Nyt fra Gilleleje i politiets døgnrapport

Profilbillede

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørsel i påvirket tilstand, Hillerød

Klokken 08.00 blev en 40-årig mandlig bilist fra Hillerød standset og kontrolleret på Milnersvej i krydset ved Hammersholtvej. Her viste det sig, at manden ikke besad den fornødne førerret, hvorfor han blev sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Derudover fik han narkometeret til at slå ud for THC, og han blev derfor sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Tyveri af telefon, mellem København og Birkerød

Klokken 08.23 anmeldte en 24-årig mand fra Birkerød, at han netop havde kørt med S-toget fra Nørreport til Birkerød, hvor han havde blundet med sin iPhone i hånden. Da han vågnede, var hans telefon imidlertid blevet stjålet fra ham.

Indbrud i restauration, Helsingør

Klokken 09.33 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 09.30 havde været indbrud i en café på Esrumvej. Her var der blevet stjålet slik, snacks og drikkevarer samt en mindre mængde kontanter.

Mistænkeligt forhold, Espergærde

Klokken 11.44 anmeldte et vidne, at hun så to mænd kravle over et hegn til Grydemoseskolen, hvorefter de gik op til vinduerne, lyste ind af dem samt muligvis tog billeder. En patrulje blev sendt til stedet, men de to blev ikke fundet.

Ros til anmelderen for at reagere på forholdet.

Butikstyveri, Espergærde

Klokken 13.01 blev det anmeldt fra Netto på Vestermarken, at de stod med to butikstyve, der havde forsøgt at stjæle varer for sammenlagt cirka 1600 kroner. Da den ene butikstyv var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 42-årig udenlandsk kvinde samt en 34-årig kvinde fra Helsingør blev sigtet for forholdet.

Tyveri af telefon, mellem København og Hillerød

Klokken 13.40 anmeldte en 19-årig kvinde fra Helsinge, at hun havde kørt med S-toget fra Nørreport til mod Hillerød cirka imellem klokken 05 og 06. Her var hun faldet i søvn, og da hun vågnede, var hendes iPhone stjålet fra hendes taske.

Fiskegrej stjålet, Gilleleje

Mellem fredag midnat og søndag ved middagstid er der stjålet fiskebøjer samt markeringsflag fra en jolle i Gilleleje Havn. Tyveriet blev anmeldt søndag klokken 16.35.

Tyv skabte tumult, Helsingør

En 32-årig mand fra Gilleleje blev søndag aften taget for butikstyveri i Kvickly i Stjernegade. Han blev sigtet for tyveriet.

Hærværk på port, Helsingør

Mellem lørdag eftermiddag og søndag aften klokken 18.38 er der malet diverse grafitti-tags på en port i Stengade. Hærværket blev anmeldt klokken 19.08.

Fik stjålet sin telefon, Hillerød

En 48-mand fik lørdag nat mellem klokken 04.00 og 04.45 stjålet sin mobiltelefon i toget mellem Vesterport og Hillerød. Tyveriet blev anmeldt søndag aften klokken 19.45, hvor der blev givet følgende signalement af tyven: Mand, østeuropæisk af udseende, 35-40 år, 170-175 cm og almindelig af bygning, brun i huden og iført mørk hue og jakke. 

Beruset mand bortvist, Frederikssund

En 61-årig temmelig beruset mand fra Frederikssund blev søndag aften klokken 20.33 bortvist fra Tværstræde, hvor han havde råbt ukvemsord efter nogle unge kvinder.

Lampetyv på spil, Espergærde

Søndag aften mellem klokken 18.00 og 21.30 er der stjålet en udendørslampe fra en ejendom på Jernbane Allé.

Mistænkelige biler ved skole, Ølstykke

Søndag aften klokken 21.55 vakte nogle personer i to biler mistanke hos en borger, som så dem på p-pladsen ved Toftehøjskolen. Han kontaktede derfor politiet, som kørte ud til skolen. Her var bilerne imidlertid kørt og de var ikke at se i området, da patruljen efterfølgende kørte rundt for at forsøge at finde dem.

Stjålne stole fundet igen, Frederiksværk

Seks stole blev søndag klokken 23.06 stjålet fra Frivilligventer Halsnæs i Valseværksstræde. De blev imidlertid fundet igen ikke langt fra gerningsstedet af en hundepatrulje.

Brand i paller og hegn, Frederiksværk

Klokken 23.15 blev det anmeldt, at der var ild i nogle paller, et hegn og et skur på Vinderød Skov. Årsagen til branden, som blev slukket af brandvæsenet, kendes endnu ikke.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt fra den 28. marts til den 3. april 2022. 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi