Nattevagt med faglighed og personlig relation søges hos Bavne Ager

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at være en del af et plejecenter, hvor vi med faglighed og personlig relation støtter mennesker i den sidste del af livet?

Er du uddannet SSH eller har erfaring indenfor plejesektoren og med nattevagter?

Så er det da lige dig vi søger efter :)

 

Vi tilbyder:

Du vil blive den ene af et lille team på 3 vågne nattevagter, som varetager borgernes behov i nattetimerne i lige uger.

  • Et center og en arbejdsplads i udvikling.
  • En ledelse med tillid til medarbejderne.
  • Et godt og dynamisk arbejdsmiljø.
  • Faglig sparring og udviklingsmuligheder.

Bavne Ager er et friplejehjem med 72 beboere og 100 ansatte. Vi er et hus, der emmer af omsorg og respekt for beboerne, og hvor vi tør tænke utraditionelt. Vi har en uformel tone og masser af humor. Der er ikke langt fra ord til handling. Som vores nye nattevagt vil du opleve en  nærværende ledelse, der brænder for at gøre Bavne Ager til et af de allerbedste plejehjem. Bavne Ager består af 3 lunde, men vi betragter os som ét hus og vi hjælper hinanden, så vi kender alle kolleger og beboere i huset. Vi tilbyder supervision og faglig sparring.

 ”Bavne Ager skal være et fantastisk sted, hvor der skal være liv, glæde og høj faglighed. Det skal ikke være kedeligt at være på plejehjem. Vi skal have beboernes selvbestemmelse og tryghed i centrum. Bavne Ager er et hjem for mennesker, der har drømme og behov, og fordi man er blevet ældre og måske ramt af demens, kan man stadig have et aktivt og levende liv med glæde og oplevelser for både sanser og sind”

Læs mere vores hjem.

Pleje og aktiviteter i top

For at skabe det gode liv på Bavne Ager skal den plejefaglige kvalitet være helt i top. Vi tror på, at samspillet mellem faggruppernes kompetencer og forskellige vinkler giver bedre omsorg. Når vi arbejder tværfagligt, løser vi mange udfordringer og forebygger akutte tilstande og indlæggelser. På Bavne Ager har vi derfor et indgående kendskab til hinandens kompetencer og viden, så vi kan træffe de bedste beslutninger for vores beboere.

Se vores Facebook-side for billeder, aktivitets- og samværskalender mm. Vores hjem er placeret i naturskønne omgivelser, og dette benytter vi så meget som muligt.

Ansøgning – det behøver ikke være så svært … 

Vi ønsker, at det er nemmere at komme i betragtning, og derfor behøver du ikke skrive en lang ansøgning. Send i stedet dit CV og få linjer om, hvad din motivation for jobbet er, nedenfor. Du er også velkommen til at sende en SMS til Maria på 21 56 39 75 med teksten ’Nat’, og så kontakter vi dig. Vi vil jo langt hellere bare møde dig og høre om dine erfaringer og kompetencer.

 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Med venlig hilsen, 

dine kommende kolleger på Bavne Ager

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gribskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (28-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Bavne Ager, Bavne Ager 1-3, 3250 Gilleleje

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6062660

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet