Nyt fra Gilleleje i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Håndgranat var attrap, Kgs. Lyngby

Mandag morgen kort efter klokken 08.00 kom en anmeldelse om, at der lå en håndgranat i en have på Viggo Stuckenbergs Vej. Politi og Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste rykkede ud til stedet, hvor det blev konstateret, at der var tale om en form for attrap, som bruges ved rollespil.

 

Frakke og pung stjålet fra bil, Hellerup

Fra en uaflåst bil, som stod på Ewaldsbakken, er der mellem søndag eftermiddag klokken 17.00 til mandag morgen klokken 07.30 stjålet en frakke samt en pung indeholdende kontanter og diverse betalingskort. Tyveriet blev anmeldt klokken 08.58.

 

Havde hash på sig, Hørsholm

En 19-årig mand fra Hørsholm blev klokken 10.45 truffet af en patrulje på i P-kælderen på Bibliotekstorvet, mens han var i færd med at lave en joint. Manden havde yderligere en mindre klump hash på sig og blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Sigtet for hærværk, Kgs. Lyngby

Mandag formiddag klokken 11.29 kom en anmeldelse om, at en mand begik hærværk mod flere biler, som stod på Christian X’s Allé. Et par patruljer kørte til stedet, hvor man traf manden, en 27-årig lokal mand, som blev sigtet for hærværk.

 

Hærværk på forretning, Skævinge

Mellem fredag eftermiddag og søndag eftermiddag er der begået hærværk mod malerfirmaet Nyberg og Aj på Borupvej, hvor en eller flere ukendte gerningsmænd har malet graffiti på facaden samt en rude. Hærværket blev anmeldt mandag klokken 12.19.

 

Mistænkelig mand ved dør, Allerød

Mandag klokken 12.22 anmeldte en 19-årig mand på Birkevej, at en mand borede i hans dør. Da beboeren gik ud for at se nærmere på, hvad der foregik, løb manden fra stedet. Han beskrives som dansk af udseende, 50-60 år, almindelig af bygning, lys i huden, iført blå jeans, sort vinterjakke med pels, sorte sko og sort kasket. Et par patruljer kom inden for få minutter til stedet og kørte efterfølgende rundt i området for at finde manden, dog uden held.

 

Mindreårige butikstyve på spil, Kgs. Lyngby

Tre piger i alderen 14-15 år fra Gentofte og Kgs. Lyngby blev mandag eftermiddag klokken 12.50 taget for butikstyveri i Magasin, hvor de havde stjålet diverse kosmetikprodukter. Pigernes forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

 

Indbrud i garage, Græsted

Mellem klokken 06.30 og 14.45 har der været indbrud i en garage på Tingbakken, hvor der er stjålet motorsave, et minisavværk og diverse el-værktøj. Tyveriet blev anmeldt klokken 14.48 og tyven har klippet hængelåsen til garagen over.

 

Sigtet for tyveri, Hillerød

To unge kvinder på 16 og 17 år, begge fra Hillerød, blev klokken 16.06 taget for butikstyveri i Bilka. Kvinderne blev sigtet for tyveriet og deres forældre samt de sociale myndigheder bliver underrettet om sagen.

 

Sigtet for brugstyveri, Birkerød

En 33-årig mand uden fast adresse blev klokken 17.39 sigtet for brugstyveri. Manden stjal klokken 16.12 en bil, som stod på Circle K, mens føreren var inde i forretningen. Manden og bilen blev bragt til standsning ved en afkørsel på Vestmotorvejen.

 

Sigtet for narkokørsel, Frederikssund

Mandag eftermiddag klokken 16.54 blev en 29-årig mand fra Frederikssund standset, da han kom kørende ad Heimdalsvej. Manden var påvirket af cannabis og blev sigtet for narkokørsel. Efterfølgende blev han taget med til hospitalet hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Spirituskørsel, Skævinge

En 54-årig kvinde fra Skævinge blev kl. 17.06 sigtet for spirituskørsel på Kildevænget i Skævinge. Kvinden blev bragt til nærmeste hospital for at få fastlagt den nøjagtige promille. 

 

Sigtet for besiddelse af hash, Farum

En 22-årig udenlandsk mand blev kl. 17.12 sigtet for besiddelse af en moderat mængde hash på Nygårdterrasserne i Farum. Godt 20 minutter senre blev en 18-årig mand fra Værløse blev kl. 17.32 sigtet for besiddelse af hashi samme område.

 

Overtrædelse af beredskabsloven, Græsted

En 22-årig mand fra Gilleleje blev kl. 17.44 sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven. Der opstod brand i væg i forbindelse med pålægning af tagpap på nybyggeri på Langedam i Græsted. Brand og politi tilstede. Branden blev slukket med skum inden brandvæsnets ankomst.

 

Butikstyveri, Hornbæk

En 37-årig udenlandsk mand blev kl. 18.31 sigtet for butikstyveri i Netto på Sauntevej i Hornbæk.

 

Færdsel, Jægerspris

En 60-årig mand fra Frederikssund kørte kl. 18.53 i nordlig retning ad Møllevej i sin traktor, hvor han tabte en ikke-fastgjort jernstang fra ladet, idet han drejede rundt om et helleanlæg. Jernstangen ramte en bil tilhørende en 52-årig mand fra Tølløse, som kørte i modsat retning. Betydelig materiel skade, men ingen melding om personskade. Den 60-årige mand er sigtet for forholdet.

 

Sigtet for narko, Hillerød

En 33-årig mand fra Græsted blev kl. 20.28 sigtet for besiddelse af joints på Hammersholtvej i Hillerød.

 

Indbrud i restaurant, Hillerød

Indbrud kl. 00.20 i Restaurant Duero på Torvet i Hillerød. Indbruddet er sket ved opbrud af vindue. Ingen melding om koster. 

Indbrud i kiosk, Gentofte

Indbrud i Kiosk Gentofte Station på Brogårdsvej i Gentofte kl. 03.13. Indstigning sket vis knust glasdør. Der blev stjålet et større beløb.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi