Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Gilleleje - tirsdag den 5. januar

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra varebiler, flere steder

Mellem fredag den 18. december klokken 16.00 og mandag den 4. januar klokken 7.00 blev der skåret hul i sidedøren på en varebil, som holdt parkeret på Toftebæksvej i Kgs. Lyngby. Fra varebilen blev der stjålet elektrisk værktøj.

Bagdøren til en varebil, som holdt parkeret på Gefionsvej i Helsingør, blev mellem onsdag klokken 15.00 og mandag klokken 06.30 brudt op, så ukendte gerningspersoner fik adgang til varebilens varerum. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Fra en varebil, som holdt parkeret på Færgevej i Frederikssund mellem søndag klokken 20.00 og mandag klokken 06.30, blev der stjålet håndværktøj og elektrisk værktøj. Ukendte gerningspersoner tiltvang sig adgang til varebilen ved at afliste bagruden.

Ukendte gerningspersoner skaffede sig mellem mandag den 28. december klokken 23.59 og mandag den 4. januar klokken 10.00 adgang til en varebil, som holdt parkeret på Grønnevang i Gilleleje, ved at opbryde en siderude i bilen. Fra varebilen blev der stjålet elektrisk værktøj.

Mellem torsdag klokken 15.00 og mandag klokken 11.00 tiltvang ukendte gerningspersoner sig adgang til en varebil, som holdt parkeret på Møllevej i Frederikssund, ved at afliste bagruden. Fra varebilen blev der stjålet elektrisk værktøj.

Fra en varebil, som holdt parkeret på Belvederevej i Helsingør mellem torsdag klokken 13.00 og søndag klokken 11.00, blev der stjålet elektrisk værktøj. Ukendte gerningspersoner skaffede sig adgang til bilen ved at opbryde låsen i bilens dør. 

 

Indbrud i skole, Skibby

Klokken 08.38 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i Fjordlandsskolen afd. Skibby på Selsøvej, idet ukendte gerningspersoner havde foretaget indstigning på stedet via et opbrudt vindue. Fra stedet blev der stjålet flere computere.

Klokken 13.01 modtog Nordsjællands Politi information om, at de stjålne computere var blevet fundet pakket ned i to kasser nær ved gerningsstedet.

 

Forsøg på indbrud i skole, Humlebæk

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 09.52, forsøgte ukendte gerningspersoner mellem tirsdag den 22. december klokken 15.00 og lørdag den 2. januar klokken 15.00 at bryde ind i Humlebæk Skole på Baunebjergvej ved at knuse ruden ind til et computerrum. Der var dog ikke sket indstigning på stedet, da der bag ruden var opsat jerntremmer, som ikke kunne opbrydes.

 

Tyveri fra personbil, Rungsted Kyst

En 34-årig mand anmeldte klokken 09.53, at der via overvågning kunne ses en ukendt person, som klokken 05.15 foretog indstigning i den 34-årige mands bil, som holdt parkeret på Strandvænget. Fra bilen blev der stjålet en møntholder, kontanter og en lommelygte.

Den ukendte gerningsperson kom til stedet som passager i en Ford Focus stationcar og var iført en hvid hætte.

 

Hærværk, Skibby

Mellem torsdag klokken 12.00 og mandag klokken 06.45 blev et juletræ, som stod ved Børnehuset Solstrålen Skuldelev på Sølvkærvej, antændt, så det brændte ned. Herved antændtes også plastikkrukken, som juletræet var placeret i, hvorefter krukken smeltede ned over fliserne.

 

Indbrud i værksted, Frederikssund

Mellem lørdag klokken 17.00 og mandag klokken 11.00 blev en rude ind til et værksted i Marbæk Lystbådehavn brudt op med koben. Fra stedet blev der stjålet elektrisk værktøj.

 

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 12.25 blev det anmeldt, at en butikstyv blev tilbageholdt i Føtex på Stürups Plads, idet han havde stjålet vin og chokolade fra butikken, men at manden ikke ville oplyse sit navn. En patrulje kørte derfor til butikken, hvor de traf en 33-årig mand fra Helsingør, som de sigtede for butikstyveri. 

 

Tyveri fra kontor, Holte

Det blev klokken 12.33 anmeldt, at en mand netop havde stjålet en minkpels fra et kontor på Holte Stationsvej. Anmelderen, en 33-årig mand, eftersatte den formodede gerningsmand til fods, hvor han efter at være blevet indhentet smed pelsen fra sig. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf anmelderen samt en 40-årig mand fra Holte, som blev sigtet for tyveri af pelsen.

 

Drenge fandt kanonslag, Skævinge

Klokken 14.04 blev det anmeldt, at nogle drenge havde fundet et hjemmelavet kanonslag på Strædet. Hærens ammunitionsrydningstjeneste blev kontaktet for at vurdere kanonslaget, og de kørte efterfølgende til stedet, hvor de tog kanonslaget med med henblik på destruktion.

 

Indbrud i skole, Espergærde

Klokken 14.36 blev det anmeldt, at der mellem torsdag klokken 22.30 og fredag klokken 01.00 var indbrud i Tibberup Skole på Idrætsvej. Ukendte gerningspersoner tiltvang sig adgang til skolen ved at knuste to vinduer ind til et it-rum. Fra stedet blev der stjålet et større antal computere og projektorer.

 

Færdselsuheld, Stenløse

På Frederikssundsvej skete der klokken 15.23 et færdselsuheld. Part 1, en 42-årig kvindelig bilist fra Veksø, kom kørende ad Frederikssundsvej i sydøstlig retning, hvor hun foretog et venstresving i krydset ved Søsumvej. Samtidig kom part 2, en 61-årig kvindelig bilist fra Ølstykke, kørende i norvestlig retning ad Frederikssundsvej, og idet part 1 ikke overholdt sin ubetingede vigepligt i krydset, påkørte de to parter hinanden frontalt.

Part 2 fik ved uheldet mindre skader, hvorfor hun med ambulance blev kørt til hospitalet for behandling.

Grundet bilernes placering måtte patruljer i en periode dirigere trafikken på stedet, så der ikke opstod farlige situationer, mens der blev ryddet op efter uheldet. 

Part 1 blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt. 

 

Pung stjålet fra bil, Frederikssund

Mandag eftermiddag mellem klokken 16.00 og 17.50 blev en pung stjålet fra en bil, der var parkeret på St. Rørbækvej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

 

Mand taget med til detentionen, Snekkersten

En 57-årig mand fra Hillerød blev mandag aften klokken 18.45 taget med til detentionen på politigården, da han ikke var i stand til at tage vare på sig selv. Manden havde lagt sig på skinnerne ved Snekkersten Station, og ville ikke flytte sig eller svare på henvendelser fra en medborger, som forsøgte at hjælpe ham. Manden blev løsladt igen tirsdag morgen klokken 06.44.

 

Tre mænd anholdt for indbrud på byggeplads, Farum

Tre mænd blev mandag aften anholdt og sigtet for tyveri fra en byggeplads på Garnisonsvej. En borger så mændene på byggepladsen klokken 20.21 og kontaktede politiet, som anholdt den ene mand på byggepladsen. De to andre var stukket af, men en patruljehund fik hurtigt snuset sig frem til dem, og de blev herefter anholdt. To af mændene, en 18-årig fra Frederikssund og en 19-årig fra Slangerup, blev løsladt efter endt afhøring, mens den tredje, en 19-årig fra Hillerød, forblev anholdt. Det skal i løbet af i dag, tirsdag, vurderes, om han skal fremstilles i grundlovsforhør. Politiet kan opklare flere indbrud og tyverier med din medvirken. Hvis du ser personer med en mistænkelig adfærd, så ring 1-1-4. Dine oplysninger kan være afgørende for politiets opklaring, og selv mindre detaljer kan være vigtige.

 

Var i besiddelse af amfetamin, Kgs. Lyngby

En 36-årig mand fra Helsinge blev mandag aften klokken 20.25 sigtet for at være i besiddelse af amfetamin. Manden blev truffet ved cykelparkeringen ved Lyngby Station.

 

Unge skabte uro, Kgs. Lyngby

En gruppe unge mænd i alderen 15 – 17 år skabte mandag aften klokken 20.46 uro på Jernbanepladsen ved 7-Eleven, hvor de fyrede fyrværkeri af. Da en patrulje kom til stedet, traf man seks unge. Det kunne imidlertid ikke med sikkerhed slås fast, at det var dem, som havde affyret fyrværkeriet. De unge blev derfor ikke sigtet for noget, men deres personoplysninger blev noteret.

 

Kreditkort og kontanter stjålet, Rungsted Kyst

Mellem søndag klokken 22.00 og mandag aften klokken 21.00 er der stjålet et kreditkort samt kontanter fra en BMW, som holdt på Sophienbergvej. Tyveriet blev anmeldt mandag aften klokken 22.33.

Indbrud i frisørsalon, Frederikssund

Natten til tirsdag har der været indbrud i Maten Salon på Havnegade. To mundbinds-maskerede mænd blev klokken 00.52 set i området, de medbragte et rødt koben samt et blåt IKEA-net og løb fra stedet.

Kørte uden førerret, Helsingør

En 43-årig mand fra Helsingør blev klokken 03.55 standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Da han havde sat sig bag rattet uden at have erhvervet kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

Værktøj stjålet fra bil

Slangerup: Natten til tirsdag er der stjålet værktøj fra en bil, som holdt parkeret på Tulipanvej. Tyveriet blev anmeldt tirsdag morgen klokken 05.06.
 
Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler