Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Gilleleje - torsdag den 18. marts

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud på skoler, Humlebæk og Espergærde

Mellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag klokken 07.00 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til Humlebæk Skole ved at knuse en rude ind til et kontor på stedet. Herefter var flere døre på skolen sparket ind eller forsøgt opbrudt. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Klokken 07.19 blev det anmeldt, at der klokken 01.06 havde været indbrud på Espergærde Skole – Grydemosen, idet en rude var blevet knust på stedet. Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Nordsjællands Politi kan ikke afvise, at der er relation mellem de to hændelser.

 

Hærværk, Kgs. Lyngby

Der indløb klokken 09.31 anmeldelse om, at to ruder ind til Medieskolen på Firskovvej var blevet knust omkring klokken 05.30. Formentlig var en cykel og en træpalle blevet benyttet til at knuse ruderne. Derudover var også nogle brædder på en træterrasse ved skolen blevet ødelagt.

 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 36-årig mandlig lastbilschauffør fra Hillerød kom klokken 09.54 kørende ad Dyrehaven mod nordøst, da han mistede herredømmet over lastbilen, formentlig grundet vådt føre, hvorved han påkørte et træ. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men den 36-årige blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

 

Tyveri fra varebil, Hillerød

Klokken 10.11 blev det anmeldt, at der fra en varebil, som havde holdt parkeret på Langevang mellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 06.00, var blevet stjålet håndværktøj og elektrisk værktøj. Den ukendte gerningsperson tiltvang sig adgang til varebilen ved at knuse bagruden i højre side.

 

Tyveri fra varebil, Værløse

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 10.58, tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en varebil, som holdt parkeret på Kroparken, og stjal værktøj derfra. Tyveriet skete mellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 06.00.

 

Narkokørsel, Humlebæk

En 29-årig mandlig bilist fra Humlebæk blev klokken 16.53 standset af en patrulje på Helsingørmotorvejen ved afkørsel 5 i sydgående retning. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derudover også sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde erhvervet sig førerret til køretøjet. Da det ikke var første gang, den 29-årige blev sigtet for dette, blev bilen samtidig beslaglagt med henblik på konfiskation.

Der venter nu svar fra en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Kørsel uden førerret, Birkerød

På Birkerød Kongevej ud for Shell-tanken standsede en patrulje klokken 17.42 en 62-årig mandlig bilist fra Holte. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde generhvervet denne. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Crossere til ulempe, Jægerspris

Klokken 17.42 blev det anmeldt, at fem unge personer kørte rundt på crossere i området nær Møllevej til ulempe for forbipasserende. En patrulje kørte til området for at lede efter dem, men det var ikke muligt at udfinde dem.

 

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 18.24, løb fem personer på Århusvej ind i flere garager og haver, hvor de gemte sig. Der var mistanke til, at de fem personer, grundet deres adfærd, havde et kriminelt foretagende for øje. 

En patrulje kørte til stedet for at lede efter personerne, men det var ikke muligt at udfinde dem i området.

De fem person beskrives i anmeldelsen som: mænd, unge, mellemøstlige af udseende. En af dem var iført en beige dunjakke, en anden en blå dunjakke, mens en tredje person havde pelskant på sin jakke og var iført sorte sko.

 

Knallertkørsel til ulempe, Helsingør

Nær Gurrevej skulle tre personer ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 18.33, køre rundt på knallerter uden styrthjelm, mens de chikanerede de forbipasserende ved at køre tæt på dem og slå ud efter dem. En patrulje kørte til stedet for at udfinde de tre mænd, men de var ikke at se i området.

Ifølge anmeldelsen beskrives de tre personer som: mænd, unge, udenlandske af udseende.

 

Kørsel uden førerret, Humlebæk

Klokken 18.51 blev en 33-årig mandlig bilist fra Helsingør standset af en patrulje på Helsingørmotorvejen og bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Han havde dog fået administrativt inddraget sit kørekort, hvorfor han ikke kunne efterkomme forespørgslen, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Mistænkeligt forhold, Skævinge

Ifølge en anmeldelse gik tre mænd klokken 19.37 rundt på Rosenalle, hvor de kiggede ind af vinduerne i de huse, hvor der ikke var tændt lys. De havde ifølge anmeldelsen en lukket trailer med til stedet, og der var mistanke om, at de muligvis havde intentioner om at begå indbrud på stedet. 

En patrulje kørte til stedet, hvor de ledte efter de tre mænd, som dog ikke var mulige at udfinde i området.

 

Kanonslag affyret, Gilleleje

Klokken 20.05 blev det anmeldt, at der nær Gilleleje Station blev affyret flere kanonslag, og en patrulje kørte derfor til stedet. Det var dog ikke muligt at udfinde noget eller nogen, som kunne relateres til hændelsen.

 

Butikstyveri, Stenløse

I Kvickly på Centertorvet blev en 16-årig kvinde fra Ølstykke klokken 20.30 tilbageholdt, idet hun havde stjålet varer for et mindre beløb fra butikken. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor den 16-årige blev sigtet for butikstyveri, og grundet hendes unge alder blev der taget kontakt til hendes forældre samt de sociale myndigheder.

 

Malede graffiti på tog, Frederikssund

Klokken 20.54 blev det anmeldt, at to mænd i sortklædt tøj og med hættetrøjer malede graffiti på flere sektioner af et tog på Marbækvej. En patrulje kørte til stedet, hvor det dog ikke var muligt at udfinde de to gerningspersoner. Det kunne konstateres, at et hegn var klippet op på stedet, ligesom der var en større mængde graffiti på toget.

 

Spirituskørsel, Helsinge

På Granvej standsede en patrulje klokken 23.34 en 63-årig mandlig bilist fra Helsinge. Her blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel, idet han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. Han blev derefter kørt til hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fastslå hans eventuelle præcise promille.

 

Gadeuorden, Holte

Klokken 00.57 indløb der anmeldelse om, at en person netop havde knust en rude på Holte Station med et knytnæveslag. En patrulje kørte til stedet for at lede efter personen, som dog ikke var mulig at udfinde.

Personen beskrives således: mand, ca. 20 år, ca. 180 cm. Iført sort jakke og jeans.

 

Narkokørsel, Snekkersten

En 52-årig mandlig bilist fra Helsingør blev af patrulje standset på Stævnen klokken 01.00. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev også sigtet for kørsel uden førerret, idet denne var blevet administrativt inddraget.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 

Brand ved rensningsanlæg, Gilleleje

Klokken 06.20 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en generator ved et rensningsanlæg på Parkvej, og politi og brandvæsen kørte derfor til stedet. Her kunne det konstateres, at der var ild i noget rørføring ved en el-generator, og at branden var blevet slukket.

Den endelige brandårsag foreligger ved tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke, men der formodes ikke at være tale om en påsat brand.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 17.-18. marts 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler