Nyt fra Gilleleje i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Butikstyveri, Farum

Anmeldelse omkring kl. 8.10 af flere personer for butikstyveri for mindre beløb i Kvickly på Farum Bytorv.

 

Færdselsuheld, Gentofte

To lastbiler med påhængsvogn, begge kørende nord ad Lagergårdsvej påkørte kl. 8.50 hinanden i forbindelse med venstresving på lagergårdsvej i Gentofte. Patrulje til stedet. Ingen melding om personskade. 

 

Kørte uden kørekort, Hellerup

En 51-årig kvinde fra Nærum blev kl. 9.45 sigtet for at køre bil uden førerret på Callisensvej i Hellerup. 

 

Tricktyveri, Helsingør

Kl. 10.09 modtog vi en anmeldelse fra en 77-årig kvinde fra Allerød, som havde fået stjålet sin pung fra sin skuldertaske i Mr. August på Stjernegade i Helsingør. Den 77-årige kvinde havde mistanke til en mand, som havde skubbet til hende ved kassen efter hun havde betalt. Manden havde undskyldt for at skubbe, og sagt han skulle tage noget lakrids, der stod på disken. Men da den 77-årige kvinde efterfølgende skulle bruge sin pung i en anden butik opdagede hu, at pungen var væk. Der er givet følgende signalement:
Mand, dansk af udseende, 50-60 år, 170-175 cm. Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Tilbagestrøget hår, Talte: Dansk, Iført: lange bukser og jakke.

 

Overholdte ikke sin vigepligt, Kokkedal

En 43-årig mand fra kokkedal kørte 12.33 ad Brønsholmsgårdsvej i sydgående retning med en hastighed på cirka 5 km/t. Samtidigt kørte en 73-årig mand fra Kokkedal på el-cykel ad Egedalsvej i vestgående retning med en hastighed på cirka 10 km/t, hvorfor der skete et sammenstød, idet den 43-årige mand ikke overholdte sin ubetingede vigepligt og foretog et højresving, hvorved han påkørte den 73-årige mands cykel på højre side. Ingen melding om personskade.

 

Førte køretøj i påvirket tilstand og uden førerret, Farum

En 28-årig mand fra Vallensbæk blev torsdag kl. 14.14 stoppet på Slangerupvej, hvor det viste sig, at han førte et køretøj til trods for, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden havde desuden ikke førerret. Den 28-årige blev anholdt for at føre sit køretøj i påvirket tilstand og blev kørt til lægen for at få fastlagt den præcise påvirkningsgrad.  

Mindre færdselsuheld, Ølsted

En 44-årig mand fra Jægerspris kørte torsdag kl. 14.41 op i en forankørende 62-årig på Frederikssundvej. De to involverede blev kørt til skadestuen for at blive kontrolleret. 

 

Kørte uden kørekort, Helsingør

En 26-årig mand med ukendt adresse blev torsdag klokken 16.35 standset, da han kom kørende på motorcykel ad Stubbedamsvej. Her blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere var frakendt sin førerret og denne frakendelse fortsat var gældende.

Hærværk på bil, Ålsgårde

Mellem onsdag klokken 17.50 og 21.30 er der begået hærværk mod en bil, som stod på Jæmtlandsvej. Bilen har fået en ridse henover motorhjelmen.

Wire spændt ud over sti, Kokkedal

Torsdag eftermiddag kom en anmeldelse om, at der var spændt en stålwire henover en skovsti i et skovområde ved Byens Hus. Wiren sad cirka 40 cm over stien og var camoufleret af noget gennemsigtigt plastik. Wiren blev opdaget af en 50-årig lokal kvinde, som snarrådigt sørgede for at sætte noget farvet bånd på wiren, så den lettere kunne ses, hvorefter hun kontaktede politiet. Wiren kunne have forårsaget stor skade på forbipasserende borgere og Nordsjællands Politi ser særdeles alvorligt på sagen, som nu efterforskes nærmere.

 

Vi beder om, at man kontakter Nordsjællands Politi på tlf. 114, såfremt man har oplysninger til sagen.

 

 

Byttede stjålne culottestege til kontanter, Charlottenlund

Torsdag eftermiddag gik en man ind i Meny på Ordrupvej, hvor han stjal to culottestege Herefter gik han op til en kassemedarbejder og sagde, at han havde aftalt med slagteren, at stegene skulle returneres, hvorefter han fik udbetalt penge for de stjålne varer. Manden beskrives som udenlandsk af udseende, 25-30 år, 170-175 cm høj, spunkel af bygning, mørk i huden med kort sort hår. Han talte dansk og var iført en sort langærmet trøje, sorte bukser og hvide tennissko.

 

Sigtet for spirituskørsel, Frederiksund

En 80-årig mand fra Frederikssund blev klokken 18.45 standset, da han kom kørende ad Marbækvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel, da en alkometertest viste, at mandens promille var højere end tilladt. Manden blev kørt til hospiatlet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling.

Kvinder bortvist fra forretning, Værløse

To udenlandske kvinder på 30 og 61 år blev klokken 19.44 bortvist fra Netto på Kirke Værløsevej, hvor de havde skabt uro ved at råbe op og efterfølgende havde nægtet at følge personalets anvisning om at forlade butikken.

Fik stjålet nøglebundt, Dyssegård

En 10-årig dreng fra Dyssegård blev torsdag eftermiddag klokken 17 slået af en mand, som efterfølgende tog drengens nøgler. Episoden skete på Søborg Hovedgade udenfor Puregym og blev anmeldt klokken 19.22. Der foreligger på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger eller signalement til sagen.

Tredje gang var beslaglæggelsens gang, Gilleleje

Det var alt andet end lykkens gang, da en patrulje standsede en 48-årig mand fra Græsted, som kom kørende ad Kystvejen. Her viste det sig, at manden ikke havde nogen førerret og da det var tredje gang, han blev taget for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt.

Indbrud i sushi-restaurant, Hellerup

Klokken 22.47 kom en anmeldelse om, at der var indbrud i Yami Running Sushi på Strandvejen. En patrulje kørte til stedet, men gerningsmanden var flygtet fra området. Han beskrives som 165-170 cm høj, spinkel af bygning, mørk i huden, iført lysegråt tøj og Hætte/tørklæde over hovedet samt en mørk maske. Han medbragte lommelygte og en sort taske.

 

Anholdt for spirituskørsel, Hellerup

Torsdag kl. 23.35 blev en bil stoppet på Onsgårdsvej, og føreren, en 18-årig mand fra Hellerup, blev sigtet og anholdt for spirituskørsel. Manden blev kørt til lægen for at få udtaget en blodprøve, så den præcise promille kan fastlægges. 

Førte køretøj i påvirket tilstand, Birkerød

En 23-årig mand fra Birkerød blev fredag kl. 00.13 sigtet og anholdt for at føre et køretøj i påvirket tilstand, da han blev stoppet af en patrulje på Ravnsnæsvej. Manden blev kørt til lægen for at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges. 

 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi