Bliv en del af det nærværende team på friplejehjem Bavne Ager og skab hjemlighed for beboerne

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi på friplejehjem Bavne Ager søger et par nye social- og sundhedshjælpere og eller omsorgshjælpere til vores skønne hjem. Som vores nye medarbejder skal du sammen med resten af dine kolleger, bidrage til at skabe et plejehjem, hvor hjemlighed, imødekommenhed, forskellighed og mennesket står helt forrest. Vi søger kollegaer, der kan hjælpe os i dagtimerne. 

Hvad kan vi tilbyde dig?
Et hus der emmer af omsorg og respekt for beboerne, og hvor vi tør tænke utraditionelt. Vi har en uformel tone og masser af humor, og der er ikke langt fra ord til handling. Du vil opleve en synlig og nærværende ledelse, der brænder for at gøre Bavne Ager til et af de allerbedste plejehjem. Bavne Ager består af 3 lunde, men vi betragter os som ét hus, og vi hjælper hinanden. Derfor kender vi alle kolleger og beboere i huset. Vi tilbyder supervision og faglig sparring. Du kan læse mere om vores hjem på vores hjemmeside her.

Hvem er du – er det lige dig, vi har gået og ledt efter?
Du er social- og sundhedshjælper eller ufaglært men med erfaring fra plejefaget. Du er dygtig og med evnen til at reflektere over de ting, du observerer. Du er som person varm og imødekommende og ser beboere, pårørende og familie som vigtige samarbejdspartnere. Du er en teamplayer, men kan også arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt. Du har måske erfaring og viden om geriatri og demens og/eller har lyst til at lære og udvikle dig indenfor dette felt.

Ansøgning – det behøver ikke være så svært … 

Vi ønsker, at det er nemmere at komme i betragtning, og derfor behøver du ikke skrive en lang ansøgning. Send i stedet dit CV og få linjer om, hvad din motivation for jobbet er, nedenfor. Du er også meget velkommen til at sende en SMS til 20 36 22 71 med teksten ’job’, og så kontakter vi dig til rundtur og en kop kaffe. Vi vil jo langt hellere bare møde dig og høre om dine erfaringer og kompetencer.

Vi holder samtaler løbende.


De bedste hilsner,

dine kommende kolleger på Bavne Ager

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gribskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Bavne Ager, Bavne Ager 1-3, 3250 Gilleleje

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6062240

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet