Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Gilleleje - torsdag den 11. marts

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra større antal biler, Ølstykke

I løbet af onsdagen indløb der et større antal anmeldelser om tyveri fra personbiler og indbrud flere steder i området omkring Harmonivej. Nordsjællands Politi kørte til stedet for at undersøge forholdene nærmere og arbejder ud fra en formodning om, at der er tale om den samme gerningsperson grundet sammenfæld i gerningstidspunkt og –sted.

Mellem klokken 05.40 og 06.00 tiltvang gerningspersonen sig adgang til en personbil, hvorfra der blev stjålet en Brobizz. Derefter forsøgte gerningspersonen at bryde ind i en campingvogn på stedet, men blev forstyrret i sit foretagende, og indbruddet blev derfor ikke gennemført.

Mellem tirsdag klokken 23.00 og onsdag klokken 06.30 tiltvang gerningspersonen sig adgang til en anden personbil på Harmonivej, og fra d en blev der stjålet en pung indeholdende diverse personlige id-kort.

I samme tidsrum tiltvang gerningspersonen sig også adgang til en personbil på vejen, men fra denne blev der ikke umiddelbart stjålet noget.

I samme tidsrum foretog gerningspersonen indstigning i et skur på stedet. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke oplysninger om eventuelle stjålne genstande herfra. 

Fra en garage på Harmonivej stjal gerningspersonen ro rammer øl samt en rygsæk. Det skete mellem klokken 00.01 og 08.00.

Mellem tirsdag klokken 15.00 og onsdag klokken 07.45 tiltvang gerningspersonen sig adgang til endnu en personbil på Harmonivej, hvor vedkommende tæmte handskerummet for genstande, herunder et par handsker og personlige id-kort.

På Tangbjergvej foretog gerningspersonen mellem klokken 05.30 og 08.00 indstigning i endnu en personbil, hvorfra der blev stjålet en registreringsattest, solbriller og opladerkabler.

 

Tyveri fra personbiler, Charlottenlund

Mellem tirsdag klokken 22.15 og onsdag klokken 07.35 foretog en ukendt gerningsperson indstigning i en personbil, som holdt parkeret på Hovmarksvej. Fra bilen blev der stjålet gavekort og kontanter.

Også på Skovvej blev der stjålet genstande fra en bil, som havde holdt parkeret på vejen mellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag klokken 08.30. Der var tale om to pakker indeholdende keramik.

Nordsjællands Politi arbejder ud fra en teori om, at der er tale om samme gerningsperson grundet nærheden mellem de to gerningssteder.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Kgs. Lyngby

En 27-årig mandlig bilist fra Frederikssund blev klokken 08.42 standset af en patrulje på Klampenborgvej. Her blev han sigtet for at køre bil, selv om han havde fået frakendt førerretten.

 

Målrettet færdselsindsats, Hillerød

Onsdag formiddag var Nordsjællands Politi som led i en målrettet færdselsindsats til stede på Roskildevej. Her blev 18 køretøjet standset, og en bilist blev sigtet for at køre bil på trods af, at vedkommendes kørekort var administrativt inddraget, mens en anden bilist, en 29-årig mand fra Græsted, blev her anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer.

Han blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 

Fund af gammel granat, Græsted

Klokken 10.10 anmeldte en 52-årig mand fra Frederiksværk, at han på en skovsti ved Tingbakken tæt på Esrum Møllegård havde fundet, hvad der lignede en gammel granat. Via billeder kunne Hærens ammunitionsrydningstjeneste konstatere, at der ganske rigtigt var tale om en gammel granat, og de kørte efterfølgende til stedet, hvor de på en nærliggende mark sørgede for bortsprængning af granaten.

 

Hærværk, Skævinge

Klokken 10.16 blev det anmeldt, at en bil, som havde holdt parkeret på Industrivænget mellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 08.00 havde været udsat for hærværk idet begge fordæk og et af bagdækkene var blev blevet punkteret.

 

Hjul stjålet fra personbil, Hørsholm

Klokken 10.34 indløb der anmeldelse om, at alle hjulene fra en Mercedes, som havde holdt parkeret på Ved Klædebo mellem tirsdag klokken 18.00 og onsdag klokken 05.00, var blevet stjålet.

 

Sigtelse for konstruktiv ændring af køretøj, Frederikssund

En 47-årig kvindelig bilist fra Frederikssund blev klokken 13.15 på Falkenborgvej sigtet for konstruktive ændringer på hendes personbil, idet katalysatoren var fjernet fra den. Der var derudover også flere fejl og mangler på køretøjet.

 

Færdselsuheld, Birkerød

En 78-årig kvindelig bilist fra Birkerød kørte klokken 13.36 ad Stationsvej i nordlig retning, hvor hun foretog et venstresving mod Bistrupvej, hvorved hun påkørte en 16-årig kvindelig cyklist fra Birkerød, som kom cyklende i vestlig retning fra Bistrupvej mod Stationsvej.
Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet. Den 78-årige bilist blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Hillerød

På Lokesvej blev en 28-årig mandlig bilist fra Hillerød standset af en patrulje klokken 14.00. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han var frakendt førerretten. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Kørsel uden førerret, Jægerspris

En 74-årig mandlig bilist fra Jægerspris blev klokken 14.05 standset af en patrulje på Møllevej. Her blev han sigtet for at køre bil, selv om has kørekort var udløbet.

 

To mænd sigtet for hærværk, Kokkedal

Klokken 14.50 blev det anmeldt, at to personer havde fjernet den minestrimmel, som blev brugt til at afspærre legepladserne ved Egedalsvænge, som ikke måtte benyttes. De havde ifølge anmeldelsen også chikaneret flere personer, som var på stedet for at dele flyers ud. På Broengen fik en patrulje kontakt til de to personer, en 34-årig mand fra Roskilde og en 42-årig mand fra Nykøbing Falster, og de blev her sigtet for hærværk grundet fjernelsen af minestrimlerne.
 

Kørsel i påvirket tilstand og narko kastet ud af vinduet, Fredensborg

Klokken 16.44 ville en patrulje foretage standsning af en bil på Kongevejen, men da bilens fører opdagede patruljen, blev der kastet en genstand ud af bilen, hvorefter bilen kørte fra stedet i hast. Kort efter påkørte bilen et andet køretøj, der holdt stille, men ikke nok til, at bilen ikke kunne køre 300-400 meter videre imod kørselsretningen, inden patruljen fik bilen standset.

Bilisten, en 21-årig mand med ukendt adresse, fik efterfølgende narkometeret til at slå ud for cannabis, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og en blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Derudover blev han på grund af sin hasarderede kørsel også sigtet efter straffelovens paragraf 252.

Genstanden, der blev kastet ud af bilen, viste sig at være en pose indeholde en moderat mængde kokain og amfetamin fordelt på salgsposer, og både føreren samt bilens passager, en 20-årig mand fra Kokkedal, blev sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på salg, og de to skal muligvis fremstilles i grundlovsforhør i løbet af torsdagen.

Kørsel uden førerret, Gilleleje

Klokken 17.10 blev en 19-årig kvindelig varebilsfører fra Fredensborg standset og kontrolleret på Vesterbrogade. Her viste det sig, at hun sad bag rattet, selvom hun var blevet meddelt et kørselsforbud, og hun blev derfor sigtet for alligevel at føre varebilen.

Brand, Nivå

Klokken 20.07 blev det anmeldt, at det brændte i en bolig Skovparken, hvorfor politi og brandvæsen blev sendt til stedet. Sidstnævnte fik hurtigt den mindre brand under kontrol, og det kunne konstateres, at der ikke var sket nogen personskade.

Hærværk, Holte

Klokken 20.20 blev det anmeldt, at to gerningspersoner havde ødelagt en slikautomat på Holte Station.

De to gerningspersoner beskrives som: 
A: Mand, iført sort beklædning.
B: Iført blå jakke, jeans og sorte sko

Nordsjællands Politi har optaget spor fra den ødelagte slikautomat, ligesom der blandt andet skal vurderes videoovervågning.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Espergærde

Klokken 22.02 blev en 21-årig mand fra Birkerød sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash på en p-plads ved Højvangen, efter han var blevet truffet af en patrulje.

Kørsel uden førerret, Hillerød

Klokken 01.46 blev en 34-årig mandlig bilist med ukendt adresse standset og kontrolleret på Roskildevej. Her viste det sig, at han sad bag rattet, selvom han ikke havde generhvervet sig sit kørekort, hvorfor han blev sigtet for alligevel at køre bil.

Brand, Tikøb

Klokken 06.45 blev det anmeldt, at der kom røg fra et teknikrum på en gård på Harreshøjvej, og at det muligvis brændte. Politi og brandvæsen blev sendt mod adressen, men det viste sig sidenhen, at røgen skyldtes en kortslutning i et fyr, og at der ikke var fare på færde

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 10. - 11. marts 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler