Nordsjællands Politi: Nyt fra Gilleleje - fredag den 24. juli

Kilde: Nordsjællands Politi

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Sigtet for at stjæle øl

Allerød: En 19-årig mand med ukendt adresse blev torsdag morgen sigtet for butikstyveri. Manden havde omkring klokken 07.40 taget to øl i Netto på Allerød Stationsvej og forlod forretningen uden at betale.

Havemøbler stjålet

Frederiksværk: Ukendte maskerede gerningsmænd har mellem klokken 01.10 og 01.15 natten til torsdag stjålet fem-seks café-sæt samt en bænk, der stod indhegnet ved Jysk på Industrivej.

Værktøj og cykler stjålet fra skur

Helsinge: Fra et redskabsskur på Vandværksvej er der mellem onsdag aften klokken 22.00 og torsdag formiddag klokken 10.30 stjålet diverse el-værktøj, en herrecykel, en damecykel samt en børnecykel. Tyven har skaffet sig adgang til skuret ved at skære en hængelås over. 

Kvinde udsat for tricktyveri

Hellerup: En 86-årig kvinde er mellem klokken 12.45 og 13.15 onsdag eftermiddag blevet udsat for tricktyveri af to personer. Den 86-årige havde forinden været i Netto for at handle, og her har de to tricktyve efter al sandsynlighed afluret pinkoden til kvindens dankort. Herefter fulgte de efter kvinden, og ved hendes bolig på Gersonsvej henvendte de sig til hende og lykkedes derigennem med at stjæle hendes pung. Den 86-årige kvinde har efterfølgende konstateret, at der er hævet penge fra hendes konto. De to tricktyve beskrives som A: Mand, mørklødet, sort hår, udenlandsk af udseende, 25-30 år og snakkede gebrokkent engelsk. B: Kvinde, mørklødet, sort hår, udenlandsk af udseende, 25-30 år og snakkede gebrokkent engelsk.

Unge mænd påkørt af bil

Gilleleje: To unge mænd på henholdsvis 11 og 18 år blev torsdag formiddag klokken 11.40 ramt af en bil, der blev ført af en 87-årig mand. Påkørslen skete mens de to unge mænd stod uden for en tøjforretning på Vesterbrogade, og den 87-årige i forbindelse med en parkering af sin bil tog fejl af speeder og bremse. De unge mænd blev klemt fast mellem bilen og et tøjstativ. De blev i første omgang behandlet for deres skader på stedet og blev efterfølgende kørt til yderligere behandling og tjek på hospitalet. Den ene af de unge mænd pådrog sig muligvis et benbrud, men derudover skulle der ikke være alvorlige skader.   

Ulykke var en øvelse

Dronningmølle: Torsdag eftermiddag klokken 15.00 kontaktede nogle borgere 112, da de havde set en mand ligge i vandet ud for stranden i Dronningmølle. Mandens båd var fundet på stedet, og man var nu ved at sejle ud for at få reddet manden op af vandet. Ved nærmere undersøgelse af forholdet, viste det sig, at der var tale om en livredningsøvelse. Kystvagten blev derfor kraftigt opfordret til fremover at huske at informere relevante myndigheder ved sådanne øvelser.

Drenge sigtet for groft hærværk

Helsingør: Seks drenge i alderen 12-15 år fra Snekkersten, Ålsgårde og Helsingør blev torsdag eftermiddag mellem klokken 17.00 og 18.00 taget for at begå groft hærværk ved at knuse ruder på flere biler på Øernes Auto. To af drengene blev sigtet for groft hærværk, mens de øvrige fire var for unge til at blive sigtet. For alle drengene gælder det dog, at både deres forældre og de sociale myndigheder er blevet orienteret om sagen.

Lavede kassedyk

Hellerup: En ukendt gerningsmand lavede torsdag aften klokken 19.23 et kassedyk i Superbrugsen på Strandvejen og stjal på den måde et kontantbeløb fra forretningen. Manden flygtede fra stedet på cykel i retning mod København. Manden beskrives som 35-40 år, 180 cm høj og almindelig af bygning, hvid i huden med brunt, mellemlangt hår og iført rød t-shirt, mørkeblå trøje, mørke bukser og grå sko. Han medbragte en sort rygsæk med én skulderstrop.

Fest lukket 

Hornbæk: Der var så mange mennesker og høj musik på og omkring Hornbæk Havn, Øresundsvej og Kystvej torsdag aften og natten til fredag, at det blev nødvendigt at lukke en café og bede folk om at forlade stedet. Det var imidlertid ikke alle de tilstedeværende, som tog lige godt imod politiets anvisninger. Blandt andet blev en 40-årig mand fra Helsingør sigtet for ikke at efterkomme et påbud om at forlade stedet, mens en 20-årig kvinde fra Espergærde blev sigtet for ikke at efterkomme en henstilling om at oplyse sit navn til politiet og ikke efterkomme et påbud om at forlade stedet. 

Unge mænd overfaldet

Gilleleje: To unge mænd på henholdsvis 21 og 22 år fra Herning blev klokken 02.53 natten til fredag overfaldet af en gruppe unge mænd på Bonderupvejen. Overfaldet skete i forbindelse med, at de to forsøgte at købe euforiserende stoffer af en eller flere af de unge mænd i gruppen. Den 21- og den 22-årige blev blandet andet slået og sparket. Det har ikke været muligt for dem at give andre oplysninger om gerningsmændene end at de havde været kørende i en mørk bil.

Gps stjålet fra bil

Helsingør: En gps, et kørekort samt nogle kontanter er mellem klokken 21.00 torsdag aften og klokken 06.00 fredag morgen blevet stjålet fra en bil, der var parkeret på Olaf Rudes Vej. Tyven har knust en rude i bilen for at skaffe sig adgang.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 23. - 24. juli 2020

Flere artikler