politi, skiltevogne, en ladvogn samt en ambulance blev sendt til stedet, hvor lastbilchaufføren, en 43-årig udenlandsk mand, erkendt trafikforseelsen og betalte en straksbøde. 

Færdselsuheldet medførte nogle trafikale udfordringer i form af kø, men klokken 15.53 blev der åbnet for alle vognbaner igen.

 

Kørsel uden førerret, Ølsted

Klokken 15.45 blev en 56-årig mandlig bilist fra Jægerspris standset og kontrolleret på Gydebakken. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for alligevel at sidde bag rattet. Da manden samtidig i første omgang ikke oplyste sit eget navn til patruljen, blev han også sigtet for dette.

 
Unge skabte utryghed, Kgs. Lyngby

Klokken 17.08 blev det anmeldt, at tre unge i alderen 13-19 år befandt sig på skolestien ved viadukten nær Trongårdsparken, hvor de opførte sig truende og skabte utryghed for de gående og cyklende på stien. En patrulje kørte til stedet for at lede efter de unge mennesker, men de var ikke mulige at udfinde i området.

 

Indbrud i golfklub, Helsingør

Mellem lørdag klokken 15.00 og mandag klokken 17.30 foretog ukendte gerningspersoner indstigning i en bygning tilhørende Helsingør Golfklub ved at opbryde en dør med koben eller lignende.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

 

Uro og uorden, Gentofte

Det blev klokken 17.39 anmeldt, at en gruppe unge drenge havde omringet en person ud for Brugsen på Vangede Bygade, hvor de råbte af hinanden og skabte uro. Ligeledes var to af personerne set i besiddelse af bushammere.

En patrulje kørte til stedet, hvor de fik kontakt til fire unge drenge og piger. Det var dog ikke muligt at fastslå, om der var hændt noget kriminelt, og de i anmeldelsen omtalte bushammere blev ikke udfundet. Patruljen fik en snak med de unge og registrerede deres generalia, inden de blev sendt videre.

 

Sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, Birkerød

Nær planteskolen på Birkerød Kongevej traf en patrulje klokken 17.59 fem unge fra henholdsvis Hillerød og Birkerød. Ved visitation blev den ene, en 18-årig fra Hillerød, fundet i besiddelse af en mindre mængde skunk, mens en anden, også en 18-årig fra Hillerød, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. De blev derfor begge sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Færdselsuheld, Frederiksværk

En 40-årig udenlandsk mandlig bilist kørte klokken 19.07 ad Strandvejen i sydlig retning. Her skulle han passere vejchikaner syd for krydset ved Bjørnedalsvej og ramte i den forbindelse kanten af chikanen, hvorved han mistede herredømmet over sin bil og påkørte en 39-årig mandlig bilist fra Frederiksværk, som netop kom kørende i modsatte retning ved vejchikanerne.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men den 39-årige bilist blev efterfølgende kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

 

Mistænkeligt forhold, Virum

Klokken 20.40 blev det anmeldt, at en hvid varebil var blevet set køre meget langsomt rundt med dørene åbne ind til varerummet i kvarteret omkring Hummeltoftevej, hvilket en beboer fandt noget mistænkeligt. En patrulje kørte til området for at lede efter varebilen, men det var ikke muligt at udfinde den.

 

Spiritus- og narkokørsel, Frederikssund

På parkeringspladsen ved vikingepladsen på Kalvøvej henvendte en patrulje sig klokken 22.45 til en 21-årig mandlig bilist fra Stenløse. Her blev han anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, idet han havde en promille over det tilladte samt røg en joint, mens han sad i bilen med tænding på. Han blev ligeledes sigtet for besiddelse euforiserende stoffer, idet han røg jointen under patruljens tilstedeværelse.

En 23-årig kvindelig passager i bilen fra Aalborg-området blev ved samme lejlighed fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og hun blev derfor sigtet for dette forhold.

To  mænd anholdt for indbrud, Gilleleje

En patrulje bemærkede klokken 00.35 to personer, som var i færd med at bryde skure op i en baggård ind til Adamsens Fisk på Havnen. Da de to personer opdagede patruljen, løb de fra stedet, men de blev kort efter udfundet nærved, hvor de blev anholdt og sigtet for indbrud. 

Der var tale om to mænd fra Helsingør på henholdsvis 21 og 26 år. Idet den 21-årige var prøveløsladt, fremstilles han tirsdag klokken 11.00 i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør. 

 

Indbrud i skole, Lynge

Klokken 00.52 indløb der anmeldelse om, at der var indbrud i Lynge Skole. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at en rude ind til skolen var blevet knust. Der blev med patruljehunde søgt i området efter gerningspersonen, men det var ikke muligt at udfinde nogen, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Helsingør

En 29-årig mandlig bilist fra Helsingør blev klokken 02.31 standset af en patrulje på Sporegangen. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også fundet i besiddelse af en halv joint, og han blev derfor også sigtet for dette forhold.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Færdselsuheld, Hillerød

På Hillerødmotorvejens forlængelse skete der klokken 05.36 et færdselsuheld, idet en 26-årig mandlig bilist fra Holstebro-området kørte i sydgående retning og påkørte en 23-årig kvindelig bilist fra Hillerød. 

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Trafikken på stedet var i en periode påvirket grundet bileners placering. Ca. klokken 06.40 var der ryddet op efter uheldet, og der kunne igen åbnes helt op for kørsel på strækningen. 

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler