Nyt fra Gilleleje i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørte uden kørekort, Humlebæk

En 29-årig mand med ukendt adresse blev onsdag klokken 10.28 standset på Humlebækvej og sigtet for at køre uden førerret.

 

Hunde fandt hash, Farum

Politiets narkohunde fandt onsdag formiddag omkring klokken 11 noget hash, som lå skjult i nogle buske i området ved Bybækterrasserne. Narkohundene var på stedet i forbindelse med en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan. Hundene fandt endvidere noget hash, som lå skjult i en kabelbakke.

 

Forlygter stjålet, Hellerup

Mellem tirsdag aften klokken 21.00 og onsdag morgen klokken 08.15 er forlygterne fra en Porsche, som stod på Lemchesvej blevet stjålet. Forlygterne fra en Porsche, som stod på Rygårds Allé er også blevet stjålet. Dette tyveri er sket mellem klokken 23.50 tirsdag aften og klokken 11.30 onsdag formiddag.

 

Kørte uden kørekort, Farum

Klokken 12.18 blev en 68-årig kvinde fra Farum standset, da hun kom kørende ad Farum Hovedgade. Kvinden havde valgt at sætte sig bag rattet, selvom hun tidligere havde fået sin førerret inddraget, og hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Truede medtrafikant efter påkørsel, Helsingør

En 61-årig mand fra Helsingør blev klokken 14.15 sigtet for at komme med trusler på livet mod en 49-årig mand fra Helsingør. Truslerne blev fremsat i forbindelse med, at den 49-årige mand havde påkørt den 61-åriges bil i rundkørslen Kongevejen/Prøvestensvej.

 

Taget for butikstyveri, Kgs. Lyngby

To 35-årige kvinder fra henholdsvis Ballerup og København blev onsdag eftermiddag klokken 14.50 taget for butikstyveri i Magasin i Lyngby Storcenter. Foruden tyveriet i Magasin blev de også sigtet for butikstyveri H&M og Babysam.

 

Brand i lejlighed, Helsingør

Det var formentlig en kortslutning eller overophedning i forbindelse med opladning af noget elektronik, som var årsdag til, at der klokken 16.14 udbrød brand i en lejlighed på Pontoppidansvej. Beboerne i opgangen blev evakueret og tilset af sundhedspersonale på grund af kraftig røgudvikling fra branden. Der er ingen oplysninger om personskade.

 

Mand råbte efter 13-årig, Ølsted

En 13-årig pige oplevede onsdag aften omkring klokken 19.50, at en mand i en bil råbte efter hende og efterfølgende var gået efter hende i området omkring Krokusvej. Her løb pigen hen til en bekendt, som forsøgte at få kontakt til manden, der dog forsvandt fra stedet. Manden beskrives som 20-22 år, 175-185 cm høj, spinkel af bygning, iført røde shorts og rød t-shirt med skrift foran. Han kørte i en ældre lyseblå bil.

Nordsjællands Politi vil gerne høre fra manden, så det kan klarlægges, hvad hans ærinde var.

Anmeldelse om mand med pistol, Ølstykke

Klokken 20 onsdag aften blev det anmeldt, at en ung mand var set med en pistol ved Ølstykke Station. Flere patruljer kom til stedet, ligesom togtrafikken til og fra stationen i en periode blev standset. Nogle vidner oplyste, at manden havde smidt pistolen fra sig i et buskads, hvor en patrulje senere fandt den. Det viste sig efterfølgende, at der var tale om en hardball-pistol.

Uro og uorden, Helsingør 

I forbindelse med fodboldkampen mellem Helsingør og Lyngby kom nogle fans af de to klubber op af toppet i Sct Annagade omkring klokken 22. En patrulje kørte til stedet og kunne konstatere, at der igen var faldet ro over gemytterne.

Havde hash på sig, Vedbæk

En 41-årig mand med ukendt adresse blev klokken 22.54 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev truffet af en patrulje på en p-plads på Gøngehusvej.

Kørte uden kørekort, Virum

Klokken 01.10 natten til torsdag blev en 30-årig mand fra Virum standset af en patrulje, da han kom kørende ad Grønnevej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han havde sat sig bag rattet selvom han tidligere var blevet frakendt førerretten.

Sigtet for spirituskørsel, Gilleleje

En 31-årig kvinde fra Græsted blev klokken 02.35 natten til torsdag sigtet for spirituskørsel, da hendes promille var over den tilladte. Kvinden blev standset på Bonderupvejen og efterfølgende taget med for at få udtaget en blodprøve. Den skal analyseres for at fastlægge hendes nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Brand i Kvickly, Helsingør

Klokken 02.41 kom en anmeldelse om, at en brandalarm var blevet aktiveret i Kvickly på Stjernegade. Brandvæsen og Politi kørte til stedet, hvor der var kraftig røgudvikling. Der var ingen personer, som kom til skade i forbindelse med branden, hvis årsag endnu ikke er fastlagt.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi