Nordsjællands Politi: Nyt fra Gilleleje - onsdag den 13. maj


Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Hillerød 

Klokken 07.14 skete der et færdselsuheld på Gadevangsvej, da to personbiler stødte sammen. Den ene personbil, ført af en 19-årig mand fra Hillerød, var kørt over i den modsatte vejbane, hvor den kørte frontalt sammen med en personbil ført af en 71-årig mand fra Hillerød. 

Politi og sundhedsvæsen blev sendt til stedet, hvor parterne blev kontrolleret af sidstnævnte, og der var umiddelbart ikke sket større personskade.

Den 19-årige bilist blev i forbindelse med færdselsuheldet sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Kørsel uden førerret, Gilleleje

Klokken 09.08 blev en 80-årig mandlig fører af en varebil standset og kontrolleret på Havregårdsvej. Her viste det sig, at hans førerret var administrativt inddraget, og han blev derfor sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Færdselsuheld og spirituskørsel, Holte

Klokken 09.42 skete der et færdselsuheld ved Holte Stationsvej i Krydset ved Kongevejen.

En personbil ført af en 54-årig mand fra Kongens Lyngby kørte ad Kongevejen i nordgående retning, da han påkørte en anden personbil ført af en 55-årig mand fra Rødovre, der holdt for rødt og ventede på at kunne dreje til venstre fra Kongevejen ind på Holte Stationsvej. Personbilen ført af den 55-årige blev i den forbindelse skubbet op i bilen foran, der ligeledes holdt for rødt lys.

Politi og sundhedsvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte kørte en kvindelig passager fra den 55-åriges bil til kontrol på hospitalet, mens politiet sigtede den 54-årige for spirituskørsel. Han blev derfor også taget med på hospitalet til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 11.50 blev en 29-årig mandlig fører af en varebil standset og kontrolleret på Kongevejen i rundkørslen ved Klostermosevej. Her viste det sig, at han ikke havde førerret, hvorfor han blev sigtet for forholdet.

Færdselsuheld, Kongens Lyngby

Klokken 12.25 kørte en 67-årig mandlig bilist fra Herlev ud for ubetinget vigepligt på Klampenborgvej i krydset ved Hjortekærvej. Det medførte, at han påkørte to cyklister, som kørte på cykelstien. En patrulje blev sendt til stedet, hvor bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Der skete umiddelbart ikke nogen større personskade.

Røveri, Slangerup

Klokken 14.23 blev det anmeldt fra Dagli’Brugsen i Uvelse, at tre mænd netop havde indfundet sig og med en kniv truet sig til kontanter fra den ene kasse samt nogle cigaretter, hvorefter de undløb i nordlig retning

Vidner beskriver de tre gerningsmænd som: A: Mand, 20-25 år, ikke etnisk dansk, 180-185 cm, med stort sort fuldskæg B: Mand, 20-25 år, robust C: Mand, 20-25 år, muligvis ikke etnisk dansk.

 

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

På Helsingørmotorvejen i sydgående retning blev en 43-årig mandlig bilist fra Bagsværd standset af en patrulje klokken 21.00. Han kunne ikke fremvise et gyldigt kørekort, da han havde fået frakendt sin førerret, og derfor blev han sigtet for at have kørt bil trods manglende førerret.

Butikstyveri, Allerød

Klokken 21.19 blev der modtaget en alarm fra Netto på Allerød Stationsvej. En patrulje kørte til stedet, hvor en vagt havde tilbageholdt en ung mand, der havde stjålet fra butikken. I forbindelse med tilbageholdelsen af den formodede butikstyv, var der opstået tumult mellem den unge mand og vagten, hvorfor der var blevet trykket på butikkens alarm.

Ved patruljens ankomst var alt roligt, og den formodede butikstyv, en 17-årig ung mand uden kendt adresse, blev sigtet for forholdet.

Mistænkeligt forhold, Hørsholm

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 21.56, havde to unge mænd iført sorte og hvide jakker kastet et ukendt antal cykler ind i en hvid transporter på Møllevænget, hvorefter de havde forladt stedet. Herefter var de kørt mod Netto ved Hovedgaden, hvor de parkerede køretøjet og forsvandt til fods i retning mod gågaden. En patrulje kørte til stedet og runderede efter bilen og de to personer, som dog ikke længere var at finde i området.

Brand i container, Charlottenlund

Klokken 02.07 indløb der anmeldelse om brand i en container på Ordrupvej. En patrulje kørte til stedet, hvor de konstaterede, at der ikke umiddelbart var fare for spredning af ilden, idet containeren stod i det fri på en parkeringsplads. Branden formodes at stamme fra en gløderne fra en cigaret, som sandsynligvis har fået antændt noget byggemateriale i containeren.

 
Kilde: Nordsjællands Politi