Mellemleder til travl fiskebutik på Gilleleje Havn - ledelsesansvar og friske råvarer i fokus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om Fiskernes Deli på Gilleleje Havn:

Vores fiskebutik på Gilleleje Havn er en travl og velbesøgt butik, hvor vi er kendt for vores friske råvarer af høj kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af frisk fisk og skaldyr, både direkte fra butikken men også på bestilling til arrangementer. Vores butik er et populært mål for både lokale og i sommerhalvåret særdeles præget af travlhed fra vores mange turister, der dagligt nyder vores lækre udvalg. Ud over selve butikken har vi også en luge med et tilhørende udendørsområde, hvor vi serverer drikkevarer ogbåde kolde og varme retter til vores gæster. Især om sommeren har vi rygende travlt, når turister strømmer til vores idylliske beliggenhed tæt på havnen. Hos Fiskernes Delibestræber vi os på, at kunderne får en fremragende kundeservice og en frisk fiskeoplevelse hver gang.

Hvad kan vi tilbyde:

Som mellemleder kan du se frem til en dynamisk og tempofyldt hverdag med gode kollegaer, hvor du i samarbejde med butikschefen vil varetage det ledelsesmæssige ansvar samt. sikre den daglige drift af fiskebutikken. Her vil du agere som butikschefens højere hånd og sparringpartner. Dette betyder også, at du skal være indstillet på at indgå i en vagttelefon ordning, hvor du skal kunne tiltræde ved sygdom eller lign. Situationer. Og har Butikschefen fri, er syg eller er på ferie, så er det altså dig der har det overordnet ansvar for både butikken og personalet. 

Derudover vil du få egne ansvarsområder og en varieret arbejdsdag, som indebærer at sikre, at butikken altid er velforsynet med frisk fisk, hvor du både skal arbejde i køkkenet med klargøring og tilberedning, men også bag disken, hvor du skal servicere og vejlede vores kunder og sikre de får en fantastisk oplevelse, hver gang.

Din dagligdag som mellemleder vilbl.a. indeholde følgende:

  • Administrative opgaver
  • Varebestilling og varemodtagelse
  • Udarbejdelse af vagtplaner
  • Kundebetjening både inde i selve forretningen, men også ude i vores lue
  • Rengøring, kvalitetskontrol og fødevaresikkerhed
  • Håndtering og produktion af råvare og mad
  • Vagttelefon ansvarlig

 

Arbejdstid:

Din arbejdstid vil være 37 timer ugentligt, dog må det forventes at overarbejde kan forekomme.

Du vil skulle arbejde hver 3. weekend.

 

Timerne vil være fordelt ud på butikkens åbningstimer i tidsrummet:

Hverdage: 07:00 – 18:00

Weekender: 07:00 -16:00

 

Om dig:

Vi ser gerne, at du har ledererfaring fra detailbranchen, eller erfaring fra køkken og produktionsområdet, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du brænder for at udvikle dig inden for ledelse og butiksdrift, er udadvendt, har masser af gå-på-mod og trives i en tempofyldt hverdag med mange bolde i luften. Derudover er det essentielt, at du udviser stor ansvarsfølelse og trives i en rolle, hvor du skal gå forrest og agere forbillede. Hvis du finder ovenstående stillingsbeskrivelse spændende og passende for dig, vil vi klæde dig rigtig godt på og oplære dig i nødvendige kompetencer inden for både fiskeområdet og driften af butikken.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gribskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fiskernes Deli I/S, Kanalvejen, 3250 Gilleleje

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6084251

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet