Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Gilleleje - tirsdag den 22. december

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Opsnusede hash

Farum: Politiets narkohunde var mandag formiddag klokken 09.50 en tur rundt i parkeringskældrene ved Bybæksterrasserne, hvor de snusede sig frem til en moderat mængde hash.

Medtrafikanter standsede spritbilist

Kgs. Lyngby: Flere trafikanter kontaktede mandag eftermiddag klokken 15.29 Nordsjællands Politi og fortalte, at en bilist kørte særdeles slingrende ad Lyngbymotorvejen. Det lykkedes tre af dem at få den slingrende bilist til at standse ved krydset Lyngby Omfartsvej / Skovbrynet, hvor en patrulje mødte dem. Den slingrende bilist viste sig at være en 62-årig mand fra Nærum, som blæste alkometeret temmelig meget højere op end den tilladte promille. Han blev sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve, der skal fastlægge hans nøjagtige promille. 

Blev presset til at aflevere designertøj

Hillerød: En 14-årig ung mand fra Hillerød blev mandag eftermiddag klokken 17.20 presset til at aflevere sine designersko, -jakke og –kasket af en gruppe unge mænd. Den 14-årige og en kammerat blev passet op af en gruppe på fire unge mænd i Slotsarkaderne. De fire begyndte at udspørge den 14-årige om hans tøj, og under samtalen, som undervejs rykkede udenfor til et busstoppested lidt væk fra udgangen ved H&M mod Markedsstræde, følte han sig presset og truet til at udlevere tingene, hvorefter de fire gerningsmænd forsvandt. De beskrives som A: 17-21 år, udenlandsk af udseende, 185-190 cm høj, muskuløs af bygning, sort hår og iført sort tøj. B: 14-17 år, intet om højde, udenlandsk af udseende, muligvis mellemøstligt, kort sort hår i siden med krøller på toppen, lidt brun i huden, iført sort cardigan. C: 16-19 år, 180-185 cm høj, udenlandsk af udseende, sorte krøller, iført sort tøj. D: 14-17 år, muligvis dansk af udseende, iført sort tøj.

Fyrværkeri til ulempe

Nordsjælland: Flere steder i Nordsjællands politikreds har der i det forgangne døgn været anmeldelser om affyring af fyrværkeri til gene for de omkringboende borgere. I Helsingør blev det klokken 20.15 anmeldt, at der blev affyret fyrværkeri ved Nordvestskolen, i Gilleleje kom en anmeldelse om fyrværkeri til ulempe klokken 20.27 og i Kokkedal blev der klokken 21.09 meldt om affyring af fyrværkeri ved Egedalsvænge. I alle tre tilfælde var der ingen personer at se i områderne, da patruljer kom til stederne.

Fyrede fyrværkeri af mod ruder

Birkerød: Mandag aften klokken 21.19 affyrede en gruppe unge fyrværkeri mod ruderne i en bygning på Hovedgaden. En patrulje kørte til stedet, som imidlertid var blevet forladt af de unge.

Unge kastede med sten

Birkerød: En gruppe unge kastede mandag aften omkring klokken 21.35 med sten mod de biler, som kørte på Stationsvej. En mand, hvis bil blev ramt, dog uden at få skader, kontaktede politiet, som kørte til stedet. Her traf man en kvinde og fire unge mænd i alderen 14 – 20 år, som alle måtte oplyse deres generalier til politiet.

Ild i container

Birkerød: Mandag aften var der ild i en container ved Fitness World på Mølledamsvej. Anmeldelsen kom klokken 21.44 og både politi og brandvæsen kørte til stedet. Ilden i containerne blev hurtigt slukket og bredte sig således ikke til træningscenteret, som dog blev røgfyldt og efterfølgende måtte udluftes.

Graffiti på togvogne

Frederikssund: Mellem klokken 22.00 mandag aften og klokken 01.20 natten til tirsdag er der blevet malet graffiti på to togvogne, som holdt på en rangerplads ved Frederikssund Station. 

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 21. - 22. december 2020 (oversigten kan kun tilgåes via www.politi.dk, vi beklager ulejligheden)

 
Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler