Nyt fra Gilleleje i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil og varebil, flere steder i Nordsjælland

Klokken 06.58 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet navigationsanlæg og rat fra en personbil, der havde holdt på Byledet i Allerød. Tyveriet var sket imellem tirsdag klokken 18.00 og onsdag klokken 06.45.

 

Igen klokken 07.29 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet udstyr fra en personbil, der havde holdt parkeret i Allerød. Imellem tirsdag klokken 23.00 og onsdag klokken 06.00 var instrumentbrættet blevet stjålet fra en BMW, der havde holdt parkeret på Bygvænget. Tyvene var kommet ind i bilen ved at knuse bagerste rude i passagersiden.

 

Klokken 07.37 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 07.30 var blevet knust en siderude i en varebil, der havde holdt parkeret på Hans Rostgårdsvej i Humlebæk. Anmelderen fortalte, at handskerummet var blevet åbnet, men at der umiddelbart ikke var blevet stjålet noget fra køretøjet, idet der ikke havde ligget noget af værdi.

 

Klokken 07.57 blev det anmeldt fra Damgårdsvej i Birkerød, at der imellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag klokken 07.30 var blevet stjålet instrumentpanel og radio fra en BMW personbil. Tyvene var kommet ind ved at knuse en rude i venstre bagdør.

 

Klokken 08.11 blev det anmeldt fra Skovbrinken i Allerød, at der i nattens løb var blevet knust en rude i en BMW personbil, der havde holdt parkeret på vejen. Der var dog ikke tegn på indstigning.

 

Klokken 08.44 blev det anmeldt fra Frederikkevej i Humlebæk, at der imellem onsdag klokken 08.15 og 08.44 var blevet knust sideruder i to parkerede personbiler, hvorefter handskerummet i den ene var blevet gennemrodet. Der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget fra bilen. På tidspunktet for anmeldelsen, var der ikke dannet noget overblik over, om der var blevet stjålet noget fra den anden personbil.

 

Klokken 09.56 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet en taske med indhold fra en varebil, der havde holdt parkeret på Kingosvej i Helsingør. Tyveriet var sket imellem tirsdag klokken 22.30 og onsdag klokken 09.45, og tyvene var kommet ind ved at knække dørhåndtaget i passagersiden.

 

Klokken 10.04 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet en taske med indhold fra en personbil, der havde holdt parkeret ud for Belvederevej i Helsingør. På tidspunktet for anmeldelsen var anmelder ikke klar over, hvordan tyvene var kommet ind i køretøjet.

 

Butikstyveri, Frederiksværk

Klokken 07.42 blev det anmeldt fra Kvickly, at to piger under den kriminelle lavalder havde stjålet slik for 100 kroner. Grundet pigernes alder blev en patrulje sendt til stedet, hvor det blev til en snak med pigerne, ligesom de relevante voksne og de relevante myndigheder blev orienteret om episoden.

 

Indbrud i forretning, Slangerup

Klokken 10.48 blev det anmeldt af et forbipasserende vidne, at en dør til en butik på Kongensgade var blevet brudt op. På tidspunktet for anmeldelsen kunne det ikke konstateres, om der var blevet stjålet noget fra butikken. En patrulje blev sendt dertil for at foretage undersøgelse af gerningsstedet.

 

Kørsel i påvirket tilstand uden førerret, Ølsted

Klokken 11.00 blev en 50-årig mandlig bilist fra Ølstykke standset og kontrolleret på Frederikssundvej. Her viste det sig, at han ikke besad den fornødne førerret til at køre bil, ligesom han fik narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for de to forhold. Efterfølgende blev han kørt med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 07.42 blev det anmeldt fra Kvickly, at en dreng under den kriminelle lavalder havde stjålet en pose slik til 41 kroner samt en dåsesodavand. Grundet drengens alder blev en patrulje sendt til stedet, hvor det blev til en snak med drengen, ligesom de relevante voksne og de relevante myndigheder blev orienteret om episoden.

 

Mistænkeligt forhold, Rungsted Kyst

Klokken 12.55 anmeldte et vidne, at han havde set en mand hoppe over et hegn ind til en bolig nær Vallerød Banevej, og anmelderen mistænkte, at det kunne være en indbrudstyv.

 

Nordsjællands Politi blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var tale om et legalt forhold, idet der var tale om en beboer på den pågældende adresse, der havde taget en smutvej hjem.

 

Alligevel skal der lyde ros til anmelderen for at kontakte politiet med sin mistanke.

 

Sigtet for ulovligt arbejde, Charlottenlund

To mandlige ikke-EU-borgere i 30’erne blev torsdag klokken 13.10 sigtet for ulovligt arbejde, imens de var i færd med at udføre malerarbejde på en bopæl i Charlottenlund.

 

Forsøg på indbrud, Værløse

Klokken 13.24 blev det anmeldt, at der var ved at blive begået indbrud i en lejlighed på Ryetvej, idet et vidne havde overrasket en mand, der var ved at bryde en dør op med et koben. Manden stak af fra stedet, da han fandt ud af, at han var opdaget.

 

Nordsjællands Politi kørte til området, men det lykkedes ikke at finde manden, der beskrives som: mand, 28.35 år gammel, 170-175 cm høj, lys i huden, med skæg.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Ølstykke

Klokken 14.10 blev en 19-årig mand fra Nordjylland visiteret, efter en patrulje havde truffet ham på Stationstorvet. På hans person blev der fundet en moderat mængde hash fordelt i små poser, og manden blev derfor sigtet for dette.

 

Uro og uorden, Helsingør

Klokken 14.20 blev det anmeldt, at en mand slog på nogle parkerede biler på Belvederevej. Nordsjællands Politi blev sendt til stedet, hvor en psykisk uligevægtig mand blev anholdt og overdraget til sundhedsmyndighederne. Nordsjællands Politi har ikke yderligere kommentarer til hændelsen.

 

Færdselsuheld, Charlottenlund

Klokken 15.15 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Strandvejen, idet en bil ført af en 58-årig kvinde fra Hvidovre havde påkørt en 73-årig mandlig cyklist fra København.

 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor kvinden blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt, mens cyklisten blev kørt til kontrol på hospitalet i en ambulance. Han var dog umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade.

 

Uro og uorden, Smørum

Klokken 16.05 anmeldte flere personer uafhængigt af hinanden, at to personer var oppe og toppes på Flodvej. Politiet blev sendt dertil, men de to personer havde i mellemtiden forladt stedet.

 

Indbrud, Rungsted Kyst

Klokken 16.36 anmeldte en ældre kvinde, at hun var blevet udsat for et tricktyveri i sit hjem på Ingeborg Vænge omkring klokken 14.00. En mand havde henvendt sig på adressen og oplyst, at han skulle slukke for vandet. Manden var derefter gået ind i kvindens soveværelse, hvorefter der nu manglede lidt kontanter fra kvindens pung.

 

Den fremmede mand beskrives som: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 30-40 år gammel, 160-170 cm høj, almindelig af bygning, mørk i huden, talte gebrokkent dansk med accent.

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 16.39 anmeldte et vidne, en politibetjent, der havde fri, at han havde set en mand komme løbende på Lyngby Hovedgade, og at manden var i færd med at tage tre umiddelbart nye trøjer på, hvilket anmelderen fandt mistænkeligt. Anmelderen fulgte efter manden, indtil en patrulje nåede frem og fik kontakt til manden. Her blev han, en 21-årig mand fra Valby, sigtet for at have stjålet tre trøjer fra Magasin til en værdi af i alt cirka 4.500 kroner.  

 

Bedrageri, Helsinge

En ældre kvinde fra Helsinge anmeldte klokken 16.48, at hun tidligere på dagen var blevet ringet op af en person, som oplyste, a han var ansat i kvindens bank, og at han kunne se, at nogle uretmæssigt havde fået adgang til hendes konto. Han bad hende derfor om at udlevere sit hævekort til en person fra banken, som ville dukke op på hendes adresse i området nær Rema1000 senere på dagen. Klokken 13.30 dukkede en mand op, og kvinden udleverede sit hævekort til ham. De blev efterfølgende hævet et større kontantbeløb, inden kvindens kort blev spærret.

 

Nordsjællands Politi gør opmærksom på, at banker ikke benytter sig af sådanne fremgangsmåder. Er man i tvivl om, hvorvidt en person reelt er ansat i den oplyste virksomhed, kan man bede om personens navn og derefter ringe til det specifikke ansættelsessted for at få dette be- eller afkræftet. Her er det vigtigt, at man som borger selv finder hovedtelefonnummeret til den pågældende virksomhed og ikke ringer tilbage til det nummer, som personen ringer fra eller oplyser.

 

Besiddelse af stoffer med henblik på videresalg, Frederikssund

En patrulje henvendte sig klokken 17.29 til to kvinder i en parkeret bil på Åskrænten. Grundet fund af flere hashklumper og kontanter blev begge kvinder, en 28-årig fra Frederiksværk og en 23-årig fra Frederikssund, sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

 

Besiddelse af stoffer, Frederikssund

På Askelundsvej traf en patrulje klokken 18.33 en 34-årig mand uden kendt adresse. Han blev ved visitation fundet i besiddelse af en joint, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Mand skabte utryghed, Ålsgårde

Klokken 18.44 indløb der anmeldelse om, at en mand ved Fakta skabte utryghed med sin adfærd ved blandt andet at råbe højt og vredt. Manden gik mod Ålsgårde Station, og en patrulje traf ham her. Han blev anholdt, idet hans adfærd var egnet til at forstyrre den offentlige orden, og sundhedsvæsnet tager nu hånd om ham.

 

Forsøg på indbrud i villa, Nivå

En borger anmeldte klokken 20.18, at der kunne høres høje bankelyde fra en bolig på Lindehøj, og borgeren mistænkte derfor, at nogen var ved at bryde ind i huset. En patrulje kørte her til stedet, hvor det kunne konstateres, at tre vinduer var forsøgt opbrudt, og at flere ruder var forsøgt knust. Gerningspersonen var dog ikke længere på stedet, og det var heller ikke muligt at finde nogen personer i området, som kunne kædes til sagen.

 

Uro og uorden, Gilleleje

Klokken 21.29 indløb der anmeldelse om, at en gruppe af unge mennesker med deres adfærd skabte uro ved OK tanken på Bonderupvejen. Patruljer kørte til stedet, hvor de traf flere unge mennesker, som fik registreret deres generalia og blev bedt om at forlade stedet. Der var ikke umiddelbart anledning til at foretage nogen sigtelser.

 

Sigtet for hærværk, Frederikssund

En patrulje traf klokken 22.59 to mænd, en 27-årig fra København og en 30-årig fra Køge-området, på Frederikssund Station. Patruljen bemærkede her, at de to mænd havde frisk maling på fingrene og var i besiddelse af spraydåser med maling, og de blev derfor begge sigtet for at begå hærværk i form af graffiti et ukendt sted. Den 27-årige blev også sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde skunk.

 

Mistænkeligt forhold, Hillerød

En boger anmeldte klokken 23.02, at der gik en mørkklædt mand rundt på en byggeplads på Bjørnebakken, og det så ud, som om manden fjernede genstande fra stedet. En patrulje kørte til byggepladsen for at undersøge forholdet nærmere, men manden var i mellemtiden forsvundet, og det var ikke muligt at finde ham ved rundering i området.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi