Døgnrapporten i Gilleleje: torsdag den 7. oktober

Profilbillede

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Birkerød

Klokken 07.00 blev det anmeldt fra Fredensvej, at der imellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag klokken 06.45 var blevet stjålet navigationsudstyr og radio fra en parkeret personbil. Tyvene var kommet ind i bilen ved at smadre den lille rude i højre side af bilen.

Tyveri fra personbil, Rungsted Kyst

Klokken 07.56 blev det anmeldt fra Solvænget, at der imellem tirsdag klokken 18.00 og onsdag klokken 07.30 var blevet stjålet forlygter fra en parkeret Porsche Cayenne. 

Tyveri fra personbil, Stenløse

Klokken 08.22 blev det anmeldt fra Vinkelvej, at der imellem tirsdag klokken 23.55 og onsdag klokken 06.00 var blevet stjålet fuld navigation med radio samt midterkonsol fra en parkeret personbil af mærket BMW. 

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 08.30 blev det anmeldt fra Bøgevej, at der imellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 07.00 var blevet stjålet forlygter samt navigationsudstyr fra en parkeret Porsche Cayenne. 

Tyveri fra personbil, Rungsted Kyst

Klokken 09.11 blev det anmeldt fra Sophienberg Vænge, at der imellem tirsdag klokken 17.45 og onsdag klokken 08.15 var blevet stjålet forlygter fra en parkeret Porsche Taycan.

Tyveri fra personbil, Birkerød

Klokken 09.42 blev det anmeldt fra Ravnsnæsvej, at der imellem midnat natten til onsdag og onsdag klokken 09.15 var blevet stjålet et instrumentpanel fra en parkeret personbil. Tyvene var kommet ind i bilen ved at smadre en rude.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 10.59 blev det anmeldt fra Ellinorsvej, at der imellem tirsdag klokken 18.30 og onsdag klokken 10.00 var blevet stjålet rattet fra en parkeret personbil af mærket BMW. 

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 12.09 blev det anmeldt fra Almevej, at der natten til onsdag var blevet stjålet rattet fra en parkeret personbil af mærket BMW. 

Tyveri af mobiltelefon, Gilleleje

Klokken 13.58 blev det anmeldt fra butikken May Garn, at en fremmed mand kort forinden havde været inde i butikken, og nu manglede der en mobiltelefon, der havde ligget på et bord, hvorfor de mistænkte, at manden havde stjålet telefonen.

Manden beskrives som: Cirka 25 år gammel, udenlandsk, spinkel af bygning, med kort skæg. Iført sort skindjakke og mørkt tøj.

Tyveri fra personbil, Stenløse

Klokken 14.56 blev det anmeldt fra Peter Appels Vej, at der imellem tirsdag klokken 17.30 og onsdag klokken 14.40 var blevet stjålet rat og instrumentbræt fra en parkeret personbil af mærket BMW. 

Tyveri fra personbil, Birkerød

Klokken 15.39 blev det anmeldt fra Fredensvej, at der imellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 12.00 var blevet stjålet GPS-udstyr og midterkonsol fra en parkeret VW-personbil. 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hellerup

Klokken 15.59 blev en 19-årig mand fra Hellerup visisteret på Hellerupvej. Han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 16.04 blev det anmeldt fra Bernstorfflund Allé, at der imellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 08.00 var blevet stjålet rattet fra en parkeret personbil af mærket BMW. Tyvene var kommet ind i bilen ved at knuse bagruden.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 16.04 blev det anmeldt fra Ellinorsvej, at der imellem tirsdag klokken 20.00 og onsdag klokken 16.00 var blevet stjålet navigationsudstyr og instrumentpanel fra en personbil af mærket BMW. Tyvene var kommet ind i bilen ved at knuse trekantsruderne i begge sider af bilen.

Tyveri af mobiltelefon, Hørsholm

Klokken 17.24 blev det anmeldt fra en restaurant på Hovedgaden, at en fremmed mand havde været inde i restauranten omkring klokken 15.15, og da han havde forladt stedet igen, manglede der en mobiltelefon, som havde ligget på et bord, hvorfor de mistænkte, at manden havde stjålet telefonen.

Manden beskrives som: 25-30 år gammel, ikke etnisk dansk af udseende, almindelig af bygning, mørk i huden, med sort kort hår og sort skæg. Iført sort læderjakke. 

Grundet sammenfald i modus og delvist i de afgivne signalementer, kan Nordsjællands Politi ikke afvise, at gerningspersonen er den samme, som tidligere på dagen muligvis stjal en mobiltelefon i Gilleleje.

Tyveri af taske, Helsingør

Klokken 18.36 anmeldte en 61-årig mand fra Helsingør, at hans taske var blevet stjålet kort forinden, imens han havde været ude og handle, og tasken i mellemtiden havde hængt på hans knallert, der havde holdt parkeret på Stjernegade.

Maskeret mand løb efter cyklende dreng, Allerød

Klokken 19.18 blev det på vegne af en 10-årig dreng anmeldt, at han omkring et kvarter tidligere var kommet cyklende ad Kvædevej, da en maskeret mand pludselig hoppede ud foran ham. Drengen undveg manden og cyklede hurtigt af sted, mens manden løb efter ham. Efterfølgende observerede drengen, at manden blev samlet op af en sort varebil. Patruljer kørte til stedet for at lede efter manden og varebilen, og der blev med hunde gået spor i området. Det var dog ikke muligt at udfinde den maskerede mand. 

Manden beskrives som: 170-180 cm, muskuløs/kraftig af bygning. Iført sort tøj, tætsiddende bukser, handske på venstre hånd og sort elefanthue. 

Tyveri fra personbil, Hillerød

Mellem klokken 07.00 og 19.55 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en personbil, som holdt parkeret på Roskildevej. Fra bilen blev der stjålet elektronik. 

Besiddelse af euforiserende stoffer, Ølstykke

Nogle unge mennesker blev klokken 20.10 truffet på Bækkegårds Plads. Her blev den ene, en 23-årig mand fra Ølstykke, fundet i besiddelse af en mindre mængde skunk, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Borger forsøgte at standse butikstyv, Veksø

Klokken 20.10 blev det anmeldt, at en mand omkring ti minutter tidligere havde stjålet varer fra Netto på Kirkebakken og var løbet fra stedet. En mandlig borger optog forfølgelsen, men det lykkedes manden at flygte. Undervejs tabte han dog sin taske, hvori de stjålne genstande bestående af kød og chokolade befandt sig. De blev efterfølgende afleveret tilbage til butikken.

Manden beskrives som: østeuropæisk af udseende, 20-25 år, ca. 180 cm, gullig i huden og med brunt hår og skægstubbe. Iført brun kasket og gråt Adidas-træningssæt med hætte. Yderligere kendetegn: stor næse.

Besiddelse af euforiserende stoffer, Kgs. Lyngby

En patrulje traf klokken 20.53 en 21-årig mand fra Kgs. Lyngby på en parkeringsplads på Parallelvej. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Gruppe af unge ville have dreng til at udlevere cykel, Allerød

På vegne af en 13-årig dreng fra Allerød blev det klokken 20.56 anmeldt, at han omkring en halv time tidligere var kommet cyklende på en sti ved Geddemosen, da en gruppe unge mænd aggressivt råbte til ham, at han skulle stoppe og aflevere sin cykel til dem. Drengen cyklede dog hurtigt videre og nåede væk, selv om gruppen løb efter ham et stykke vej. En patrulje kørte til området for at lede efter gruppen, men det var ikke muligt at udfinde dem.

De beskrives alle som: ikke etnisk danske af udseende, ca. 16 år. Nogle iført mørke blanke dynejakker og andre i veste. 

Uro på tankstation, Ølstykke

Det blev klokken 21.19 anmeldt, at en gruppe unge mænd var samlet på Circle K på Frederikssundsvej, hvor de skabte utryghed blandt personalet og de øvrige kunder. En patrulje kørte derfor til tankstationen, hvor de traf gruppen, og de blev efter en samtale med patruljen bortvist fra stedet.

Uro på tankstation, Ålsgårde

Klokken 21.53 blev det anmeldt, at tre personer havde indfundet sig på Circle K på Krogebakke, hvor de havde en aggressiv adfærd og tiltalte personalet med skældsord. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf de tre personer, to mænd og en kvinde i alderen 29-35 år, og efter en adfærdsregulerende snak blev de bortvist fra stedet.

Målrettet færdselsindsats førte til 70 sigtelser, hele kredsen
Nordsjællands Politi foretog onsdag eftermiddag og aften en målrettet færdselsindsats i hele kredsen. Det førte til følgende sigtelser for bilister:
1 for overhaling indenom
12 for overtrædelser af spærrelinje
2 for manglende tegngivning
1 for manglende brug af sele
14 for brug af håndholdt telefon under kørsel
1 for befordring af et barn under 135 cm uden særligt sikkerhedsudstyr
1 for manglende nummerplade
1 for forkert lygteføring
2 for ulovlig parkering
2 for kørsel frem for rødt lys

Derudover blev følgende sigtelser noteret for cyklister:
12 for brug af håndholdt mobiltelefon
2 for kørsel på fortov
4 for kørsel fem for rødt lys
12 for ikke at benytte cykellygter efter mørkets frembrud

I øvrigt blev 2 gående sigtet for at gå over for rødt lys og en enkelt person blev sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash i forbindelse med indsatsen.

Brand i container, Hillerød

Der indløb klokken 22.32 anmeldelse om, at der var brand i en container på Peder Oxes Alle. Politi og brandvæsen kørte derfor til stedet, hvor der kunne konstateres høje flammer og kraftig røgudvikling. Slukningsarbejdet blev straks igangsat, og ilden fik ikke spredt sig.

Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ukendt.

Anmeldelse om uro, Ølstykke

Klokken 23.06 blev det anmeldt, at en gruppe unge mennesker var forsamlet på en parkeringsplads nær Stengårdsskolen, og at de spillede høj musik, lavede hjulspind med to biler, som også var på stedet, og dette skabte uro for beboerne i området. En patrulje kørte til parkeringspladsen for at undersøge forholdet nærmere, men ved ankomst til stedet befandt der sig kun nogle få personer, og der var ingen larm at høre, hvorfor der ikke var anledning til yderligere af politimæssig karakter.

I besiddelse af hash, Hellerup

En patrulje traf klokken 01.09 en 24-årig mand fra København ved et køretøj, som holdt parkeret ved Tuborg Sundpark. Ved visitation blev manden fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer. 

Spirituskørsel, Hellerup

I forbindelse med et rutinestop blev en 33-årig mandlig udenlandsk bilist standset på Philip Heymans Alle. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev efterfølgende kørt til blodprøveudtagning med henblik på præcist at fastslå hans eventuelle promillegrad.

Færdselsuheld, Hillerød

På Hillerødmotorvejens forlængelse i nordgående retning skete der klokken 06.24 et færdselsuheld mellem to biler, hvilket medførte, at den ene bil landede på taget i en grøft. En ambulance blev sendt til stedet, og en af parterne blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet.

Bilernes placering skabte i en periode kø i retning mod Hillerød, mens der blev ryddet op efter uheldet.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelser foreligger der endnu ikke yderligere oplysninger om årsagen til uheldet eller om de to parter.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler