Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Gilleleje - fredag den 7. maj

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ung butikstyv på spil, Allerød

Torsdag morgen klokken 07.58 blev en 12-årig pige taget for butikstyveri i Netto i Poppelgården, hvor hun havde stjålet noget slik og nogle drikkevarer. På grund af hendes unge alder, kan hun ikke sigtes for forholdet, men både pigens forældre og de sociale myndigheder er orienteret om hændelsen.

Katalysator stjålet, Fredensborg

Mellem onsdag aften klokken 18.00 og torsdag morgen klokken 06.50 er der stjålet en lambdasonde samt katalysator fra en VW Golf, som holdt i Parken. 

Forlygter og instrumentbræt stjålet, Charlottenlund

Fra en BMW, der holdt på Mosehøjvej, er der mellem onsdag klokken 22.15 og torsdag klokken 08.15 stjålet forlygter, instrumentbræt og navigationsanlæg. Der er endvidere stjålet en kuffert med diverse personlige ejendele fra bilen.

Kontanter stjålet fra forretning, Hillerød

Mellem onsdag aften klokken 18.30 og torsdag morgen klokken 08.40 har der været indbrud hos Blå Kors i Helsingørsgade. Tyven har brudt et vindue op og har stjålet kontanter og en sparegris.

Forsøgte at bryde dør op, Helsingør

En mand forsøgte torsdag formiddag klokken 11.40 at bryde en terrassedør op til en hus på Esrumvej. Da manden opdagede, at husets beboer var hjemme opgav han sit forehavende og løb fra stedet. Han beskrives som ca. 20 år, 162 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden med sort, glat hår og mørke øjne. Han var iført mørkt tøj med hætte samt mundbind og medbragte et koben. Anmeldelsen om indbrudsforsøget kom klokken 13.11.

Hjælp os med at fange tyven. Ring til os på 1-1-4, hvis du ser noget mistænkeligt, eller hvis du opdager et indbrud, som er i gang. Hurtig henvendelse og et godt signalement kan hjælpe os. Læg gerne mærke til, hvordan tyven ser ud: Højde, hårfarve, tøj, evt. transportmiddel, redskaber og/eller medbragte tasker/rygsække er vigtige informationer, når vi skal finde tyven.

 

Handicapskilt stjålet fra bil, Helsingør

Torsdag mellem klokken 11.30 og 13.30 har en ukendt gerningsmand stjålet et handicapskilt fra en bil, som holdt i Murergade. Bilen var ulåst i gerningstidsrummet.

 

Taske stjålet fra bil, Rungsted Kyst

En taske med en bærbar pc samt flere harddiske er mellem klokken 12.30 og 13.30 torsdag eftermiddag blevet stjålet fra en bil, som holdt på Rungstedvej. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig ad gang til bilen.

 

Dreng stjal sodavand, Charlottenlund

En 11-årig dreng stjal torsdag eftermiddag klokken 14.52 en sodavand fra Meny på Jægersborg Allé. Da drengen er for ung til at blive sigtet for tyveriet, tog patruljen i stedet en opdragende samtale med ham, ligesom drengens forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

 

Sigtet for spritkørsel, Helsinge

Torsdag eftermiddag klokken 15.36 blev en 54-årig kvinde sigtet for spirituskørsel. Kvinden blev standset af en patrulje på Vestergade, og da en alkometertest viste, at hendes promille lå væsentligt over den tilladte blev hun sigtet for forholdet og taget med på hospitalet, hvor hun fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hendes nøjagtige promille.

 

Butikstyveri, Dyssegård

En medarbejder i Rema1000 anmeldte klokken 16.19, at de tilbageholdt en mand, som havde stjålet et oliventræ fra forretningens udendørs udstilling. Da manden ikke ville oplyse sin identitet, kørte en patrujlje til stedet. Her konstaterede de, at der var tale om en 48-årig mand fra København, og han blev derpå sigtet for butikstyveri.

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 16.51 blev en ung kvinde tilbageholdt i Lyngby Storcenter, idet hun havde srtjålet diverse ansigtsplejeprodukter fra Normal. En patrulje kørte til stedet, hvor den unge kvinde, en 17-årig fra København, blev sigtet for butikstyveri. Der blev også taget kontakt til både hendes forældre og de sociale myndigheder.

 

Butikstyveri, Hillerød

To unge mennesker blev klokken 16.52 tilbageholdt i Slotsarkaderne, da de i forening havde stjålet hårolie fra Normal. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf de to unge, en 14-årig dreng fra Græsted og en 15-årig pige fra Græsted. Pigen blev sigtet for butikstyveri, og der blev taget kontakt til både hendes og drengens forældre samt de sociale myndigheder.

 

Unge drenge malede graffiti, Gilleleje

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 16.52, var to unge drenge kort forinden blevet set male graffiti på en væg, nogle lygtepæle og en sten ved Remisen på Gilleje Stationsvej. Da en forbipasserende henvendte sig til dem, løb de ind i Remisen og forsvandt ud af syne. En patrulje kørte til stedet for at lede efter de to drenge, som dog ikke var mulige at udfinde.

 

De beskrives som: 
A: ca. 150 cm, spinkel af bygning, 14 - 15 år, lyst hår. Iført helt mørkt tøj. 
B: ca. 170 cm, almindelig af bygning, 14-15 år. Iført sort hættetrøje. 

 

Hærværk, Espergærde

Klokken 17.21 indløb der anmeldelse om, at en bil, som havde holdt parkeret på Hovgårdsvej mellem onsdag klokken 18.00 og torsdag klokken 06.00 havde været udsat for hærværk. En ukendt gerningsperson havde kastet en stor sten på bilens kølerhjelm, så der var kommet en stor bule og nogle ridser i lakken.

 

Det samme gjorde sig også gældende for en anden bil, som havde holdt parkeret samme sted mellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 06.30.

Grundet sammenfald i gerningssted og –tidspunkt formodes det, at der er tale om samme gerningsperson til de to forhold.

 

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 18.19 blev det anmeldt, at to unge piger blev tilbageholdt i Slotsarkaderne, idet de havde stjålet håndsprit fra Normal. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf de to piger, som begge var 13 år og fra Hillerød. Patruljen fik en samtale med dem, ligesom deres forældre og de sociale myndigheder grundet pigernes unge alder blev kontaktet.

 

Sigtet for besiddelse af stoffer, Stenløse

En patrulje traf klokken 19.53 tre unge mænd på Bækholmvej. Her blev den ene, en 20-årig mand fra Ølstykke, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Tyveri fra personbil, Værløse

En ukendt gerningsperson knuste mellem torsdag klokken 18.00 og fredag klokken 06.40 ruden på en bil, som holdt parkeret på Ryetvej. Derefter blev bilens navigationsanlæg stjålet.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 6.-7. maj 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler