Politi og beredskaber i Nordsjælland følger vejrsituationen tæt

Profilbillede
dato

Nordsjællands Politi og brand- og redningsberedskaber holder skarpt øje med stormen Malik

Nordsjællands Politi samt beredskaberne i de Nordsjællandske kommuner, Beredskabsstyrelsen, Akutberedskabet, Hjemmeværnet er lørdag eftermiddag trådt sammen for at koordinere indsatsen i forbindelse med stormen Malik.

Koordineringen har indtil nu særligt koncentreret sig om udlægning af watertubes for at forhindre oversvømmelser som følge af den forhøjede vandstand, som ventes som følge af stormen. Desuden er der fjernet væltede træer flere steder i politikredsen.

Det er særligt ved Frederikssund samt havneområderne i Helsingør, Gilleleje, Rågeleje, Liseleje, Hyllingeriis, Hundested og Frederiksværk, hvor den forhøjede vandstand kan give udfordringer.

Nordsjællands Politi har ekstra patruljer på gaden som har særlig opmærksomhed rettet mod de områder, hvor stormen rammer hårdest.

Nordsjællands Politi vil løbende og efter behov sende meddelelser på vegne af de nordsjællandske beredskaber ud via vores Twitterprofil og hjemmeside. Derudover kan borgerne følge med i situationen på kommunernes hjemmesider samt se mere om stormen Malik på DMIs hjemmeside.
Denne artikel er skrevet af Linnéa Funk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi