Nyt fra Gilleleje i politiets døgnrapport

Profilbillede

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Elværktøj stjålet, Gilleleje,

Fra en varevogn, som stod i Solkrogen, er der mellem tirsdag klokken klokken 02.32 og onsdag klokken 02.47 stjålet elværktøj og manuelt værktøj.

 

Dæk punkteret, Hillerød

En bil, som stod i Horsevænget, har mellem tirsdag klokken 20.30 og onsdag klokken 08.27 været udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsmand har punkteret alle fire dæk på bilen.

 

Taget for spirituskørsel, Dronningmølle

Onsdag klokken 09.55 blev en 76-årig mand fra Dronningmølle standset, da han kom kørende i bil ad Bynkevangen. Her viste en alkometertest, at mandens promille var højere end tilladt, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel. Manden blev desuden taget med for at få udtaget en blodprøve, som skal analyseres for at fastslå hans nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling.

 

Måtte tilses for røgforgiftning, Gilleleje

En 90-årig mand måtte onsdag formiddag tilses for røgforgiftning. Manden var kommet til at smide nogle tobaksgløder i en affaldspose, hvilket resulterede i kraftig røgudvikling i mandens hjem på Vesterbrogade. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor brandvæsenet fik slukket ilden i affaldsposen og luftet godt ud i boligen.

 

Spritbilist uden kørekort, Nivå

Onsdag klokken 13 anmeldte en borger, at to stærkt berusede mænd sad i en bil ved Nivå Center og drak alkohol, hvilket fik borgeren til at være bekymret for, at mændene også ville køre spirituskørsel. En patrulje kørte til området og fik standset mændene, som netop var begyndt at køre fra stedet. Føreren af bilen, en 53-årig mand fra Taastrup, blev sigtet for spirituskørsel og for at køre bil, selvom han var frakendt sin førerret. Han blev taget med på hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling. Desuden blev bilen konfiskeret efter reglerne om vanvidskørsel, da alkometertesten viste, at hans promille var over to.

 

Hjulkapsler stjålet, Værløse

Fire hjulkapsler er mellem klokken 11.00 og 13.00 onsdag blevet stjålet fra en bil, som stod på Frederiksborgvej.

 

Elværktøj stjålet, Gentofte

Fra en varebil, som stod på Snogegårdsej, er er mellem mandag klokken 17.30 og tirsdag klokken 06.30 stjålet diverse el- og håndværktøj. Tyven har boret hul ved billåsen for at skaffe adgang.

 

Biler stødte sammen, Frederikssund

Der skete stor materiel men ingen personskade, da to biler klokken 15.55 stødte sammen i krydset J.F. Willumsens Vej og Kocksvej. I forbindelse med oprydningsarbejdet blev vejene spærret ved uheldsstedet. Der var dog fri passage igen klokken 16.48.

Tyveri fra personbil, Helsingør

Politiet modtog onsdag en anmeldelse fra en borger på Blichersvej i Helsingør der havde opdaget, at der fra hans bil var blevet stjålet 2 kondensatorer, samt udstødning. Der var ikke brudt ind i selve bilen.

Taget for at købe hash, Helsingør

I forbindelse med en målrettet politiaktion mod narkohandel på gadeplan i Helsingør så en politibetjent en 18-årig mand ved Hesteskoen modtage en genstand i højre hånd, mens han selv afleverede en pengeseddel. Da den 18-årige gik tilbage mod en ventende bil blev han standset af politiet og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer samt gjort bekendt med sine rettigheder. Han udleverede en pose indeholdende en moderat mængde hash. Ved samme aktion blev tre andre personer i øvrigt fundet i besiddelse af hash.

 

Narkohund fandt hash, Farum

I forbindelse med en målrettet indsat mod narkosalg på gadeplan blev der foretaget patruljesøg på Farum station med narkohunden Fister. I forbindelse med indsatsen traf politiet tre personer, der stod i cykelkælderen på Farum station. Den ene af personerne blev visiteret og blev fundet i besiddelse af en klump hash. Ved samme indsats fandt Fister også en sammenfoldet tipskupon, som indeholdt hashmix. Kuponen lå på et cykelstativ i cykelparkeringen. 

 

Snuppet med joints, Fredensborg

To mænd på henholdsvis 23 og 24 år blev opdaget af politiet, da de sad i et shelter på Skolevej i Nødebo og røg en joint ved 22-tiden onsdag aften. Under visitation blev de fundet i besiddelse af yderlig en joint samt en mindre mængde hash.

 

Bil i brand, Hillerød

Lidt over midnat fik politiet anmeldelse om en bil på Frederiksværksgade i Hillerød, som var overtændt på en p-plads. Der var ikke fare for at branden bredte sig og ilden blev slukket. Ud fra fund på stedet formodes det, at branden var påsat.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi