Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Gilleleje - mandag den 8. februar

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Brand i skur, Gilleleje

Klokken 07.24 indløb der anmeldelse om, at der var brand i et skur på en Bregnerødvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor skuret var overtændt, og ilden havde bredt sig til træerne i nærheden. Der var dog ikke umiddelbart nogen fare for, at ilden ville sprede sig til det nærliggende hus. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, og der kom ikke umiddelbart nogen til skade i forbindelse med branden.

Det er formodningen, at branden opstod ved i pillefyr i skuret.

 

Hærværk på biler, Stenløse

Mellem lørdag klokken 23.00 og søndag klokken 07.30 blev der udøvet hærværk på en bil, som holdt parkeret på Rosendalvej. Her var bilens bagrude og forrude blevet knust, formentlig med en brosten, som efterfølgende blev fundet i bilen, ligesom der også lå flere brosten ved siden af køretøjet. Bilens venstre sidespejl var ligeledes blevet ødelagt. 

Også en bil, som havde holdt parkeret på Stenlillevej mellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 10.00 var blevet udsat for hærværk. Her var forruden knust, et sidespejl revet af, mens fronthjelmen var bulet efter stenkast og vinduesviskeren var blevet knækket.

Det kan ikke afvises, at der er forbindelse mellem de to tilfælde af hærværk.

 

Færdselsuheld, Frederiksværk

Klokken 08.53 indløb der anmeldelse om, at der var sket et færdselsuheld på Frederikssundsvej, idet en mandlig bilist havde påkørt jernbaneoverskæringen.  Herefter var bilisten undløbet fra stedet. Patruljer kørte til stedet, hvor også brandvæsnet ankom for at rydde op efter uheldet. Ved rundering i området blev en 20-årig mand fra Greve fundet i et buskads i nærheden, og han blev kort efter af vidner identificeret som føreren af bilen. 

Den 20-årige mand blev kort efter sigtet for kørsel uden førerret samt for overtrædelse af knivloven, ligesom han også blev sigtet for at have brugsstjålet bilen, som han var forulykket med. 

 

Færden på usikker is, hele politikredsen

I løbet af dagen blev der ved mange søer i politikredsen meldt om færden på isen. Patruljer måtte flere gange kalde personer ind på sikker grund og påtale adfærden.

Nordsjællands Politi minder om, at det er forbundet med stor fare at færdes på tynd is på søer. Mange steder er det forbudt at færdes på isen, med mindre der er opsat skilte, som tillader det. Hvis ikke der er opsat skilte ved søens bred, kan man som borger henvende sig til sin kommune og forhøre sig om, hvilke regler der gør sig gældende ved den specifikke sø.

 

Hærværk på bil, Hillerød

Mellem lørdag klokken 22.00 og søndag klokken 10.00 blev der udøvet hærværk på en bil, som holdt parkeret på en parkeringsplads på Campusvej. Her var bilens sidespejl blevet brækket af, hvilket havde medført en ridse under sidespejlet. 

 

Hærværk på bil, Hørsholm

En bil, som stod parkeret på Lågegyde ved Kokkedal Station mellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 11.27, blev udsat for hærværk i form at rudeknusning med en træstub, som efterfølgende blev fundet på stedet.

 

Hund gik til angreb på anden hund, Hørsholm

Klokken 12.50 indløb der anmeldelse om, at en 47-årig mand fra Hørsholm lørdag klokken 17.00 havde luftet sin hund ved Breeltedal. Her var en labradorlignende hund kommet løbende bagfra og havde bidt sig fast i mandens hund og havde rusket den rundt. Den 47-årige henvendte sig derfor straks til den fremmede hunds ejer, som opgav navn, adresse og telefonnummer. 

Den forurettede hund døde efterfølgende af sine læsioner, og den 47-årige mand forsøgte derfor at kontakte den fremmede hunds ejer via de oplysninger, han havde fået fra ham. De viste sig imidlertid at være falske.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke signalement af den fremmede hund ejer.

 

Tyveri fra genbrugsbutik, Skibby

Klokken 13.07 indløb der anmeldelse om, at en mand blev tilbageholdt ved en genbrugsbutik ved genbrugsstationen på Bronzeager, idet han havde stjålet et fjernsyn fra stedet. Han ønskede dog ikke at oplyse sit id, og en patrulje kørte derfor til adressen, hvor de traf manden, en 41-årig udenlandsk statsborger, som de anholdt og sigtede for tyveriet.

 

Tyveri fra varebiler, Helsingør

Mellem lørdag klokken 10.00 og søndag klokken 13.30 blev sideruden i passagersiden på en varebil knust, mens den stod parkeret på en parkeringsplads på Marienlyst Alle. Derudover blev bilens bagdør brækket op, og ukendte gerningspersoner kunne herefter stjæle elektrisk værktøj fra køretøjet.

Også fra en varebil, som holdt parkeret på Trækbanen mellem lørdag klokken 23.30 og søndag klokken 14.00, blev der stjålet elektrisk værktøj. Her havde ukendte gerningspersoner tiltvunget sig adgang til bilen ved knuse bagruden.

 

Det kan ikke afvises, at der er forbindelse mellem de to tilfælde af tyveri.

 

Hasarderet kørsel, Gentofte

Klokken 13.38 blev det anmeldt, at en ukendt fører af en lille sort eller mørkeblå bil omkring klokken 13.15 havde kørt ad Adolphsvej i høj fart og foretaget en U-vending op over fortovet, så flere personer måtte springe til side for ikke at blive påkørt. Bilen, som var ført af en ung mand, kørte herefter ad Erichsensvej, hvor den forsvandt af syne.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere signalement af bilisten. 

 

Mistænkelige mænd i varebil, Gilleleje

Tre mænd i en hvid Mercedes varebil vakte søndag eftermiddag mistanke, da de kloken 16.43 kørte rundt i området omkring Ammekær, hvor de stoppede ud for forskellige adresser og kiggede ind mod de derliggende huse. En patrulje kørte ud til området for at undersøge sagen, men mændene i bilen var forvundet.

 

Unge truffet i opgang, Kgs. Lyngby

Ved en tryghedsskabende indsats blev tre unge i alderen 15-16 år fra Lyngby, Hillerød og Farum omkring klokken 17 truffet i en opgang ved SATS-fitnesscenter, hvor de havde søgt ly for vinterkulden. De unge opførte sig stille og roligt og ryddede uden protester de pizzabakker, som lå i opgangen, op, inden de forlod stedet.

 

Glemte gryde på komfuret, Nærum

En 96-årig mand blev søndag kørt til tjek for røgforgiftning. Manden havde klokken 17.05 glemt en gryde på en tændt kogeplade, da han blev distraheret af et telefonopkald. Den overophedede gryde udviklede herefter røg og forårsagede mindre sodskade i den 96-åriges køkken i hans bolig på Langebjerg.

 

Bil ramt af nedfaldende isblok, Hellerup

En bil, der stod på Hellerupvej, blev søndag eftermiddag omkring klokken 17.50 ramt af en isblok, der faldt ned fra en presenning, der var sat op på en nærliggende bygning i forbindelse med et renoveringsarbejde. Bilens tag fik skader, men heldigvis kom ingen mennesker til skade. Området blev spærret af og brandvæsenet tilkaldt for at fjerne de øvrige isblokke fra presenningen.

 

Mænd skabte uro på station, Hillerød

To østeuropæiske mænd på henholdsvis 20 og 21 år blev søndag aften klokken 20.54 bortvist fra Hillerød Station. Her havde mændene, som var berusede, skabt uro og utryghed, da de råbte ad de øvrige borgere på stedet.

 

Sigtet for besiddelse af kniv og hash, Helsingør

En 17-årig ung mand fra Helsingør blev søndag aften klokken 20.53 sigtet for at være i besiddelse af en kniv samt en mindre mængde hash. Den unge mand blev truffet i en p-kælder ved Murergade.

 

Unge havde hash og skunk på sig, Hellerup

I en p-kælder på Tuborg Boulevard blev fem unge søndag aften klokken 21.30 truffet af en patrulje. To af de unge, en 18-årig mand fra Brøndby og en 18-årig mand fra Hellerup, blev sigtet for at være i besiddelse af henholdsvis hash og skunk

Mand stod uden for vindue, Jægerspris

En beboer på Fredbo Vænge blev temmelig forskrækket, da hun ved 22-tiden rullede et gardin op for at lukke et vindue. For lige uden for vinduet stod en ukendt mand, der dog forlod stedet umiddelbart efter. Politiet blev kontaktet klokken 22.38, og sendte straks en patrulje til området, men manden, der beskrives som skandinavisk af udseende, hvid i huden, spidst ansigt, iført tophue, tynd mørk vindjakke og mørkt tøj, var ikke at finde.

Mænd tog i bildøre, Charlottenlund

To mænd vakte klokken 01.20 natten til mandag mistanke hos en borger, da de gik rundt og tog i dørene på biler, der holdt på Ordrup Jagtvej og det omkringliggende område. Borgeren kontaktede derfor politiet og en patrulje blev sendt afsted for at undersøge sagen nærmere. Efter at have runderet på vejene i området i et stykke tid, måtte patruljen dog konstatere, at mændene ikke at finde. De blev beskrevet som A: 180 cm høj, 20-25 år, mellemøstlig af udseende, iført sort tøj og med en hue trukket op over hovedet, sort hår. B: Mand, 185 cm høj, mørk påklædning.

Mand stak af fra indbrudsforsøg, Allerød

En mand stak klokken 06.55 af fra en adresse på Gl. Amtsvej, hvor han kort forinden havde knust en rude. Beboeren på stedet kontaktede straks politiet, som kørte ud og ledte efter manden, er imidlertid var forsvundet. Manden beskrives som spinkel af bygning, udenlandsk af udseende og iført en orange hættetrøje og sort jakke.

Hjælp os med at fange tyven. Hvis indbruddet er i gang så ring 1-1-2. Hvis du i stedet ser noget mistænkeligt så ring til os på 1-1-4. Hurtig henvendelse og et godt signalement kan hjælpe os. Læg gerne mærke til, hvordan tyven ser ud: Højde, hårfarve, tøj, evt. transportmiddel, redskaber og/eller medbragte tasker/rygsække er vigtige informationer, når vi skal finde tyven.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 5. - 8. februar 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler