Nyt fra Gilleleje i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gilleleje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ulovlig overhaling, Kgs. Lyngby

Klokken 10.42 så en patrulje, at en taxa overhalede en bus på Nybrovej, trods der var dobbelte spærrelinjer, og chaufføren bag rattet blev derfor sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Hærværk, Birkerød

Klokken 10.46 blev det anmeldt fra en bilforhandler på Birkerød Kongevej, at der var blevet malet graffiti på seks biler. Hærværket var sket imellem fredag klokken 17.30 og søndag klokken 10.45.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 16.02 blev det anmeldt, at der imellem fredag klokken 16.00 og søndag klokken 16.00 var blevet stjålet højtaleranlæg og GPS-udstyr fra en Mini Cooper personbil, der havde holdt parkeret på Høyrups Allé.

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

Klokken 16.37 anmeldte et vidne, at en varebil med udenlandske nummerplader kørte langsomt rundt på villavejene nær Hjortekærsvej, og anmelderen mistænkte, at det kunne være indbrudstyve, der var ude og spejde efter mulige gerningssteder.

En patrulje blev sendt til området, men det lykkedes ikke at finde varebilen og dermed spørge personerne i den om deres ærinde.

Stor ros til anmelderen for at reagere på sin mistanke.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 16.56 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 15.00 blandt andet var blevet stjålet et rat fra en Mercedes personbil, der havde holdt parkeret på Jacobsens Allé.

Mistænkeligt forhold, Hillerød

Klokken 18.39 blev det anmeldt, at der gik en mand rundt med en lommelygte i en café på Rendelæggerbakken. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var tale om en vagt, og at det altså var et legalt forhold.

Butikstyveri, Hørsholm

Klokken 19.19 blev det anmeldt fra Netto på Ådalsparkvej, at de stod med en butikstyv. En mand havde fyldt rygsækken med 24 plader Marabou-chokolade, hvorefter han gik til kassen for kun at betale for en flaske vand.

Dette opdagede personalet, og da manden var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til butikken for at håndtere sagen. Her blev en 21-årig udenlandsk mand anholdt og sigtet for butikstyveri.

Færdselsuheld, Vejby

Klokken 21.56 anmeldte et vidne, at han havde hørt et brag fra Holløselundvej, og da vidnet nærmede sig stedet, kunne han se, at en bil var kørt galt. Der stod en mand nær bilen, som ikke umiddelbart tog pænt imod, at anmelderen spurgte, om han var okay, og anmelderen valgte derfor at trække sig og kontakte politiet.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor bilens mulige fører, en 43-årig mand fra Vejby, blev truffet i nærheden af den forulykkede bil. Den mulige fører blev skønnet beruset, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille. Den formodede fører var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Forsøg på bedrageri, Espergærde

Klokken 23.20 anmeldte en 75-årig kvinde, at hun var blevet ringet op af en mand, der foregav at ringe fra politiet. Han fortalte, at hendes konto var blevet hacket, og at der nu manglede 63.000 kroner på kontoen. Den 75-årige anede dog straks uråd og lagde røret på.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Espergærde

Mandag klokken 01.39 blev en 25-årig mandlig bilist fra Espergærde standset og kontrolleret på Hovvej i krydset ved Kornmarken.

Her viste det sig, at han sad bag rattet, trods han var frakendt førerretten, ligesom han fik narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for disse forhold. En efterfølgende blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning. 

Derudover blev manden fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain samt en moderat mængde hash fordelt på adskillige små poser, hvorfor han også blev sigtet for dette.

Mistænkeligt forhold, Birkerød

Klokken 02.30 blev det anmeldt fra en beboer på en sidevej til Bistrupvej, at han via kameraerne i sin boligs alarmsystem kunne se to maskerede mænd befinde sig nær boligen, og da de samtidig drejede på et af kameraerne, mistænkte han, at det var indbrudstyve. Flere patruljer blev sendt til stedet, men de to blev ikke fundet. Det så dog umiddelbart ikke ud til, at de havde foretaget indstigning i boligen.

En alarm med tilhørende kameraer kan være en god metode at sikre boligen imod indbrudstyve.

Mistænkeligt forhold, Vedbæk

Klokken 03.10 blev det anmeldt af et vidne, at to mænd gik rundt nær Staktoften, og vidnet mistænkte, at det var indbrudstyve. 

Flere patruljer blev sendt til området, men de to mænd blev ikke fundet. Det kunne heller ikke konstateres, om der havde været indbrud i området, så der har muligvis været tale om et legalt forhold, eller også kan de to mænd være stukket af, da de følte sig observeret.

Kørsel i frakendelsestiden, Hillerød

Klokken 05.00 blev en 53-årig mandlig bilist fra Gilleleje standset og kontrolleret på Hillerødmotorvejens forlængelse. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt fra mandag den 7. februar 2022 til søndag den 13. februar 2022

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi