Nyt fra Gilleleje i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

På Helsingørmotorvejen i sydlig retning skete der klokken 07.16 sammenstød mellem to bilister ca. 100 meter før afkørsel 16. Sammenstødet skete som følge af kødannelse, hvilket fik en 26-årig mandlig bilist fra Hillerød til at bremse ned, hvorved han blev påkørt bagfra af en 20-årig kvindelig bilist uden kendt adresse, som ikke nåede at bremse i tide.

Bilernes placering medførte i en kortere periode gener for den øvrige trafik på stedet. Klokken 07.32 var bilerne flyttet fra vejen, og trafikken kunne igen passere uhindret.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade. 

Indbrud i supermarked, Frederikssund

Klokken 08.19 blev det anmeldt, at der klokken 01.01 havde været indbrud i Kvickly på Nygade. En ukendt gerningsperson havde her opbrudt et vindue og skaffet sig adgang til supermarkedet. Gerningspersonen blev dog kort efter forstyrret i sit foretagende af en medarbejder og flygtede derfor fra stedet. 

Færdselsuheld, Nærum

Klokken 08.46 skete der sammenstød mellem tre køretøjer på Helsingørmotorvejen i sydgående retning mellem afkørsel 14 og 15 som følge af kødannelse. 

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet.

Bilernes placering medførte i en kort periode gener for den øvrige trafik, indtil de blev kørt væk fra uheldsstedet.

Færdselsuheld, Hørsholm

En 24-årig kvindelig bilist fra Hørsholm svingede klokken 09.45 til venstre på Usserød Kongevej, hvorved hun påkørte en 29-årig kvindelig cyklist fra Rungsted Kyst, som kom kørende på ladcykel med flere børn i. Den kvindelige cyklist samt et af børnene blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet. Den 24-årige bilist blev af en patrulje, som blev sendt til stedet, sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 44-årig kvindelig bilist fra København kørte klokken 10.02 ad Lyngby Hovedgade i sydlig retning, hvor hun foretog et venstresving og i den forbindelse påkørte en 63-årig mand fra Virum, som kom kørende på nordlig retning på scooter. Den kvindelige bilist blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Grundet lettere tilskadekomst blev den 63-årige mand kørt med ambulance til behandling på hospitalet.

Færdselsuheld, Kvistgård

På Hornbækvej skete der klokken 10.29 et færdselsuheld mellem 71-årig mandlig bilist fra Falsterområdet og en 58-årig kvindelig bilist fra Espergærde. Den 71-årige bilist blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt på stedet, idet han i forbindelse med et venstresving kørte ud foran den 58-årige kvindelige bilist.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Tyveri fra bibliotek, Birkerød

Mellem onsdag klokken 19.00 og torsdag klokken 09.00 stjal ukendte gerningspersoner flere designerstole fra Rudersdal Bibliotekerne på Stationsvej. 

Tyveri fra varebil, Gilleleje

Mellem onsdag klokken 12.00 og torsdag klokken 12.00 blev døren brudt op på en varebil, som holdt parkeret på Jydebjergvej. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er der endnu intet overblik over eventuelle stjålne genstande.

Bedrageri, Nivå

En ældre kvinde fra Nivå anmeldte klokken 13.19, at hun omkring klokken 12 havde haft besøg på sin adresse nær stationen af en kvinde, som havde udgivet sig for at være ansat i den ældre kvindes bank. Hun bad derfor om at få udleveret den ældre kvindes hævekort, da der skulle være hævet penge uretmæssigt fra kontoen. Den ældre kvinde udleverede dog ikke sit kort til den fremmede kvinde.

Forud for besøget var den ældre kvinde blevet kontaktet telefonisk, hvor en person havde bedt hende oplyse koden til sit hævekort.

Kvinden, som mødte op på adressen, beskrives som: mellemøstlig af udseende, 165-170 cm, almindelig af bygning og med sort hår. Iført blå mundbind. Talte dansk.

Også en anden kvinde fra Nivå havde ved 12-tiden modtaget et opkald fra en mand, som udgav sig for at være fra kvindens bank. Han oplyste her, at han ville komme forbi for at hente hendes hævekort, men dette havde kvinden afvist, at han kunne.

Nordsjællands Politi gør opmærksom på, at banker ikke benytter sig af sådanne fremgangsmåder. Er man i tvivl om, hvorvidt en person reelt er ansat i den oplyste virksomhed, kan man bede om personens navn og derefter ringe til det specifikke ansættelsessted for at få dette be- eller afkræftet. Her er det vigtigt, at man som borger selv finder hovedtelefonnummeret til den pågældende virksomhed og ikke ringer tilbage til det nummer, som personen ringer fra eller oplyser.

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Klokken 14.11 blev det anmeldt, at der var stjålet en computer fra en Volkswagen personbil, som holdt parkeret på Nørgaardsvej. Tyveriet var sket mellem klokken 13.03 og 13.15.

Besiddelse af stoffer, Kgs. Lyngby

En patrulje rettede klokken 14.40 henvendelse til tre personer, som sad i en bil på Ulrikkenborg Plads. Her blev den ene, en 22-årig mand fra Søborg, fundet i besiddelse af mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Vold, Gilleleje

Klokken 15.44 indløb der anmeldelse om, at der var opstået tumult mellem nogle passagerer i toget nær Stæremosen. Da toget standsede ved stationen, forsøgte lokoføreren at stoppe uroen, hvilket førte til, at han blev slået flere gange og fik kastet en glasflaske i hovedet. I toget blev der i den forbindelse også knust en rude. To gerningspersoner var efterfølgende flygtet i retning mod Kringelholm. Patruljer kørte mod stedet og kiggede efter de to personer, som dog ikke var mulige at finde.

De to gerningspersoner beskrives som:
A: mand, i starten af 20’erne, ca. 170 cm, spinkel af bygning. Iført sort jakke og kasket.
B: mand, i starten af 20’erne, ca. 170 cm, spinkel af bygning. Iført grå bluse.

Der skal nu blandt andet kigges overvågningsmateriale fra stedet igennem.

Mistænkeligt forhold, Hillerød

Klokken 16.21 anmeldte et forbipasserende vidne, at en mand gik rundt og kiggede meget interesseret på et hus på Friborgvej, og anmelderen mistænkte, at det kunne være en indbrudstyv. Imens anmelderen og Nordsjællands Politi stadig var i dialog over telefonen, fandt anmelderen dog ud af, at der var tale om et legalt forhold. Alligevel skal der lyde stor ros til anmelderen for hurtigt at reagere på sin mistanke. Ring altid hellere til politiet en gang for meget end en gang for lidt.

Tyveri, Nærum

Klokken 17.02 blev det anmeldt, at der onsdag aften fra klokken 22.21 til 22.27 var blevet stjålet 8 europaller og 30 små paller fra baggården til et supermarked på Nærumvænge Torv. Ifølge det indledende kig på videoovervågningen var tyvene kommet til stedet i en hvid varebil.

Bedrageri, Kokkedal

Klokken 18.10 blev det anmeldt på vegne af en ældre kvinde fra Kokkedal, at hun tidligere på dagen var blevet udsat for bedrageri, idet hun via telefonen var blevet lokket til at udlevere pinkoden til sit kreditkort, hvorefter en person senere var dukket op på kvindens adresse for at afhente kreditkortet. Der var efterfølgende blevet hævet 15.000 kroner fra kvindens konto.

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 19.46 blev en 21-årig mandlig bilist fra Albertslund standset og kontrolleret på I L Tvedes Vej. Her viste det sig, at han ikke besad den fornødne førerret, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Spirituskørsel, Gentofte

Klokken 20.45 blev en 32-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Ørnegårdsvej. Her fik han både alko- og narkometer til at slå ud, og han blev derfor sigtet for dette og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Ligeledes blev han sigtet for kørsel uden førerret samt for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

Indbrud i forretning, Helsingør

Klokken 00.22 blev det anmeldt, at der kort forinden var blevet knust en rude i en møbelforretning på Sct Olai Gade, hvorefter en eller flere personer havde været i butikkens kælder. På tidspunktet for anmeldelsen var der ikke et overblik over, om hvad der var blevet stjålet.

Kørsel i påvirket tilstand, Charlottenlund

Klokken 01.33 blev en 23-årig mandlig bilist fra Hvidovre standset og kontrolleret på Bernstorffsvej i krydset ved Femvejen. Her fik han narkometeret til at slå ud for kokain, hvorfor han blev sigtet for at sidde bag rattet alligevel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Spirituskørsel, Nærum

Klokken 02.14 blev en 49-årig mandlig bilist fra Nærum standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen i nordgående retning. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for at sidde bag rattet alligevel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Bedrageri, Birkerød

Klokken 02.24 anmeldte en taxachauffør, at han havde kørt tre personer til en adresse i Bistrup, og at de nu havde forladt taxaen uden at betale deres regning på 600 kroner.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor de tre blev udfundet og sigtet for bedrageri.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi