Nordsjællands Politi: Nyt fra Gilleleje - onsdag den 22. juli

Kilde: Nordsjællands Politi

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk mod bygninger

Frederikssund: To bygninger på Kocksvej har mellem fredag klokken 12.00 og mandag klokken 18.00 været udsat for hærværk. Ukendte gerningsmænd har sparket en dør ind, knust ruder og malet graffiti på døre og vægge.

Butikstyveri udviklede sig til røveri

Helsingør: En 31-årig mand fra Haslev blev tirsdag eftermiddag klokken 14.45 forsøgt tilbageholdt af en butiksdetektiv i Kvickly på Birkedalsvej, hvor han ikke havde betalt for en insektspray. Den 31-årige skubbede imidlertid til butiksdetektiven, hvorefter der opstod noget tumult. En patrulje kom til stede og anholdt den 31-årige, som blev sigtet for røveri. Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af i dag, onsdag.

Cyklist kom alvorligt til skade

Græsted: En 80-årig mand fra Græsted kom alvorligt til skade tirsdag eftermiddag omkring klokken 17.15. Den 80-årige faldt med sin cykel og slog derved sit hoved så kraftigt, at han måtte køres med eskorte til behandling på hospitalet. Ulykken skete på Jydebjergvej.

Tasker stjålet fra bil

Humlebæk: Fire tasker med pas og tøj blev tirsdag omkring klokken 16.00 stjålet fra en BMW, som holdt parkeret på Gl. Strandvej. 

Bil beslaglagt

Skibby: En 53-årig kvinde fra Skibby blev tirsdag klokken 17.15 standset på Stubbevej, hvor hun blev sigtet for at køre uden førerret, da hun ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse. Det var imidlertid ikke første, men femte gang, at kvinden blev taget for at køre uden kørekort, og hendes bil blev derfor beslaglagt.

Narkopåvirket bilist

Gilleleje: Tirsdag aften klokken 21.26 blev en 19-årig mand standset, da han kom kørende ad Smidstrup Strandvej. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af kokain, og han blev derfor sigtet for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Ild i skur

Frederikssund: En patrulje opdagede klokken 00.20 natten til onsdag, at der var ild i et skur ved børnehaven Lærkereden på Skovvej. Patruljen fik slukket ilden og tilkaldte herefter brandvæsenet, som sørgede for efterslukning. Årsagen til branden er ukendt.

 

Bil ramte lygtepæl og endte med bunden i vejret

Frederikssund: Til alt held kom ingen til skade, da en 38-årig mand påkørte en lygtepæl ved en rundkørsel på Byvej, hvorefter den fortsatte flere meter ned i en grøft og endte med bunden i vejret. Den 38-årige løb fra stedet, men blev senere fundet hos en kammerat.

 

Ild i sommerhus

Liseleje: Der skete omfattende skade på et sommerhus på Mågevængevej, da der natten til onsdag var opstået ild i sommerhuset. Husets ene beboer vågnede klokken 02.37, og så et rødligt skær samt røg ved en loftslampe. Begge beboere kom ud af huset uden alvorlige skader.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 21. - 22. juli 2020

Flere artikler