Nordsjællands Politi: Nyt fra Gilleleje - tirsdag den 12. maj

dato

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørsel uden førerret, Frederiksværk

Klokken 08.00 blev en 24-årig kvindelig bilist fra Hundested standset og kontrolleret ved Vinderød Skov. Her viste det sig, at kvinden havde sat sig bag rattet, selvom hun tidligere var blevet frakendt førerretten, og hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Kørsel uden førerret, Hundested

Klokken 08.45 blev en 42-årig mandlig bilist fra Hundested standset og kontrolleret på St Karlsmindevej. Ligesom ved den ovenstående hændelse havde også han sat sig bag rattet, selvom han tidligere var blevet frakendt førerretten, og han blev derfor ligeledes sigtet for kørsel uden førerret.

 

Mistænkelig genstand fundet, Ålsgårde

Klokken 10.08 anmeldte en pædagog, der var ude at gå med nogle børn, at de på en p-plads på Skindersøvej havde fundet en granatlignende genstand. EOD/Forsvarets ammunitionsrydningstjeneste blev sendt til stedet, hvorefter genstanden efterfølgende blev bortsprunget i Tikøb Grusgrav. Nordsjællands Politi er ikke bekendt med, hvad genstanden reelt var.

 

Lov om euforiserende stoffer, Farum

Klokken 14.05 spottede en patrulje og en mand hinanden i Farum Midtpunkt. Det fik manden til at stikke af til fods og kaste nogle genstande fra sig, men han blev indhentet af patruljen. Ved den efterfølgende undersøgelse af manden, en 17-årig mand fra Farum, blev der fundet adskillige pølsemandsposer med små mængder kokain i hver enkelt, ligesom manden havde flere tusinde kroner på sig i kontanter, og han blev derfor sigtet efter loven om euforiserende stoffer.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Frederiksværk

Klokken 19.45 blev en patrulje opmærksomme på en bil holdende på en p-plads på Skovriderstien, hvor der lugtede kraftigt af hash. Personerne i bilen blev derfor visiterede, og på den ene, en 25-årig mand fra Melby, blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for forholdet.

 

Kørsel uden førerret, Kongens Lyngby

Klokken 19.34 blev en 29-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret i Lundtofteparken. Han besad ikke retten til at føre bil, og han blev derfor sigtet for forholdet.                   

 

Kørsel uden førerret, Kongens Lyngby

Klokken 19.43 blev en 28-årig mandlig bilist fra Gentofte standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han ikke havde erhvervet sig et kørekort, og han blev derfor sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Klokken 19.53 gentog ovenstående sig igen på Helsingørmotorvejen nær Klampenborgvej. Denne gang var det dog en 19-årig mandlig bilist fra Ringsted, men resten af forløbet var det samme, nemlig at han ikke havde et kørekort, hvorfor han blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

 

Spirituskørsel, Stenløse

Klokken 20.12 blev en 38-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Frederikssundsvej. Han fremstod påvirket af alkohol, ligesom kørslen virkede usikker, og bilisten blev derfor kørt med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå, om han var påvirket af alkohol i ulovlig grad.

 

Anmeldelse om udslip, Hillerød

Klokken 20.27 indløb der anmeldelse om, at der var sket udslip af et flydende stof på Novo Nordisk ved Brennum Park. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der kortvarigt blev afspærret og foretaget evakuering af en mindre gruppe medarbejdere, mens forholdet blev undersøgt nærmere. Stoffet viste sig at være ufarligt og blev hurtigt fjernet, hvorefter de evakuerede personer kunne fortsætte deres arbejde.

 

Lov om euforiserende stoffer, Gilleleje

Omkring klokken 21.00 var en patrulje forbi Fiskerengen, hvor to mænd, en 22-årig fra Gilleleje og en 23-årig fra Hornbæk, blev truffet med små mængder hash på sig, hvorfor de blev sigtet for dette.

 

Narkokørsel, Fredensborg

På Hillerødvejen standsede en patrulje klokken 00.25 en 21-årig mandlig bilist fra København, da de havde observeret, at et joint blev smidt fra et vindue i bilen. Et narkometer viste, at den 21-årige formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå den eventulle grad af påvirkning.

Bilens to andre passagerer, henholdsvis en 21-årig og 22-årig mand fra København, blev begge fundet i besiddelse af hash, og de blev derfor sigtet for dette af patruljen.

 

Solofærdselsuheld, Farum

Klokken 00.32 blev det anmeldt, at der var sket et solofærdselsuheld i rundkørslen ved Stavnsholtvej og Klinkebakken, og at tre personer var set løbe fra stedet. Patruljer med hunde kørte til stedet, hvor der blev søgt efter de implicerede. På Syrenvænget blev tre unge mænd mellem 18 og 20 år fra Herlev efterfølgende udfundet, som kunne sættes i forbindelse med uheldet. Da den ene klagede over smerter i ryggen, blev en ambulance tilkaldt med henblik på at tilse ham. 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er der ikke yderligere oplysninger tilgængelige, som kan belyse hændelsesforløbet frem til færdselsuheldet, og der er ej heller for nuværende foretaget sigtelser i relation til hændelsen.

 

Indbrud anmeldt den 11. - 12. maj 2020 i Nordsjællands politikreds

Kilde: Nordsjællands Politi