Nyt fra Gilleleje i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyverier fra biler, Nordsjælland

Mellem mandag aften klokken 21.00 og tirsdag morgen klokken 07.44 er der stjålet rat, instrumentpanel og skærm fra en BMW, som holdt på Carit Etlars Vej i Holte. To udenlandske mænd på 29 og 42 år blev senere tirsdag anholdt og sigtet for tyveriet. De blev efter endt afhøring sat i arresten og fremstilles i grundlovsforhør klokken 13.30 ved Retten i Lyngby.

Fra en VW Passat, som holdt i Frederikshave i Hillerød, er der mellem mandag aften klokken 21.30 og tirsdag morgen klokken 08.30 stjålet et navigationsanlæg samt en kuffert. Tyven har knust en lille siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Klokken 09.41 blev det anmeldt, at der var stjålet airbags og navigationssystem fra en Porsche, som hold på Enighedsvej i Charlottenlund. Tyveriet er sket mellem mandag aften klokken 21.00 og tirsdag morgen klokken 07.45.

Fra en BMW er der mellem mandag eftermiddag klokken 15.45 og tirsdag formiddag ved 11-tiden stjålet rat, midterkonsol og instrumentpanel. Bilen stod på Birkhøjterrasserne i Farum, da tyveriet skete. Anmeldelsen kom klokken 11.03.

Hærværk mod varebil, Gentofte

En Iveco varebil, som holdt i Kærvangen, er mellem søndag aften og mandag morgen klokken 08.30 blevet udsat for hærværk idet en ukendt gerningsperson malet graffiti i form af tags flere steder på bilen.

Gummibåd stjålet, Rungsted

En hvis gummibåd af mærket Valiant 450 med en Mercury påhængsmotor er mellem klokken 21.00 og 21.50 stjålet fra en virksomhed på Rungsted Havn.

Bilist fik klip i kørekortet, Frederiksværk

I forbindelse med en indsats mod for høj hastighed på Hillerødvej, blev en bilist målt til at køre så stærkt, at det gav et klip i kørekortet. Målingen fandt sted tirsdag mellem klokken 10.46 og 11.37.

Taget for butikstyveri, Helsingør

En 57-årig mand fra Helsingør blev klokken 11.22 taget for butikstyveri i Netto på Blichersvej. Manden blev sigtet for forholdet.

Havde hash på sig, Helsingør

Tirsdag formiddag blev en 21-årig mand sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev truffet på Århusvej.

Sigtet for ulovligt arbejde, Charlottenlund

En 28-årig mandlig ikke-EU-borger blev tirsdag sigtet for ulovligt arbejde på et renseri i Charlottenlund.

Fandt hash og skunk, Farum

Ved en målrettet indsats mod narkohandel på gadeplan fandt en narkohund tirsdag eftermiddag klokken 13.11 nogle poser med hash og skunk i en kælder ved Nygårdterrasserne. Også i et kælderrum på Nordvænget blev der fundet en større mængde hash. I den forbindelse blev en 24-årig mand fra København sigtet for besiddelse af narko med henblik på videresalg.

 

Mand lod sig ikke narre, Kgs. Lyngby

En 75-årig mand lod sig ikke narre, da en mand tirsdag eftermiddag ringede til ham og udgav sig for at være politiet. Den 75-årige oplyste, at han ikke troede på manden og ikke ville udlevere nogen oplysninger.

U-vending medførte sammenstød, Hillerød

Tirsdag eftermiddag klokken 15.45 stødte to biler sammen på Isterødvejen, da føreren af den ene bil, en 74-årig kvinde fra Gilleleje, foretog en u-vending og dermed påkørte en 33-årig kvinde fra Lynge. Den 74-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt og blev endvidere kørt til tjek på hospitalet.

Stjal tyggegummi, Hillerød

En 14-årig dreng fra Helsinge blev tirsdag eftermiddag klokken 15.15 taget for butikstyveri, efter han stjal en pakke tyggegummi fra Normal i Slotsarkaderne. Den 14-åriges forældre blev orienteret om sagen.

 

Hærværk, Helsingør

Klokken 16.40 blev det anmeldt, at der imellem klokken 15.40 og 16.40 var blevet kastet en sten på en rude i et hus på Rahbeksvej. Ruden var en dobbeltrude, hvor det yderste lag var blevet knust.

Butikstyveri, Stenløse

Klokken 17.15 anmeldte en butiksdetektiv, at han stod med to drenge under den kriminelle lavalder, som havde stjålet diverse varer fra Netto og Kvickly. Grundet drengenes unge alder blev en patrulje sendt til stedet, ligesom de relevante voksne og de relevante myndigheder blev orienteret om butikstyveriet.

Forsøg på indbrud samt hærværk, Hellerup

Klokken 17.48 blev det anmeldt fra Henningsens Allé, at en mand forsøgte at knuse glaspartiet i en hoveddør i et hus. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 50-årig mand blev anholdt og sigtet for forsøg på indbrud samt hærværk, idet han havde slået på en parkeret bil med en hammer. Sundhedsvæsnet tager nu hånd om manden.

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 19.02 anmeldte personalet fra Bilka, at de havde pågrebet en butikstyv, der havde forsøgt at stjæle et par høretelefoner til en værdi af 599 kroner.

Da butikstyven var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 22-årig udenlandsk mand blev anholdt og sigtet for butikstyveriet.

Tricktyveri, Gentofte

Klokken 20.36 anmeldte en 56-årig kvinde fra Rødovre, at hun omkring klokken 19 havde været udsat for et tricktyveri. Kvinden havde handlet i IKEA, og da hun var kommet hjem, opdagede hun, at hun nu manglede to kreditkort, og at der var hævet 14.000 kroner fra dem

Efterfølgende havde kvinden tænkt over, at hun havde bemærket to mænd i IKEA, som stod ved selvscannings-kasserne, og som gav et tegn til hinanden, som muligvis kunne have noget med tricktyveriet at gøre. 

Da kvinden efterfølgende havde fyldt sine varer i sin bil, ville hun køre indkøbsvognen på plads, men en fremmed kvinde stod i vejen, ligesom en anden kvinde passerede anmelderen tæt, og anmelderen mistænkte ligeledes, at en eller begge kvinder kunne have noget med tricktyveriet at gøre.

Uro og uorden, Stenløse

Klokken 23.28 blev en kvinden i 30’erne fra Stenløse anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelen, efter hun havde yppet kiv på gader og stræder i Stenløse, inden hun blev anholdt på Frydensbergvej og taget med i detentionen, således hun kunne sove sin rus ud.

Forsøg på tyveri fra personbil, Helsingør

Klokken 00.25 anmeldte en kvinde, at hun på Glentevej netop havde opdaget en mand, der lyste ind i hendes bil med en lygte, og hun mistænkte, at han ville bryde ind i den, hvorfor hun råbte ham an, hvorefter han løb fra stedet mod Rasmus Knudsens Vej.

En patrulje blev sendt til området, men det lykkedes ikke at finde manden.

Indbrud i forretning, Stenløse

Klokken 02.24 blev det anmeldt, at to mænd var i færd med at bryde ind i en forretning i Egedal Centret. Imens forholdet blev anmeldt, kørte de to fra stedet i en grå personbil.

Flere patruljer blev sendt til stedet, men det lykkedes ikke at finde de to mænd eller den grå personbil.

På tidspunktet for anmeldelsen kunne det ikke konstateres, om de to mænd havde fået stjålet noget.

Indbrud i forretning, Hillerød

Klokken 03.30 anmeldte et forbipasserende vidne, at en rude i indgangspartiet i en forretning på Frederiksværksgade var blevet knust. En patrulje blev derfor sendt til stedet for at foretage sporsikring på gerningsstedet. På tidspunktet for anmeldelsen kunne det ikke konstateres, om der var blevet stjålet noget. 

Tyveri fra personbil, Birkerød

Klokken 03.58 anmeldte en mand, at han havde opdaget to mænd, der netop havde stjålet rat og instrumentbræt fra en BMW personbil, der havde holdt parkeret på Udsigtsbakken. Flere patruljer blev sendt til området, men det lykkedes ikke at finde de to mænd.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi