Brasseriet i Gilleleje inviterer voksne til en særlig nytårsaften, hvor der er sørget for en delikat og festlig oplevelse. Gæsterne kan se frem til en fantastisk menu, der starter med tre lækre snacks: vafler med citronmayo, tørret skinke og karse, puffede bygflager med Gilleleje-dip, og små tærter med ost og løg, serveret med Gammel Knas-mayo.
Udsøgt nytårsmenuForretten byder på en skaldyrsconsummé med æble, fennikel, hummerkød, grøn olie og urter. Hertil serveres urtepestosnegle og mørkt ølbrød med malt og kerner, akkompagneret af pisket brunet smør.
Som mellemret kan gæsterne nyde rørt tartar med cognac, estragon, skalotteløg, sennepsmayo, karse og kartoffelchips. Hovedretten består af farseret vagtel med Pommes Anna, fumé sauce med morkler og tyttebær, samt grillede marinerede skalotteløg.
Desserten er en hibiscusmousse på en kagebund med anisnoter, serveret med champagne broken gel, grønne urter, tonka-is og hvid chokolade.
Bestil din plads til en uforglemmelig aftenFor at sikre en plads til denne unikke nytårsaften, kan du bestille bord ved at ringe til telefonnummer 48 30 21 30. Brasseriet ser frem til at fejre nytåret med dig og dine gæster.
Praktisk information:
Dato: Tirsdag 31. december 2024
Tid: Kl. 18:30
Sted: Brasseriet, Nordre Havnevej 3, 3250 Gilleleje
Entré: 1100 kr
Målgruppe: Voksne
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her